Colectia de toamna-iarna 2005 (221)
Raspunsuri - Pagina 9
meems spune:
Ripley, muuuulta sanatate!! Wow, spital? bietii de voi...
Roxi, si voua muuuuulta sanatate. Stereo, pt ambii copii. 
Si Rachie a Inei e bolnava, cu febra mare de cateva zile. Sigur nu se supara Ina ca v-am spus, gandurile bune nu strica.
Si eu tusesc, o tuse seaca si urata de vreo saptamana. Tot zic ca imi trece, da' nu da semne. Rianna muceste, tot asa de vreo saptamana, dar putin. Sper sa mergem inspre bine, nu spre rau, amandoua.
Altfel, am cumparat bradul, sper sa-l si impodobim azi; si am comandat si ridicat deja felicitarile de Craciun, urmeaza sa le adresez, timbrez, si pun la posta. Deci ma simt eficienta, ca nu aveam in plan sa fac chestiile astea asa repede in luna.
CrisN... nascusi? ![]()
camelia_daniela spune:
Neatza!
Sanatate maxima bolnaviorilor colectiei Ana de Ripley, Alexia si Matei de Roxi, Bianca de Catutza, Rianna si Meems, Rachel de Ina!
Multe ganduri bune de la noi!!!! 
Feli, multumesc de raspuns! Mai vedem, cred ca tot un lego voi lua! ![]()
Carti ca ale Corapinei am comandat si eu de pe net de www.carteacopiilor.ro/catalog.php" target="_blank"> aici Roxi, parca tu intrebai! Am cam facut stoc de jucarii de dat cadou de Mos Nicolae si ziua ei. Mai am cadoul de Mos Craciun.
Am mai luat de la dinoland niste puzzle-uri cu piese din lemn - www.dinoland.ro/p-1530-pinocchio-2-x-25.aspx" target="_blank">acesta si www.dinoland.ro/p-1518-winnie-si-heffalump-2-x-9.aspx" target="_blank">acesta . I-am mai luat un xilofon de la casa retro de la BE.
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
lavi02 spune:
Sanatate multa Anei si lui Rachel! reparare cat mai rapida!
De asemenea celorlalti copilasi muciosi si tusitori: Roxi & Matei, Nichita, Biencuta, Daria samd.
Leea
bravo pt iesirea zilnica!
Doamne ajuta si de acum incolo!
Corap multam de urare, sper sa si eu sa ies din zona loviturilor si cotonogelilor ca m-am saturat. Cand merg, la piciorul stang ma doare si glezna si julitura pe care mi-am facut-o dand cu piciorul in masa la sora-mea. Asta inainte sa dau cu capul de cruce 
Tare frumoase pozele si copilasii!
La Zara mai au haine elegantele, ai incercat?
Si in Victoria, nu-i rea ideea.
Asa e si sora-mea, imediat bricoleaza un papion sau ce e nevoie. Extrem de indemanatica la orice. Orice iese frumos si bine din mainile ei, nu stiu cum face.
Anda mortal Nichita cu Mos Cutun
Ma bucur ca e mai bine cu tusea. Tusa asta lunga trece incet...
Momentele nasterii le-am retrait ora cu ora la aniversarea de 1 an, la ambele fete. Apoi nu mai... imi amintesc dar nu e acelasi lucru.
Mihaelutat spune:
Halo.
Elise draga iarta-ne intarzierea cu uraturile, dar le exprimam azi, sa ai parte de o viata imbelsugata, fericita si plina de voiosie.
Cred ca am rata o multime de sarbatoriti, intru fugitiv ca la birou e haos, parca ne-a lovit Katrina, iar acasa il am pe domnul Titi care a racit prima oara anul asta, dar asa cat sa imi ajunga pe 5 ani. Behaie ca un magar, e ragusit de zici ca vorbeste Donald, ieri esra mai bine, de dimineata e naspa iar, mi se pare ca a inceput sa suiere, nu colaboreaza la tratament de loc, sper sa vina pediatra cu ceva mai consistent azi decat astronauti cu vitamina c si ceai cald ca inebunesc. Aveam planuri de iesire de Mos Niculae, cred ca nu se mai pune problema. Desigur ca si eu sunt racita varza, asta e, macar copilul sa il pun pe picioare ca eu colaborez la tratament as inghiti si cuie sa imi treaca durerea din gat si tusea.
Inca o data urez La Multi Ani sarbatoritilot zilelor trecute cu scuzele de rigoare.
Gata fug sa vad ce dezatre au mai venit o data cu alegerile.
Mihaela
madau spune:
Neata, neata
Nu stiu voi cum sunteti dar mie mi-e un sooommmnnnn
. Dimineata la 6 iar ne-am trezit cu maimutza in pat peste noi, vad ca si-a luat obicei
, m-a trezit si n-am mai putut adormi la loc. Acu' imi pica ochii in gura, dar tre sa ma montez sa trec la treburi. Aseara am "gogosit" pana pe la 9.30, a mancat Miru la gogosi cu tasu de am crezut ca lesina, pe urma stateau amandoi jos pe covor cu burtile in sus ca greierii
Soanso zi asa, lasarati fata amanet la gradi
..noroc ca a sunat socrela, ca altfel era de rau. Cu cine a ramas acolo, singurica, sau mai erau copii?
Ripley sanatate multa Anei si un gand bun de la noi 
Leea scoatem majoretele pt T....s-o tina tot asa cu kk 
Inuta draga, sanatate si Rachelinei, te mai asteptam cu povestiri
Roxi pupam kinderii, sa se faca bine!
