Colectia de toamna-iarna 2005 (221)
Raspunsuri - Pagina 8
camelia_daniela spune:
Intrebare pentru Feli - am vazut ca i-ai luat Ilincai laptop cam ca www.dinoland.ro/p-756-computer-kid-disney-princess.aspx" target="_blank">asta
Ii place? Butoneaza la el? Ar merita sa-l iau Dariei de Craciun??
Ce parere ai?![]()
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
crissy77 spune:

Va multumesc din suflet, fetelor, pentru cuvintele frumoase pe care le-ati scris. M-ati emotionat pana la lacrimi.

Acum va las, sunt in "dureri" ca la 16.15 "nasc"![]()
Chiar, voi retraiti momentele legate de nastere? Ca pe mine asa m-a palit melancolia...
Cristina & Elise-Stefania
corap spune:
la muuuuuuuuuuuulti ani, elise, sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa
!
multumim
de aprecieri asupra copiilor, am pus poze cu activitatile de seara aici , sunt si doua filmulete. diseara fac globuri de lana impreuna cu copiii.
meems, casa nu-i asa frumoasa (adica pt mine e, dar daca e sa privim obiectiv, mai are unele scapari), plus ca e mai tot timpul dezordine. dar e dezordinea noastra
. si ai dreptate, anais are un "ceva" special. au mai remarcat si altii.
ioana, canapelele-s albe numai in poza, in realitate nu mai sunt de mult
. vreau sa vopsesc husele in rosu, dar o las pentru la vara.
noki, asta carton aveam pe-acasa, asta am folosit. am fost azi la hanul cu tei, am lasat o gramada de bani pe-acolo, sunt iremediabil dusa cu capul. nu pot sa rezist cand intru intr-un magazin plin cu chestii de papetarie
asa ca tre sa evit locurile de pierzanie si sa folosesc ce am la-ndemana.
lavi incearca sa iesi din zodia cu loviri si alte violente, ca tre sa fii frumoasa si intreaga de serabatori.
azi am fost sa-i caut lu fi-miu costumatie pt serbare:
pantaloni negri. camasa alba. vesta neagra. papion.
in afara de faptul ca am cautat 4 ore si n-am reusit sa gasesc tot (vesta n-am gasit) am dat numai peste tute si ingalate de vanzatoare, care habar n-aveau nici ce marfa au, nici cum arata un copil. dupa ce stateam sa le explic ca am un copil care are 3 ani, da'lui ii trebuie chestii de 5-6 ani, ca-i inalt si slabut, ca-i cad pantalonii de pe el, imi tot impingeau in fata haine pt copii obezi, "ca ati spus, doamna, ca e mai dezvoltat". plus una care voia sa-mi bage pe gat set vesta 110 si pantalonul 132, si n-am reusit s-o conving ca ala nu-i set, ca au numere diferite.
. si ma enerveaza vestele, ca-s asa de cracanate sub brat si croite aiurea (de alti meseriasi care nu stiu cum arata un copil). si scumpe cu spume. mai incerc maine la mag victoria si daca nu gasesc ii fac io cu mana mea. sunt plina-plina-plina de draci.
ah, da, i-am luat papion, bineinteles MOV pe care am dat 20 de lei si pe care, daca nu eram asa de plina de spume ca nu gasesc nimic (asta era dupa 2 ore de cautari in care nu cumparasem nimic din lista), nu l-as fi cumparat never-ever, ca avea materiale de max 2 lei si in 10 minute as fi reusit sa-i fac si eu unul la fel.
hai ca va las, fug la invatat.
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
Noki_Lara spune:
Corapino, ce inveti tu acolo de zor? Simt concurenta la toceala cum imi sufla in spate.![]()
Felinarul tau e gata, nu?
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
anda77 spune:
LA MULTI ANI ELISE!!!! NEGARA, SA-TI TRAIASCA!
monet
, iti raspund pe facebook.
corapina, anais s-a domnisorit! fte frumos ca-i antrenezi in activitati. fiu-mu ma studiaza, dar nu prea se baga. e adevarat ca eu nici nu-l las cu foarfeca, ori asta e principalul lui interes in activitatile astea.
n-am vazut pozele ioanei inca
cu tusea stam o idee mai bine, dar nu suntem vindecati.
in schimb e cumintenia intruchipata luna asta ca stie ca-l vede "mos cutun". am scapat de orice problema. nu prea aveam cine stie ce probleme, dar de cand cu mos cutun, zici ca e bibelou, unde-l pui, acolo sta. am pus niste luminite la geamul lui si m-a intrebat daca le pun ca sa vada mos cutun mai bine casa noastra cand apare...a parut multumit de raspunsul afirmativ ca a doua zi m-a intrebat daca am mai cumparat ceva luminite sa mai punem si la alte geamuri. sa-i sara in ochi mosului probabil...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
mi-a scris ripley ca ureaza la multi ani tuturor "restantelor". nu intra ca nu e in dispozitie, e la spital cu ana, de alataieri. ana are o infectie urata in gat, febra, antibiotice etc.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
felicia74 spune:
La multi ani micii ratusci blonde, Cristina de Negara, care face trei anisori! Sa ai parte de noroc si sanatate, sa-ti faci fericiti parintii!
Negara, sa-ti traiasca fetitza!
Ripley ii doresc multa, multa sanatate Anei, sa doborati repede nemernica de boala
Camelia nuuu, nu i-am luat laptop Ilincai, cred ca ceea ce ai vazut tu a fost o trusa de desenat, cu tot felul de ustensile de la Disney. Frumoasa foc, dar ce folos, ca s-au uscat toate cariocile
Sorry...
Corap ma aliez cu fetele care au ramas cu gura cascata cand au vazut-o pe Anias, ce fatuca haioasa are, si ce seamana cu Ardeiu'
PS: si tu ai tot mobila Soft de la Mobexpert, nu? eh, ce frumoasa e, pacat ca nu se mai importa, ca mai luam...
Gata, ma duc sa mananc, iar, apoi plec la homeopat.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pischi2003 spune:
La multi ani draga Elise, sa cresti mare, sa ai parte de noroc si fericire.

