Colectia de toamna-iarna 2005 (221)
Raspunsuri - Pagina 10
Noki_Lara spune:
Hello!
Vad ca iar se ingroasa randurile copilasilor bolnaviori.
Sanatate maxima!
Catutza- ma bucur ca sunteti mai bine.
Melkule- mucegai, igrasie, plante dubioase?
Mai exista in afara de fii-mea vreun copilas timid si care nu vrea sub nicio forma sa recite/cante la comanda????
Ca la noi asta e starea de fapt. Si miercuri avem serbare si ea nu vrea sa-si repete rolurile...Ma gandeam io ca m-o mosteni cu aversiunea fata de poezii, dar chiar si cu cantecelele sa refuze sa le intoneze cand i se cere? Cam prea rebela.![]()
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
leea_cv spune:
Noki, ca sa-ti raspund la intrebarea-ti, pun si io una/doua. Mai sunt copilasi care inca nu vorbesc????!!! Poezii? Cantecele? Nici vorba.La noi frazele au maxim 3-4 cuvinte. Gen : mama,todoi poate nu.Adeca nu poate. Sau mama paia sina. Mama repara sina. Mos adoc = te rog frumos. Deci la poezii nu sper pana la scolarizare 
Alina ce super cadou pt Ama. Da-le-ncolo de jucarii.Mai frumos decat disney land nu-i niciun ponei sau papusoi.
Melk sanatate Dariei si consulta-te c-un doctor.Poate ca e chiar alergie.P-al meu l-au suspectat de astm cand le-am spus ca tuseste noaptea uscat.E un simptom al bolii.
Cami ai inceput felinareala?
Anda 
Ce misto! Cre ca nici de castiga T premiul intai la olimpiada de fizica, faza nationala nu avea atata galerie. Multumim! Sper sa se evacueze in fiecare zi de-acu.
Zic io in nivitatea mea...
ioana_77 spune:
Melku, noi suntam gradi de vreo doua saptamani, adik saptamana trecuta a fost vreo doua zile, asta deloc. astept sa se refaca cat se poate de mult, ca sa o ia de la capat intremata cu urmatoarea raceala 
Noki, nu te stresa. Nici a mea nu vrea sa spuna poezii la gradi, mi-a transmis chiar ea, acasa le turuim toata ziua, acolo cred ca-i este rusine. Io i-am zis ca o sa rada copiiii de ea ca nu stie sa vorbeasca. I-am mai zis ca vorbeste mai bine ca majoritatea copiilor de-acolo si ca pacat ar fi sa nu deschida gurita. Acu' si educatoarele ne-au zis ca surpizele cele mai mari se ivesc la serbari, cand in fata lui Mos Craciun se deschid cei mai timizi copii, iar aia de-s curajosi zilnic se pierd. Spor la toceala!
Ripley, sanatate multa Anei!
Pischi, bafta la analize!
CristinaN, io-s din aia melancolica, retraiesc momente incepand cu cateva zile inainte.
Cum fu' la locul de joaca?
Imi pare rau ca nu am comandat si eu ceva carti pt mos nicolae - nici nu am stat bine cu finantele- ca-n magazine preturile sunt cam nesimtite, dupa cate am vazut eu. Merg azi sa caut cate ceva. Cred ca o sa le iau jucarii, fiindca la noi e perioada de facut stoc, pana la anul in perioada asta nu mai pupa nimic, decat maruntisuri, gen mingi de ping-pong, care s-au dovedit a avea un imens succes.![]()
Sanatate maxima la restul poporului mucos si tusitor!
melku spune:
mucegai n-am. igrasie n-am. plante vreo 2 amarate ca nu tin la mine nu stiu de ce.
la dr cand am fost mi-a zis ca are laringita dar atunci era ragusita si tusea productiv+muci, asta acum o sapt.
ma duc la altul. of doamne. ketoful ala pentru ce e bun?...mi-a zis dr ca e preventiv pentru astm...
a mea recita, canta danseaza de mama focului. singura, fara sa-i cerem. de obicei, inventeaza cantece si poezii sau le recita pe cele ale colegilor, pe a ei mai greu... dar, cel mai important, este artista numai cu noi acasa. prevad cu siguranta ca o sa bata in retragere la gradi in vazul tuturor.
