Colectia de toamna-iarna 2005 (221)
Raspunsuri - Pagina 5
leea_cv spune:
In primul rand, cu toate ca am intarziat un pic, vreau sa le transmit piticilor Maria,Alexandra, Vladut, Daria, Sergiu ca avem ganduri bune pentru ei, ca le dorim sa vrea si sa poata ajunge oameni de isprava,(- pana atunci copii ascultatori)sa fie fericiti si buni si iubiti si sanatosi si norocosi.
Noi la tzara fusem. Aseara am venit, azi la cresa. Suntem bine in cele din urma amandoi. Desi T am impresia ca iar o va lua de la capat cu raceala. Am io o banuiala.A naibii sa fie ea.
Anda si multumesc. Cele de sange au fost facute recent. Acu 2 sau 3 sapt adica, mai putin VSH-ul. Am sa ma interesez sa vad din celelalte pe care le pot face aici. Da aia cu bariul..ma infioara. Cat despre ce spuneau BIC si JOY, chiar asa, ma raliez opiniei lor ca esti groaznic de organizata.Am zis de bine . M-am intrebat de-o suta de ori cum dracu si cand reusesti sa faci milioanele de lucruri pe care le si duci la bun sfarsit.Deci, ca tot ziceai ca nu te prea lauda nimeni, aia de-ar trebui s-o faca sunt rautaciosi ori invidiosi ori nesimtiti.
Ina eu si-acu ma uit la patutz si nu pot sa-l scot. I-am cumparat pt cel mare vreo 3 lenjerii dragutze tare, i-am luat pilota mare si pufoasa, perna de puf de nu stiu ce, dar zac in asteptarea zilei cu pricina. Tu, cred ca, singura fiind, nici n-ai timp sa te mai nostalgicesti. Te descurci admirabil.
Bradul nostru e de vreo 137 de ani tot albastru cu argintiu. Asa ramane si anu asta. Am prea multe deco in culorile astea ca sa le schimb. La mama e rosu , maro si argintiu. Desi, poate ma gandesc la un schimb.
Bolnaviorilor Maria, Bianca, Daria si Amalia sanatate de tot!
Felinarul ma incapatanez sa-l fac desi nici foarfeca n-o gasesc prin sertare. Mai caut.
joy04 spune:
LA MULTI ANI OANA-DARIA si SERGIU-STEFAN SA FITI VESELI, FRUMOSI SANATOSI SI LA PUNGA GROSI!!!
Anda ce mai face Nic? mai tuseste?
Eu nu stiu ce sa le mai dau, amandoi tusesc. Vlad cu expectoratii, Alex sec si spart.
Leea ce tratament si acum cu T.? da roade?
roxisialexia spune:
La multi ani, Vlad, Oana, Alexandra si Sergiu !
Va doresc sa cresteti mari, sanatosi si plini de bucurii.
petreceri frumose cu multe jucarii
Sanatate multa amalia, bia,maria, alex
Si pe noi ne-a lovit tusea de duminica, deja azi este a treia zi de tratament si nu vad nicio imbunatatie de diseara bag aerosoli
O saptamana buna tuturor, spor la felinare!!!
D_na Presedinte astept listele
corap spune:
la multi ani, stefanut si oana
FELINARE
inca nu s-au pus poze pe picasa, eu o sa pun cateva diseara cu procesul de fabricatie a competitorului no 1. pentru ca surpriza sa fie pastrata, cele mai multe poze vor fi puse in ultima zi, of course.
parola la adresa de mail o primeste cine isi exprima dorinta de a participa. am trimis-o pe pm la toata lumea care a zis ca ar vrea. as putea sa o trimit si in contul comun, da'nu am timp momentan. poate diseara.
BRAD
natural, desigur. anul trecut l-am impodobit pe cel din fata casei- n-am avut brad inauntru. de obicei ii iau in ghiveci. cativa ani l-am impodobit cum se purta, dar mi-am dat seama ca e lipsit de semnificatie sa ai un brad "la moda". in brad e musai sa pui amintiri, lucruri frumoase si ornamente cu "istorie". craciunul e o poveste, si bradul e o parte din ea. mie imi place sa fac eu ornamentele (pt brazii din casa; nu stiu sa fac ornamente care sa rezise la intemperii si nu stiu sa suflu sticla), deci bradul meu e o varza. da' mie-mi place, ca-i al meu. ah, OBLIGATORIU FARA PLASTICE PRIN EL (ma rog, mai accept beteala, maximum de compromis)
anda, pai tre sa fii trend setter, nu sa copiezi greselile altora. aia de anu'trecut s-au gandit ce-o sa se poarte anu'asta, au dat comenzi la podoabe si n-au mai dat undo, ca a trecut criza peste ei. asa ca tre sa-si vanda marfa.