Eu ma pregatesc de analize, pe maine dimineata. Deja sunt o mare mancacioasa, sper sa fie ca la Alex, fara greturi doar foame mare.![]()
Mihaela,
Alexandra - Maria (01.12.2005) si
7+
roxisialexia spune:
La multi multi ani, micuta blonda Elise !
Iti doresc sa fii sanatoasa, sa ai noroc si sa ramai la fel de nazdravana.
sper ca ai primit multe cadouri 
cornelia, am ramas muta de admiratie la adresa anaisei, woww ce lungana si ce mult s-a schimbat, copii tai sunt niste cumintei
( fii-mea nu vrea sa priceapa ca exista un spatiu de desenat/pictat si baga la greu pe pat, pereti
).ce tort yami yami a avut andrei
.de la ce editura ai luat cartile?
si ma intreb si eu ca si noki, la ce inveti
?
spor la invatat.
delia, multa multa sanatate! pacatoasa rau gradinita asta.
Alexia si matei sunt raciti rau de tot, se tuseste ca naiba, muci are doar alexia ii vine sa vomite de atata tuse, uff mi-a trebuit socializare ....
anda, oricum fii-tu era un cuminte![]()
cami, alexia are laptop si nu o atrage prea mult. acum depinde si de ce anume contine( al ei nu este cu printese).Intrebai de nas infundat, noua ne recomanda sinupret.
leea_cv spune:
Elise,- bucurii, sanatate, fericire si iubire sunt doar putine din cele multe multe pe care ti le doresc. Sa ai parte de copilarie vesela! La multi ani!
Nu stiu cum basca mea a facut Anda felinarul ala intr-o zi, ca io in 3 ore doar l-am gandit. Si cand sa-l pun pe hartie a iesit un fas.
Lavi pielea de pui, slaninuta,carne grasa si smantana au fost chiar exemplele date de dr. A zis ca nu mult, dar zilnic. Acu...io m-am axat pe smantana.Si in ciorba ii dau de ex carnita de pe-o parte de aripa cu pielea aferenta. Nu mai mult.Incerc io nuci si alune, da nici ca-i plac.
Vreau sa va dau de veste ca azi e a treia zi de cand T face kk zilnic. Vaaai sa nu zic intr-un ceas rau. Azi a fost cu un pic de sange,dar l-a facut totusi.
Corap chiar asa...a crescut fii-ta de numa. Io mi-o amintesc de la intalnirea din IOR, un limbricel mic in wrap.Si-acu e domnisoara.
Soso sarmana copila o fi zis c-ati abandonat-o. Nu ma mir c-o facut crize. Bine c-a sunat soacra, ca altfel...
Roxi iar? sau inca? ce mila mi-e de pitici! Pai ALexia simte la greu "binefacerile" colectivizarii. Sanatate!
NCristina io imi tot zic: acu 3 ani pe vremea asta eram...faceam..ma pregateam...Da rememorez. Cu atata drag ca mi l-am intalnit, cu atata tristete ca m-am bucurat singura de el...