Adina si Daria
Varsta
corap spune:
hi
io-s pe mare graba, abia am venit si tb sa plec iar. cu felinaru'sunt in pom, adik tot in stadiul de duminica, ca ma cam incearca o raceala si urmeaza partea de asamblare. care inseamna lipiciuri cu mirosul aferent si retusuri - vopsea urat putitoare. asa ca o las mai incolo, sa-mi revin cu traheea. asa ca noki, stai linistita, ca mai am si din numberone. bine, l-am inceput pe numbertwo. ah, si mai am si tema de la gradi sa fac o sorcova
ca le tb la serbare.
feli, da, mobila la copii in camera e soft de la mobexpert. am luat-o unisex si mi s-a parut potrivita pt copii. dar fundul la sertare nu-i chiar de buna calitate. ma rog, pana vor avea camerele lor fiecare, asta-i ok si functionala.
aseara am "bricolat" cu piticii niste globuri de lana
, primele lor podoabe de pom facute (si) cu manuta lor. azi s-au dus la gigi (bona) ca isi impodobeste bradul (ea are de plastic si a zis sa-i distreze azi, cat nu sunt eu pe-acasa). andrei ma tot intreaba cand facem si noi bradul, nu stiu cum sa-l mai amagesc, i-am spus ca atunci cand terminam cartea cu 24 de povesti pana la craciun si cand o sa umplem de podoabe facute de noi un suport-pomisor de la ikea, pe care deocamdata nu sed decat cele 2 gloabe de lana. eu in principiu n-as vrea sa-l impodobesc pana pe 24 seara, dar nu stiu daca o sa rezist presiunilor.
va las, ca tre sa ma tirez.
sanatate muuuuulta tuturor copilasilor bolnaviori/ parintilor bolnavi. de asemenea si celor sanatosi.
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
joy04 spune:
LA MULTI ANI FERICITI ELISE!!!
Sanatate multa bolnaviorilor.
ma striga Vlad ca vrea in brate.
Leea dr pediatru mi-a zis ca NUCILE constipa.
Bic spune:
Blondina noastra cea frumoasa Elise!
SI, da Negara, eu retraiesc in fiecare an povestea nasterii. (mama facea asta pina acum citiva ani
).
Ba chiar i-am spus lui barbata-miu ca macar de ziua fica-mii am dreptul sa mi se povesteasca inca o data totul da' capo al fine. Asa ca in fiecare 3 noiembrie o sa-l intreb si el stie ca n-are incotro si trebuie sa povesteasca.
Sanatate maxima tuturor copilasilor bolnavi. Sa va pgaseasca Mosii sanatosi tun!
Mos Nicolae o sa-i aduca Smarandei ce si-a dorit, adica o papusa cu "pink par." A vazut ea unele la un magazin acum citeva zile. Am hotarit sa-i dam lui Mos Nicolae zetele, intrucit vrem sa plecam in gasca la ski dupa Craciun si voiam sa se obisnuiasca fara zeta pina atunci. Am emotii ingrozitoare.
Mi-ai dat de furca cu lampadaru' vostru. Eu am un proiect de p[redat chiar pe 9 si ma gindeam sa fac felinarul pe 9, dupa curs, dar atunci va fi trecut de miezul noptii in Romania. Ma pasuiti pina la mizeul noptii american? ![]()
Eu nu prea inteleg care-i treaba asta cu "moda" impodobirii bradului. Ce conteaza? Noi de cind eram mici am facut bradul la fel. Asta imi si placea, ca aveam globuri de cind era mama mica. Din pacate, majoritatea s-au spart iar in America nu am adus nici unul. Am luat insa un set rosu si auriu acum citiva ani si ala va ramine pt. citiva ani buni.
