Colectia de toamna-iarna 2005 (221)
Raspunsuri - Pagina 6
corap spune:
gata, am pus primele pozne cu felinaruunu. aici .
noapte buna si-o aluna
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
roxisialexia spune:
cornelia,anda, eu mi-s curioasa ce faceau pruncii vostrii cat timp erati in atelierul de creatie . ca de noki stiu ca s-a apucat la ceas de seara ca sa nu intervina una bucata bufnita sa strice actul creatiei
abia astept finalul ca sa jurizez, preved ca se vor face niste felinare superbe demne de expozitie
yo anul acesta fac bradut artificial, este ecologic si nici nu stau cu grija ca vreun ac nu este unde trebuie. podoabe am si mov si albastru si rosu si auriu si argintiu, din anii trecuti, ne decidem ce culoare o sa fie.
mi-a placut mult ce ai scris cornelia, despre impodobirea pomului..asa era si la mama acasa.
camelia_daniela spune:
Hello!
Corap, mi-a placut ce am vazut! Abia astept sa vad finalul!
Roxi, puiutii tai ce mai fac? Cum e Alexia?
Daria e binisor, adica tot fornaita si putiiiin mucioasa! Oare ce ar merge mai bine la nas infundat acum nu foarte curgator? Am un preparat de saptamana trecuta luat din farmacie la prescriptia medicului(cu ceva antibiotic in el), dar poate nu-i asta tocmai bun!(desfundam nascucul cu batista dupa ce dam cu spray marimer si dupa aceea ii pun picaturile astea si bineinteles bagam aerosoli)Sper sa nu se complice, sa scapam mai usurel, asa ... Doamne ajuta!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
corap spune:
roxi, copiii sunt si ei pe-acolo, nu i-am tras in poza (adica nu am pus pozele cu ei ca nu-s in competitie) desenau , lipeau, margeleau
am mai pus pe-aici poze cu copii.
fug la nani
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
meems spune:
Corap, m-am indragostit iremediabil de Anais a ta!!! Il are pe "vino-ncoace", nu stiu exact cum sa-ti spun... da’ imi place de numa’ Si cred ca ti-am mai spus asta de fiecare data cand am vazut poze facute la voi acasa: taaaaare mult imi place cum aveti aranjat apartamentul. Si-mi place entuziasmul si implinirea ce se citesc pe fetzele voastre.
meems spune:
Ioana, abia acum am apucat sa vad pozele voastre. Trebuie sa recunosc ca cel mai mult mi-au placut cele in care tati danseaza cu printesa lui Si deasemenea cele in care sunteti toti cu gura la urechi, se vede ce fericiti sunteti.
bianca_mo spune:
la multi ani, ELISE! sa fii sanatoasa, voioasa, sa le luminezi vietile parintilor tai cu zambete multe!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban
lavi02 spune:
La multi ani Elise!!!
Toate cele bune si frumoase sa fie de partea ta!
Cornelia ai pus in cuvinte mestesugite ceea ce simt si eu fata de bradul de Craciun.
Foarte misto pozele, iar portretele lui Anais sunt dementiale! In special manechinul vreau sa zic!
monet
Noki n-au aparut poze cu Erica?
Leea e neplacut dar in afara de bagat ceva prin fundic, chiar n-au cum sa vada intestinul lui T, pot doar sa banuiasca. [:-(]
ioana chiar ca frumoase poze, degaja multa seninatate, liniste, intelegere... nu stiu cum sa zic, parca imprastie energie pozitiva. Cel mai mult m-a distrat Maria coafandu-l pe Stefan!
Sanatate multa bolnaviorilor!
meems spune:
Elise, gospodina micuta cu ochi albastri, sa ai parte de o zi deosebita, sa te simti alintata si in centrul atentiei, sa te bucuri de afectiune si bucurie, si sa ai parte numai de impliniri in viata ta. LA MULTI ANI!!!
Cristina & Stefan, sa va traiasca minunea!
catutza spune:
La multi ani, Oana si Sergiu, sa cresteti mari, frumoasi si sanatosi!
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala