Colectia de toamna-iarna 2005 (221)
Raspunsuri - Pagina 13
catutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirib Catutza inchiriez contra pupici apa calda la cada cu bulbuci. "cantie` beceni" dc te coafeaza. Mirela si David - 23.12.2005 www.onetruemedia.com/shared?p=44fbab57549e149baae5bc&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url br / " target="_blank">ce baiat frumos are mama! www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44d498b9dd2483973e9125&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">David in decembrie |
Miri , esti o draguta dar mi-e teama sa o scot apoi din casa dupa baie
Bic , sa folosesti cu placere noul computer ! frumos cadou de la mos

Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
roxisialexia spune:
bicule, 
bravos pentru noul pc.Felicitari pentru regimul de viata.
micuta sma. ce mai face,c e mai zice? cum se pregateste de sarbatori...cumintica? ![]()
alina, la fel ca tine gandesc si eu pentru ca si alexia se poarta exact ca si amalia...in privinta jucariilor.asa ca mos nicolae vine cu o revista ce contine niste creione,foarfeca si linie+ mandarine, portocale. de mos craciun...mai vedem.
mimy, pup eu un miez mic de fata
, scumpa mica si tipatoare( ca asa pare din poze
).
carucciorul il aveai de la daria?
ma bcuur ca alpatezi,nopti linstite fara colici si mult lapte.
anda, si unde sunt spionii? la ce topic?
noapte buna tuturor!!!
sttt mos nicolae soseste
!!!!!
Bic spune:
Roxi, n-auzi soro ca e Mac?
Sint smechera rau de tot de-acum. Nici nu-mi vine sa cred.
Si din ciclul "ce face omu' cind are termen de predae si e cu fringhia la git ca nu are timp?" Bingo! Face felinare! E gata. Adica asa credeam eu pina cind am pus luminarea si am observat ca am taiat si ceva ce nu trebuia. Acum mi-am dat seama ca de fapt am uitat sa lipesc o hirtie transparenta.
Si in asentimentul lui corap, ma dor miiinile de atita taitat, dar fii-mea face 13-14 pe-aici ca s-a plictisit ingrozitor cit am taiat eu. Am convins-o sa-mi faca niste poze si o sa le vedeti. Mi le-a facut plictisita dupa care s-a retras in casa.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
Noki_Lara spune:
O postare scurta si in liniste, ca sa nu speriem MOSUL.
Bic, abia astept sa vad capodopera. Ai fost cool cu 2 capsatoare.Amortizare placuta la Mac.De care e? AIR?
Catuta, nasoala treaba cu apa.
Noi maine mergem cu gradi la Casa de cultura Schiller, la cinema.Filmul de desene animate intitulat "soarecii det camp si soarecii de oras...in excursie.In germana, of course.Vai de urechile mele.M-am jertfit speciak eu, ca sa mai petrec ceva timp cu ea, ca in ultima vreme tot cu scoala am fost prinsa.
Pup colectia draga! Sa vina MOSUL full de cadouri. :)
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
meems spune:
Ce frumos povestiti de Mos Nicolae! Noi nu l-am mai sarbatorit de cand am venit in America... dar acum povestile voastre m-au induiosat si cred ca deseara o s-o pun si pe Rianna sa-si curete papucii sa-i puna la usa. Ce amintiri mi-ati trezit!...
Bic spune:
Hai sa va mai spun....
Dupa cum va spuneam, noi o sa facem Mos Nicoale marti seara.
Ei, Smaranda mai are 3 suzete. Si azi am taiat virful uneia, fara sa ma vada ea dupa care i-am dat suzeta cind a vrut-o. Nu va spun cita jale. Dar in toata jelania ei, mi-a trinti, printre lacrimi: "Tu ai taiat zeta. Pune-o la loc." Adevarul e ca a fost greseala mea ca am amenintat-o odata ca o sa-i tai zeta daca o mai ia cind nu doarme.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
alaptati!
Bic spune:
Nu stiu ce sa ma fac cu coana Smaranda ca iar a dat somnu' peste ea la ore nepotrivite. Am incercat sa o adorm pina in 3 si nu a mers deloc. Iar la 5.15p.m. a cazut LATA. Si a burdusit salteaua pina la 7:45 p.m.
Acum ce fac eu cu ea? O sa o punem in pat pe la 10.30 probabil, dar mi-e ca iar intra in modelul asta de culcat tirziu sculat tirziu. Of. Ca nicicum nu e bine.
alaptati!
soanso spune:
neata,
Sfantu Nicolae sa va aduca multa multa sanatate, fericire si iubire!
noi suntem bolnavioare,Sorana are enterocolita ne tratam cu medicamente pe care greuuu le vrea.
la servici a inceput nebunia de sfarsit de an.
fetelor nu stiti vreun remediu pt par gras???nu mai stiu ce sa fac ,in doua zile am parul uns de zici ca nu l-am spalat de o luna.
Anda..mare dreptate ai cu laudarosenia de pe forum!mie imi place mult atosfera colectiei noastre , suntem unice!
lavi02,,mi-am amintit si eu de Craciunurile petrecute cu ai mei ,la noi e traditie de Craciun musai suntem la Zalau ,pregatim bradul,ascultam colinde,primim colindatori, ne asezam cu totii la masa .cred ca nu as putea fi in seara de Craciun in alta parte.
fiimea a primit de Mos un tigru de plus ...nu ma gandeam ca va avea asa mare succes, nu se mai dezlipeste de el ,sa vad cat o tine![]()
merg la treaba,spalat,mancare,curatenie...
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
camelia_daniela spune:
Neatza!
Cata, nasoala faza cu apa calda !!
Tinem pumnii ca Bia sa fie bine in continuare! 
Ripley, sper ca sunteti si voi acasa bine, sanatoase!
Asteptam vesti bune!
Soso, sanatate maxima Soranei!
Referitor la parul gras - tu ai problema asta de curand? Eu o am dintotdeauna si remediul nu l-am aflat inca!
De fapt remediul pentru starea mea de bine, sa zicem, e spalatul pe cap odata la doua zile! Am incercat sa maresc intervalul, dar arat jalnic si sunt deprimata, asa ca ... singura solutie e sa ma spal pe cap!
Mimi, am vizionat pozele voastre! Erika e o dulce si o frumoasa!
Daria arata a fi fericita alaturi de surioara ei!
Ma bucur ca alaptezi!
Bic, bravo pentru bricolat! Spor la amortizat "ustensilele"! Super dulce Sma cu suzi!
Si la noi a venit Mosu' si a umlut ghetutele cu detoate! A adus un puzzle, un Guffy mic, dulciuri si portocale! Dariuca a fost incantata si emotionata!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
madau spune:
La multi ani Nicoletelor si Nicolailor
, sa fiti sanatosi si la punga grosi!
Aseara am fost in IOR in Oraselul lui Mos Craciun, e superb!!! Am baut vin fiert, am rontait la nuci prajite si floricele...a fost frumos. Aviz amatoarelor
...e la intrarea dinspre Campia Libertatii, la statuia lui Cuza
MN a venit full de cadouri, un puzzle, un set de facut mulaje din ipsos, dulciuri, portocale, papusica. Foarte fericita maimutza![]()
Soanso remediul pt par gras...clatit cu otet, pui in apa de clatit putin otet.
Fug sa strang prin casa si sa dam o raita pe afara..we placut!
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2