da' oamenii in perioade de criza sunt nostalgici si au tendinta sa se hraneasca cu ramasite de trecut, iar craciunul e un moment potrivit pentru asta. deci se poarta brazi eclectici cu cuiburi de pasari si alte nebunii. daca nu anu asta, macar la anu'
si am fost si io in ikea, ma mir cum de nu ne-am intalnit. de fapt nu ma mir prea tare, ca eram ocupata sa alerg dupa plozi, care fugeau care-ncotro printre rame, tablouri, cutii, cu abajururi in cap
by the way, mie-mi plac globurile negre. si o spune una care din 30 de perechi de incaltari are o singura pereche neagra, si aia cumparata de ma-sa. deci care uraste, din principiu, culoarea neagra.
iar cu mov, fi-miu ar fi in extaz, e culoarea lui preferata. are pana si halat de baie mov, si paie de baut mov.
va pup ca tre sa ma pregatesc de expeditia la magazin cu plozii dupa mine. urati-mi succes. mama, cat m-am latit
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
leea_cv spune:
Joy, ce sa zic...suntem in a 8-a zi de tratament si dupa primele 2 n-au trecut mai mult de 2 zile fara sa faca. Deci a facut chiar si 3 zile la rand, dar f putine masline si f tare.Oricum e bine. Nu stiu cat va tine minunea.Ca si la voi, ma gandesc ca functioneaza o vreme, dupa care organismul se obisnuieste si isi reia vechile metehne. Tratamentul e cu Debridat, Biotics, Magne b6 si Sanasol. Daca vrei schema iti trimit PM. Si, zilnic, grasimi.Nu mult, dar zilnic. Piele de pui,carne mai grasa,slaninutza, smantana...etc. Asa mi-a recom dr. Vlad cum mai e dupa groaznica experienta?
bianca_mo spune:
LA MULTI ANI, OANA SI SERGIU STEFAN! sanatate si iubire multa!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban
monet spune:
La Multi Ani, cu sanatate tuturor scumpilor ce-or implinit 3 ani de-o luna-ncoace!!!!
anda, un mesaj pentru tine, in public :
m-am intors azi dimineata de-acasa - am petrecut 6 zile superbe. am avut musafiri peste musafiri.... prieteni apropiati, cunostinte mai departate. un amic de-al nostru s-o-ndragostit de imaginea ta, anda, din pozele postate pe facebook!!! mi-o zis sa te contactez ca el vrea sa te cunoasca. desigur ca m-o-ntrebat amanunte: daca esti casatorita, a cui ii nichita, citi ani ani, daca vorbesti engleza, cit de bine te stiu io...., tot tacimu'.... sint curioasa cum reactionezi tu la asa un compliment. omu' ii foarte serios, are 38 de ani, inginer. as zice ca cel mai mult la el imi place cum ia viata si si le rinduieste pe toate ca sa-i fie lui bine.... are simtu' umorului, ii pupacios (le pupa pe fete, mwa-mwa, pe mine, daca sean ar fi ok cu pupaturile, l-ar pupa si pe el..... ), ii foarte privat (adica nu stie lumea care-i viata lui, nu trimbiteaza deloc, ca restu' americanilor ). are casa, are masa, o duce bine financiar, as zice. da' n-o fost legat de nimeni pina-acuma, deci o putut agonisi dupa plac. locuieste la orlando acuma, da' ii de loc din minnesota. om serios. noa. ce zici? (da' nu esti obligata cu nimic, numa' i-am spus omului c-o sa-ti scriu sa-ti spun...)
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Recente 2008"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
pischi2003 spune:
Multumim de urari, pupam colectia draga.
Urez si eu la muuulti-muuulti ani "fratiorului" nostru Vlad, sa fii sanatos, norocos si iubit.
Si pentru cei doi sarbatoriti de azi Oana si Stefan de asemenea multe bucurii si LA MULTI ANI!!!!
Mihaela, Alexandra - Maria (01.12.2005) si 7+
bb_alinus spune:
La Multi Ani Oana si Sergiu, sa fiti sanatosi si fericiti!
XO, XO ( Gossip girl)
Alina si Amalia 17.11.2005
Amalia la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
felicia74 spune:
La multi ani, Oana si Sergiu, sa cresteti mari, frumoasi si sanatosi!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)