Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (38)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Va salut si va pup!
Pisigri,RABDARE si RESTRICTII...si eu sufar tare de asta...mai ales de rabdare.
Monnvas adevarul cu intrebarea "ce face bebe?" este intocmai
Novussi mie mi-au aparut alunite crescute inafara: sub san si pe gat si pe spate(chiar pe spate stiind ca nu am alunite credeam ca-i cos, si incercam sa rup , pana mi-a zis sotul).
Deacum am intrat in 24 de saptamani, bebe este energic, iar loviturile se fac simtite si mai des si mai tare. Cred ca totusi este asezat foarte jos bebe, pentru ca atunci cand merg ma deranjeaza (simt ceva greu), iar ieri cand am bagat pastila de utrogestan, am simtit la deget ceva tare si vaginul mult mai stramt...sper sa fie normal.
24+

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

la fete.

astazi am inceput munca.cam nasol ca n-am avut bucataria cu mine.m-am "chinuit " cu miez de nuca, un iaurt mare, cascaval si mere.
dar am ajuns acum acasa si am "bagat" o portie imensa de fasole cu ciolan afumat.

adee si may, multam de raspunsuri, oricum is pregatita si eu pt un eventual control( am gasit un loc si m-a epilat cosmeticiana).

monnvas, da, cand mai am ceva de lamurit sau de anuntat, mai bine vb cu dr. pe mess. ba mai un mail, un telefon....e si distanta mare, tb sa comunicam cumva.

florinela, te "ciocaneste" bb, nu?

a mea bebelina e tot in picioare. cand m-am ridicat de pe masa la cosmetica mi s-a incordit burta, si s-a vazut ca bb era pe verticala, burtica a luat forma ei, cum ar sta in picioare. ceva in genul asta, de asta si simt miscarile ff jos inca.

mitzica24+ sau

Mergi la inceput

m-a facut cosmeticiana bec bec, a zis ca de-acum asa ma face, ca nu se stie .....
nu am simtit durere in plus fata de obicei si lu bb i-a placut. cand m-a terminat a inceput sa miste.
mai bag o pedichiura si-s gata sa vin in capitala
abia astept sa-l vad pe bb, si sa vad cum e cu ventriculul ala, daca e ok acum. doamne ajuta.
referitor la sex, pregatiti-va maine sa caut iar nora pt fiu-miu.
il bat daca-mi ia fata.
am emotii mari, vreau sa fie sanatos, indiferent ce-o fi.

mitzica24+ sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

mihaelacg MULT SUCCES maine te asteptam cu vesti bbune
eu vreau sa revin la un subiect mai vechi si sper sa nu va supar...ma gandeam ca vin sarbatorile si as vrea sa ma vopsesc , acum ca bebe are 24 sapt am voie sa ma vopsesc?ce spuneti?

24+ sau
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbums.do?ownerId=113916998

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mergi la inceput

mititica....gand in gand.
asta e unul din lucrurile pe care vreau sa-l intreb pe dr.
eu tb sa folosesc vopsea ca am par alb mult si nu mai pot sta asa cu capul asta.

sincer mi-a fost frica sa ma vopsesc pana acum, dar daca zice si dr. ca e ok, fug imediat la salon

mitzica24+ sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns may16 spune:

eu m-am vopsit duminica. nu ma mai vopsisem din septembrie de cand am fost nasa si atunci nu mi-a prins la radacini deloc
acum a iesit ff bine. eu ma fac de cativa ani doar cu casting de la loreal( care e fara amoniac) ...acum am incercat chocolatu ala de ii face reclama penelope cruz si a iesit asa cu o tenta de roscat ca tot se poarta roscatu acum
eu am intrebat doctorita pe la inceputul sarcinii daca pot sa ma vopsesc si a zis ca ea nu vede de ce nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

In sfirsit am ajuns si eu acasa...
Dimineata imi venea sa pling la 6.30 cind a sunat ceasul, eram moarta de somn desi m-am culcat devreme...
Am ajuns la servici unde am constatat ca nu merge internetul; am sunat la madam care se ocupa de asta, dar donshoara firlifus nu a catadicsit sa se deplaseze sau sa ia vreo masura. a zis ca "trimite pe cineva"- atita rau ! ulterior, nu a mai raspuns la telefon...

Apoi au venit unii de la o firma care ne furnizeaza materiale, si printre altele au adus un pH-metru....de 240 milioane !! Na, dreptul lor, avind in vedere ca cine a solicitat asa ceva pe referat nu a facut nici o precizare apropo de CE FEL de pH-metru ne trebuie...L-au refuzat spunind ca nu au cerut asa ceva, factura era deja facuta, dupa ce au plecat aia au gasit si referatul de comanda...o nebuneala; asa ca doamna care se ocupa de chestiile astea (altminteri o femeie tare de treaba, dar EXTREM de panicosa) m-a zapacit de cap cu ingrijorarea ei, parca o punea cineva sa isi vinda casa ca sa plateasca porcaria aia de aparat....degeaba i-am zis de o mie de ori ca TOATE se rezolva, mai ales intr-o universitate....

Cind a dat Domnul si am scapat de la servici am fost cu sotul la magazinul unde am vazut carutul "visurilor noastre", sa ne interesam ce...indicativ are, ca am gasit pe cineva care aduce din nu stiu ce depozit din Bucuresti, si ne-ar fi mai ieftin. Vinzatoarea s-a atacat cind ne-a vazut iar, si cind a mai auzit si ce avem de intrebat... apoi m-am enervat eu, ca sotul a vazut iar patuturi de-alea de pinza, pliabile, si iar a inceput sa ma bata la cap sa luma de-ala...iar eu nu sint de acord sa iau NUMAI de-ala...un patut de-ala pot sa iau la o adica second-hand, la 100 ron, si sa-l am numai pentru calatoriile cu bebe, iar in camera sa pun ceva care sa arate a...mobila

Colac peste pupaza, Ilinca s-a intors iar cred cu picioarele in jos (asta daca a stat vreodata altfel...) asa ca toata ziua m-a bombat in vezica si...jos...si eu o simt foarte jos zilele astea, si parca-parca m-as ingrijora dar mi-e ca iar ride dr de mine cind ma vede la usa lui. in plus nu am nici un simptom din lista celor care ar trebui sa ne ingrijoreze, asa ca ma gindesc ca sint niste senzatii subiective...si atit.

Da, e numai bun de luat sotul la nastere ca sa imparta in stinga si-n dreapta, numai ca la noi la maternitate e cam strict regimul, au un stafilococ de care nu reusesc sa scape si vizitele sint fffoooooaaaaarte restrictionate... asa ca nu cred ca sint mari sperante nici macar sa fie lasat pe acelasi etaj cu sala de nastere...

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Wow! Am fost plecata 3 zile si mi-a luat 3 ore sa citesc ce ati scris! Cum spune nepotik mea: "A fost greu, dar am reusit"

Multumesc mult Andreeeea pentru link, o sa studiez "oferta".

Se vorbea despre toxoplasmoza. Lucrurile stau cam asa: daca aveti IgG prezente, nu e nevoie sa mai repetati IgM pe parcursul sarcinii. Daca IgG sunt absente, atunci e utila reevaluarea IgM periodic, pentru a identifica eventuala aparitie a infectiei pe parcursul sarcinii. Efectele sunt destul de grave pentru a explica preocuparea... Acelasi lucru este valabil si in ceea ce priveste rubeola.

Ce este "contul comun"? Unde se gaseste el si cum se patrunde acolo?

Denisa-Madalina 20+ cu Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Fetelor eu m-am vopsit la 4 luni, am vb cu medicul si coafeza m-a vopsit cu o nuanta apropiata de cea naturala (fara amoniac de la loreal).
Nici eu nu sunt deacord cu patutul din panza, m-am uitat la plasa aia din lateral, daca baga copilul degetelele prin ea(degetelele sunt mici si subtiri,se poate rani)si mi se par si greu de curatat fata de un patut din lemn. Am vazut unul din lemn care are cutie de hainute dedesupt si il poti si legana pe bebe daca vrei, dac vrei fix are o piedica (frana) - sper sa-l vad la Kidex si-l iau.
24+

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Buna seara fetele! Pupici la toate si mii de multumiri pt gandurile voastra si sustinerea voastra. E incurajator in necaz sa stii ca e cineva alaturi de tine care iti tine pumnii si inalta o rugaciune pt tine. Va multumesc mult si sper sa nu va dezamagesc.
De azi-dimineata suntem acasa. Am trecut pe pastilute si am scapat de perfuzii si sa am ajute Bunul Dumnezeu sa le tolerez bine sa nu fie nevoie de perfuzii sau sa intrerup tratamentul.
Deci deocamdata situatia e destul de stabila.
Am sa citesc si eu cat pot din urma, probabil ca n-o sa pot tine ritmul pt ca nu am voie sa stau mult pe scaun. Pe messenger am sa fiu pe mobil si va mai simplu. Deocamdata inca sunt consemnata la pat, dar conteaza mai putin.

Monica 23+ , www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies

I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...

Mergi la inceput