Colectia de toamna-iarna 2005 (221)
Raspunsuri - Pagina 7
catutza spune:
La multi ani,Elise!!!
Sa cresti mare, sanatoasa si voioasa si devreme acasa!
Cristina , sa va traiasca mica gospodina! 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
madau spune:
Neata, neata..s-a trezit si ratza![]()
LMA Elise..sa cresti mare, frumoasa si voioasa!!!!!!!!!!!!
Ieri seara m-a pus al cu coarne sa bucataresc cu fimea, aveam niste clatite si m-am apucat sa le fac tort, cu pasta de branza, marar, etc. Intrebare de baraj...cam cum credeti ca arata bucataria mea dupa ce a ras Miruna branza??![]()
Azi tasu' vrea gogosi, i-am zis sa vina sa stea cu maimutza ca altfel nu ma prinde prin bucatarie
Corap vreau si eu te rog parola pe PM. Interesante pozele cu proiectul..io cred ca-mi taiam deshtele de 10 ori cu cutterul
Monet m-am tot tinut sa-ti spun...
mor dupa felul in care vorbesti, asa cu accent, imi aduci aminte de prietena mea din copilarie, vorbea exact la fel...n-am mai vazut-o de vreo 7 ani, e plecata in Scotia...asa dor imi e de ea
Mai aveam o mie de chestii de povestit dar ma da mama afara de la comp, la mine tot n-a dat drumul la net...pupam gashka
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lavi02 spune:
Leea uitasem sa-ti zic: nasoala treaba cu grasimile animale. Au colesterol care in timp se depune pe vase si apoi poate sa faca accidente vascukare, infarct, etc. Ca sa nu mai zic de ficat. Nu merg grasimile vegetale, nesaturate, care nu sunt daunatoare?
Exemple: ulei crud (eu le pun fetelor in piureul de cartofi), nuci, alune, fistic, seminte de dovleac, avocado, masline, samd.
Mi se pare naspa de naspa sa-i dai copilului piele de pui de gaina si slaninuta. Plus ca i se formeaza obiceiul asta alimentar si il va continua toata viata.
Hai ca untul si smantana merg ca au grasim combinate si saturate si nesaturate.
camelia_daniela spune:
Neatza!
LA MULTI ANI, ELISE! Sa ai parte de sanatate, noroc, fericire si iubire! 

Cristina N., sa-ti traiasca micuta gospodina! 
Corap, suuper pozele cu Anais si Andrei! Doamne, ce bine seamana
si Anais a crescut incredibil de mult!
Acum ma bag sa vad pozele Ioanei ...
Edit: - gata, am vizionat pozele! Ioana, sunteti niste frumosi cu totii! O familie vesela si frumoasa! 
Am vazut si pozele de la ziua Ilincai!
Doamne, ce matura pare Chiti! Si frumusica foooc ! 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
Noki_Lara spune:
Mneatza vesela!
Azi e ziua sorei noastre de potlogarii, scumpa Elise, cea cu ochii poznasi de albastri.
Sa fii sanatoasa, mereu vesela si mereu la fel de strengara ca si acum!
Cristina, sa-ti traisca comoara scumpa!
Lavi, eu am poze cu Erika, dar nu le pot posta pana nu intra Mimi sa va povesteasca ce si cum. Oricum, ii e tare greu, e nevoie de organizare puternica la 2 copilasi.![]()
Corapino- maaama, ce ploduleti frumosi! Si leiti. Da' stiai asta. Si figuri.
Admirat halatul mov al printului si cel ciclam al printesei. Coool...Cat despre felinar...my God, catai cartonul...unul mai gros nu gaseai????
Leea- 
Sa stiti ca io aseara am bricolat la greu cu bufnita langa mine. Ba chiar pozele cu ea sunt facute, cum tine diverse obiecte parti din proiect. Da' inca nu va arat nimik. Azi am decizii tehnice de luat.![]()
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
mandyksch spune:

Elise, sa cresti mare si frumoasa, sa fii sanatoasa si sa ai o viata plina de bucurii.
soanso spune:
am ramas restanta cu urarile pt Vlad de Joy ,La multi ani! multa fericire,sanatate,o copilarie fericita!Joy sa-ti creasca mari frumosii baietii .
scumpica Elise sa cresti mare si sa fii mandria parintilor tai.Cristina sa aveti parte numai de fericire si bucurii !

am trait sa-mi vad fata crizata ,ieri!!!!a trantit obiecte,s-a batut de usi,a dat din picioare,s-a inchis in baie.motiv! nu a luat-o nimeni de la gradi!sotul a crezut ca o ia buni ,buni invers!asa ca fiimea a ramas "amanet" la gradi .abia am reusit sa o calmez...norocul meu ca aveam in casa o jucarie noua(telefon mobil cu sunete) sa calmat intr-un final!

hmmm brad negru nu mi-as face veci, mie imi place galben (da bine cu verde)![]()
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
Noki_Lara spune:
Soanso, pai si pana la urma cum s-a repatriat copilul acasa? Cine si-a amintit de ea?![]()
Si io am amenintat-o azi de dimineata pe Sarah, din cauza de maraiala, ca o s-o iau tarziu de la gradi, daca se mai smiorcaie. Si a priceput si a inceput sa se boceasca si mai rau ca sa n-o las acolo...![]()

Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
soanso spune:
noki,pai a sunat socrela sa-l intrebe pe Sory la ce ora sa vina la noi si atunci a aflat ca de fapt el era la servici iar fata e "amanet " la gradi tota plansa si nervoasa din caleafara.
de data asta nu sau inteles cum o fac deobicei
,sotul cu socrela se inteleg foarte bine, au o legatura foarte stransa.
de azi incep reducerile la Mall ,e si targ la Expo,tb sa iau cadouri !!!!
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
ioana_77 spune:
La Multi Ani ,printesa Elise! sa cresti mare, sanatoasa, sa ai parte de bucurii si noroc!
Multumim de aprecieri la adresa pozelor. Nu am apucat sa pun comentarii, dar cred ca ati observat ce dansator e fii-meu (cand aude o melodie incepe rapid sa danseze),el ne-a pus si muzica la petrecere
; cel mai mare succes la Maria i-au avut pantofii cu toc
, dar este super indragostita de cadoul de la mami si tati - masuta de toaleta
Tortul a fost productie proprie, nocturna, ca de obicei![]()
Corap, ce mare si frumoasa s-a facut Anais! Am avut un soc cand am vazut-o. Mi-au placut ff mult portretele, ma imbolnaviti cu aparatele astea misto, vreau si io
Notra 10 pt curajul de a-ti amenaja casa astfel, visam si eu la canapele deschise la culoare, bine ca nu am facut achizitia. exact aceeasi parere o am si eu despre brad.
de cand cu felinarele voastre m-am apucat si eu de mestesugit. SUnt in curs de fabricare a unui om de zapada, tre' sa achizitionez niscai nasturi sa-l butonez.