Anda fitu' oricum era cuminte....acu banuiesc ca e ingeras
. Aveti grija la Mos, luati-i si niste Visine...sa nu-l doara ochii de la luminite![]()
Pauza s-a terminat...pupici la toata lumea
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
anda77 spune:
sanatate multa tuturor copiilor tusitori, mucitori, febrili etc
leea, ma bucur ca este mai bine tudor, dar nu-i poti da toata viata grasimi zilnic. du-te la analizele alea sa vezi care este cauza. eu mi-am facut treaba. daca te vad ca nu faci analizele, apai ma burzuluiesc la tine.
eu nu stiu ce sa iau nici de un mos nici de altul. n-am avut timp de cautat pe site-uri cu jucarii. probabil pe 5 seara iau:)
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
bb_alinus spune:
La Multi Ani draga Elise, sa ai parte de bucurii si impliniri!
Un gand bun bolnaviorilor: Ana, Rachel, Nichita, Alexia, Matei, Rianna, Dl Titi. ( Multi s-au mai adunat, sper ca nu am uitat pe nimeni!
Pischi bafta sa iasa analizele bune!
Cata ce mai face Bia? Si-a revenit? Noi suntem mai bine, doar mai tusim si suntem foarte obosite, abia asteptam vacanta!
Leea tinem pumnii si ne alaturam si noi galeriei sa il tina pe T cat mai mult....cu kk!
La voi de cand au aparut brazii naturali pe piatza? Ca aici nu au voie inainte de 5 dec, seara! Legat de decoratii, am facut un mic studiu aici si am constatat ca se poarta cam orice, de la brad multicolor la brad intr-o culoare sau 2. Mie mi-a placut combinatia de ruginiu cu rosu si un pic de mov si cred ca asa am sa il fac.
Despre cadou de Craciun sincer nu mai am elanul sa ma implic sa caut pt ca pe miss nu o intereseaza nimic, dar absolut nimic. Si m-am saturat sa stochez jucarii, imi iasa pe nas....dar ta-su nu se lasa, cica azi special iese de la servici mai devreme sa se duca sa ii cumpere fetei ceva pt mos Nicolae de maine. Ori fata in cauza nu vrea nimic, si daca ii dai isi pierde interesul in momentul in care a desfacut cadoul....
Asa ca anul asta cadou de mos miss va avea un weekend ( ultimul din an) la Disneyland Paris si sper sa il conving pe ta-su sa ne oprim aici.
Vizionat pozici! Corap si Ioana aveti niste minunatii de copii!
XO, XO ( Gossip girl)
Alina si Amalia 17.11.2005
Amalia la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
melku spune:
ca de obicei, am ramas in urma rau cu urarile de LMA.
La multi ani din tot sufletul si cu mult drag pentru Mariuta-draguta (Ioana, cum mai e cu gradinita?), Alexandra frumusica(Pischi, felicitari pentru bb2!), Vladut-dragut de Joy, Oana-Daria si ochioasa Elise. Multa sanatate va doresc!!
sanatate multa copilasilor bolnaviori: Ana, Rachie, Alexia si Matei (Roxi, o duci la gradi?), Rianna, DnulTiti, Nichita, Vladut si Alex, Bianca (Catutza, cum mai este Bianca?)
sanatate si mamicilor meems si dnaPresedinta!
daria mea mai tuseste in continuare, cand uscat, cand productiv. tuseste destul de mult noaptea si numai uscat...aerosoli nu mai vrea cu nici un chip. nu mai are muci, da' nu stiu ce sa ma fac cu tusea asta...suntem pe eurespal, ketof si stodal.
in rest, ne pregatim pentru serbare. o sa fie fulg de nea, rochita alba si scufie tot alba.
are si poezie de invatat:
Vine iarna
La'sa vie
O astept cu bucurie
Chiar daca va viscoli
Imbracat bine voi fi
Cu caciula si palton
Cu manusi si cu sosoni.
asteapta sa vina mos nicolae si mos craciun de nu mai poate. m-a intrebat de ce nu pot sa vina amandoi odata??
![]()
de mos nicolae respectam traditia si-i vom da numai ceva dulciuri/fructe si probabil o carte cu mos craciun.
eee, de mos craciun ar vrea ea pe toate printesele disney (sunt vreo 8) cu printii aferenti!! nu vrea mult
si aseara la culcare mi-a completat lista: ar vrea si casuta piticilor...vai de buzunarele lui mos craciun!!!

succes la bricolat. va invidiez sincer cum de mai aveti timp si de asa ceva.
Adina si Daria
Varsta
catutza spune:
hello!
Alina , ma bucur ca miss a ta e mai bine! distractie placuta la Disneyland Paris, sa faceti poze muulte sa vad si eu 
Ina , multa sanatate lui Rachel! sa treaca febra repede 
Delia , cum se mai simte Ana, tare rau i-mi pare ca iar aveti probleme ![]()
Adina , multa sanatate si Dariei tale, sa treaca tusea repede!
Bia mea e mai bine, mai tuseste foarte putin, am terminat aseara antibioticul injectabil si acum mai ia 3 zile pe gurita .Sper ca pana luni va fi 100% refacuta!
Mada , da si mie reteta ta de gogosi ca si eu am comanda pentru seara asta,
merci anticipat!
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
melku spune:
mai, io ma gandesc tot timpul sa nu aiba vreo reactie alergica la ceva din casa...din casa noastra. si asta ma cam inspaimanta ca nu stiu la ce...
Adina si Daria
Varsta