Corap, la noi in casa, ca peste tot in Romania, faceam bradul in Ajun. Cind eram mici, mama ne trimitea la joaca si cind ne intorceam ne spunea ca au adus ingerasii bradul. Imi placea chestia asta mult de tot. Aici si eu am mai decat presiunilor locale si il fac un pic mai devreme, cam pe 19 decembrie. (asta si ca sa pot asculta colinde mai multe zile, ca de obicei nu-mi ajung cele 3 zile de Craciun, care de fapt e una, ca pe 25 se cinta numai Steaua, toate celelalte sint mai potrivite in Ajun.)
Ce dragut ca ai vostri merg la serbare. Aici nu se face acea serbare in stil clasic din Romania pentru ca nimeni nu vrea sa ofenseze diferitele religii. Eu nu vad cum as putea sa o fac pe Smaranda sa invete o poezie si sa o si spuna in fata unei audiente. CA ea se blocheaza cind e pusa sa faca lucruri.
Dar o sa incerc sa amorul artei sa o invat poeziile pe care le-ai mai scris voi pe-aici. Si ne facem noi serbarea nostra. ![]()
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
anda77 spune:
buna seara fetelor,
sa va pove ceva: eu, de mai mult de 3 ani jumatate, de cand vorbesc cu voi
, intru pe forum setata pe topicul nostru. cred ca pot numara pe degete datile cand am intrat in alte locuri, daca aveam o problema clara de alta natura. la alte scutece n-am intrat deloc, poate o data in 3 ani!
azi, cum ma gandeam eu asa ca suntem un grup dragut care impartim si bune si rele, m-am gandit sa vad daca e aceeasi atmosfera si-n alte locuri. si m-am uitat acum in vreo 4 subiecte de scutece de alte luni sau ani.
concluzia: e mai frumos la noi! parca unele sunt mai vorbarete decat noi, e ceva mai animat, dar nimeni nu se plange de nimic, afara de muci. mi-au parut cam laudaroase:)
am gasit si un subiect cu detalieri largi de jucarii de mos craciun, cu putina desconsiderare parca pt cele cu mai putini bani. adica suna a lauda, asa mi-a parut, nu am avut o impresie buna despre asta. una e sa povestesti ca iei un tren sau un laptop, poate ai facut economii sau poate l-ai luat din restul de la paine, in fct de posibilitati, nu conteaza, dar alta e sa expui lista de juma de pagina de forum, cu preturi si unele jucarii care nu se gasesc in ro. ma gandesc ca fetele din provincie de pe topicul respectiv poate se simt prost.
am gasit si topic in care eram mentionate
, ca la nov-dec se culca copii cu maieu si sosete, pe langa pijama, noi cum ii culcam?, cam asa suna poll-ul![]()
![]()
in fine am revenit multumita in sanul colectiei![]()
bic, poti sa fi mandra de mine: azi mi-am umplut camara si frigiderul cu alimente bio si organice si de regim si de mama lor....am dat la maica-mea ce aveam prin casa ne-bio si ne-organic. pana si ciocolata fara zahar si fara gluten am luat! are lactoza in schimb...dar am luat si lapte de orez cateva cutii, o sa-i dau si lui nic, nu e doar pt mine. am impresia ca alimentatia nesupravegheata m-a pus pe mine pe butuci, nu vreau sa fac greseli cu nichita. cum e in state, astea bio sunt la fel de scumpe? aici cam ustura, orice aliment organic e dublu ca pret aproape. am detectat vreo 3 magazine in bucuresti, cu greu, cred ca sunt singurele.
sar de la una la alta si totusi cu o legatura: am o banuiala ca tusea lui nic care nu ceda la nimic in ultima luna a mai cedat nitel acum datorita laptelui de capra bio pe care l-am incercat timp de o saptamana. stiam io ca un coleg cu inceput de tbc a baut lapte de capra pt vindecare. de la dr. citire. si m-am gandit cu mintea mea cea simpla ca-i bun la plamani si respirat![]()
![]()
ca am mai auzit pe inca cineva recent cu boala de plamani care a fost pus sa bea lapte de capra.
ne-am mai luat si diverse suplimente printre care de deparazitare
avand in vedere ca toti oamenii avem ceva paraziti care sunt ok in nr mic in intestine, dar nu mai sunt ok daca sunt incurajati cu alimentatie proasta, am zis sa ne detoxifiem putin. la nic mai putin ca n-are voie prea multe, eu insa mi-am luat tratamente soc.
corap, solicitare de sfat mestesugaresc: am vazut in magazinele de decoratiuni niste reni, cerbi, nu-sh clar ce erau, facuti din sarma aurie si cu cateva leduri prin ei. de dimensiune maricica, unii pana la pulpa mea. ledurile se vedeau ca renii erau transparenti desigur, doar erau schitati din sarma tare aurie. dk gasesc poza, iti pun una. chestia e ca sunt intre 150 roni si 200 roni si nu ma indur sa dau pe un animal din sarma atat. dar mor dupa ei! ai idee cum as putea sa fac unul acasa? adica am 2 probleme: de unde iau sarma fte tare , dar aurie si a doua, cum nimeresc forma 3D ca nu stiu nici 2D sa desenez un cerb cu acuratete.
uite pe pagina asta e un ren care seamana: http://www.partyshop.ro/produse.php?categorie=48&start=4
sau penultima poza de pe pagina asta: http://www.decoratiuni-aranjamente-craciun.ro/Decoratiuni-Exterioare.php
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Ina869 spune:
La multi ani!:
Oana Daria, Sergiu Stefan,Elise Stefania
Sa aveti o viata senina, pina de bucurii sanatate si impliniri!
Meems/Mima
- multumesc
La fel multumsc fetelor care ne-u transmis gandurile bune.
De luni dadu boala si peste noi ( ca doar ce scapasem de antibioic joia trecuta ) cu febr 4o, cu varsaturi, cu frisoane si delir..of.
pina astazi baut doar apa, am incercat sa-i dau ieri niste supa , doar citeva lingurite , dar a varsat tot.
asta-seara i-a mai scazut febra si a mancat putina supa si niste compot,deci - sper- sintem pe drumul cel bun.
Sananate tuturor copilasilor bolnaviori, un gand bun, intoarcere rapida acasa Anucai de Ripley.
Leea, ura, sa dea Dumnezeu sa ai un kk-cila care sa te bucure zilnic!
Maria, felicitari ptr. "mama" si primii pasi ( chiar daca tinuta, tot este un progres)
Corapino, vizionat cu placere pozele ardeiasului si anaisei - caisei, da, are un jenesequa ...este simpatica tare ! si ardeiasul ce s-a lungit...inca putin si or sa-l selecteze in echipa nationala de handbal /volei
Ioana, vizionat si pozele cu piticii tai lunguti , mama,ce bucurie pe Mariuca la primirea cadoului, sa vezi ce-o sa te mai coafeze acum pe tine si pe Stefanu' ( Rachie cum prinde momentul cand ma asez pe canapea, cum ma ia la ciufulit "haide, mami, sa te fac frumoasa" )
spor la omu' de zapada!
Pischi, tin pumii la analize!
eu cred ca o sa ai tot fetiza cu fundita . tu ce-ti doresti?
Madule, mama, ce harnicuta esti tu , auzi gogosi...vezi sa nu-i ingas prea tare pe cei doi rasfatati ai tai.
Alinusa, te-ai hotarit ce sa-i ceri mosului?
Mai, sa nu va suparati pe mine, nu-mi place genul ala' de cizme nici sa mi le dati pe gratis. eu le spun ugg - ugly-uri.
Biculet /
| Citat: |
| " Dar o sa incerc sa amorul artei sa o invat poeziile pe care le-ai mai scris voi pe-aici. Si ne facem noi serbarea nostra" |
haide ca ne alaturam si noi, ca tot dam o raita prin state de sarbatori

Soanso, aoleu, saraca fata , ce spaima o fi tras! pai, eu zic c-ati scapat ieftin cu doar una bucata criza ...
Raportam si noi prima cazatura a pufosului din pat, l-am lasat in mijlocului patului duminica seara , cit sama duc s-o spal pe Rachie, am dat drumul tare la apa si nu stiu cum, instinctiv, mi-am intors capul si nu l-am mai vazut. Cind m-am dus in camera si l-am descoperit plangand, cu fata in jos, am crezut ca-mi sta inima in loc. L-am sunt pe george sa-i spun ce s-a intimplat, intre timp pufoselul s-a si linistit ( mai mult cred ca a fost spaima, dar mie mi-a fost taree frica fiindca nu stiam daca nu cumva in cadere s-a lovit cu capul de piciorul leaganului care era alaturi de pat ) iar dupa ce am inchis telefonul am constata ca rachie imi pregatise o surpriza, daduse cu dusul in toata baia, asa ca m-am apucat sa sterg cu zel si sarg apa de pe pereti, oglinda, gresie .
Am facut bradul duminica, Rachie a fost un ajutor de baza cum nici nu ma asteptam; mi-a dat globuletele la mana si cind s-a simtit confortabib a inceput si ea sa le atarne, m-a mirat cita dexteritate a avut si cum si-a luat rolul de ajutor in serios.
fug la culcare , ma enerveaza tastele laptopului de numa' mi se blocheaza si trebuie sa scriu un cuvint de doua ori, este chiar frustrant. nu mai stau sa corectez, stiu ca am scapat niste litere pe ici, pe colo, dar e' tarziu deja si maine am o zi lungaaa.
pupicei colectiei dragi!
Ina, Rachel Georgia ( 23 Nov.,2005)si Robert Edward (1 Iulie, 2008)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
lavi02 spune:
Ina valeleu, sanatate multa Rachel!
Despre cazatura Pufosului, nasol, dar acu' asta este. A fost prima. ![]()
Bic eu acum mi-am adus din casa parintilor globurile de cand eram mici.
Nu ca as face pom, ca mergem la Alba Iulia de sarbatori, dar sa fie ele aici.
Apropo de colinde, mama mea a pastrat o traditie foarte frumoasa de la ei din sat pe care din pacate eu n-am reusit sa o pastrez cu fetele: in fiecare seara din luna decembrie cantam colinde. Pana in Ajun cand aprindeam lumanarile la pom si artificiile (stelute) si atunci le cantam pe toate, cu lumina stinsa si lumanarile de la pom aprinse si iesea cel mai frumos. Dupa ce cantam tot repertoriul, aprindeam lumina si desfaceam cadourile. 
La pom nu aveam beculete, il luminam cu lumanari si stelute. Parerea mea e ca e mult mai frumos asa.
La socrii mei in casa sunt alte obiceiuri, nu e la fel de intim. Primesc musafiri in seara de Ajun, in plus ei fiind profesori la liceu vin clase dupa clase la colindat. Anul trecut chiar mi-a picat prost ca erau niste musafiri care nu mai plecau, asa ca momentul descoperirii de catre fete a cadourilor de la Mos a fost cam facut ferfenita.
Dar, pentru bucuria de a fi impreuna, toata familia, de sarbatori, mai facem unele compromisuri si sacrificii vorba lui socru-meu.
Replica de Nati:
Am adus de acasa o papusa care imi apartinuse mie, pe o parte scufita rosie, pe alta bunica si daca intorci fusta, in loc de picioare e lupul. Nati ii zambeste larg scufitei, e un pic contrariata de bunica (are o fata foarte blanda, dar totusi, nu prea exista papusi - babute) si scoate o mutrita cam ingrijorata cand vine vorba de lup ![]()
Aseara dupa ce ne-am jucat un pic cu papusa zice Nati:
-Pune-le la loc.
-Pai de ce sa le pun la loc? ce nu-ti place la ele? (ca ea nu declara ca nu-i place de lup, de regula dupa ce se ingrijoreaza, o fac sa rada de el)
-Pentru ca.... sunt imbracate cam gros!