Colectia de toamna-iarna 2005 (221)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

hi
acum fac o pauza de toceala. auziti, care-i totusi termenul-limita pt felinare? 10 dec ora 0, sau 10 dec ora 24? ca io intelesesem ca 10 dec ora 24, si acum din ce zicea bic am inteles ca ora 0. pluuuus ca ar trebui sa facem ca la alegeri, ora de inchidere sa fie ora respectiva a fiecarei tari

cat despre cadouri, imi place ce a zis ioana (parca):le iau acum si pana la anul nu mai primesc nici o jucarie - eventual mingi de ping-pong. dacás putea sa fac si eu asa...

inuta, multa sanatate rachelinei si lui bobita (pot sa-i spun bert? e un personaj din marry poppins care mie-mi placea muuuult)

andache, pentru ren si eu zic la fel ca maria-alexia (cu renul gonflat). dar sarma aia de cupru, cel putin in bucuresti, e greu de gasit (sau n-am gasit eu feroneria potrivita. s-ar putea prin obor sa fie). cat despre ren, o sa fie la vanzatorii ambulanti de chinezarii o gramada, stai sa le dea drumul - cred ca dupa mos nicolae. ce sa-ti zic, nu ma pricep prea mult la sarme mari, acum cu felinarul am atins superficial subiectul. cred totusi ca ar trebui mai groasa de 1 mm. poate 1,5. ca eu am de 0,8 si e subtire, nu tine atata constructia.

de MN au primit de dimineata la gradinita in cipici niste dulciuri, 1 sticla cu suc si baietii o masinuta mica, fetele o posetuta. erau foarte incantati, ca veneau, isi cautau cipicii sa se schimbe si nu-i gaseau, intrau in clasa, acolo era hai mare cu astia de-si primisera cadorile, se duceau la papuci si isi gaseau darul de mos. dulciurile + sucul le-au primit de la gradinita, noi am dat bani pt masinuta de mn (de-aia mica de fier de 5 lei) si pt cadoul de la serbarea de MC, ca sa aiba toti la fel.

va las, plec sa mesteresc juma de ceas si dup-aia la invatat. (noki, dak esti curioasa intreab-o pe vecina mitza, ca ea stie dc invat )

a... am uitat sa va zic ca andrei a facut pe el alaltaieri si ieri la gradi. alaltaieri de 2 ori. o data clar ca era prins de repetitiile pt serbare, era si iubirea vietii lui - doamna de engleza - si a uitat ca tre sa mearga la baie. a doua oara nu stiu exact contextul. ieri iar. se uita la educatoare si si-a dat drumul. si explicatia lui andrei: pai fac pe mine pentru ca am schimburi (intr-adevar in dulapiorul lui sunt mereu schimburi, ca le-am pus just in case, de multe ori am dat la alti copii care avusesera accidente acvatice - supe, ciorbe, balaceala la baie - si n-aveau schimburi). si lu'ta-su i-a zis la fel. ca asa vrea el si il schimba doamnele. drept pentru care i-am golit dulapiorul, i-am aratat ca-i gol, ca nu mai are schimburi (am dat pe sub mana la educatoare un rand, totusi ). sunt curioasa ce-o sa faca. (ah, am aflat ca la fel facea si o alta fetita, pp ca s-a luat dupa ea)

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Corapino...ce bandit e si Andrei! Baga-mi PM cu ce inveti...ca Mitza are treaba si nu o mai stresez.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

aha, sa ma duc in obor dupa reni gonflabili si sarma de 1,5 mm grosime ati zis?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Fetelor,va multumesc din suflet pentru urarile pentru Stefanel,la fel va doresc si voua,s-aveti multa sanatate,sa va bucurati de nazdravani,si s-avem un an nou plin de impliniri!

Stefanel e bine,e cuminte,creste,creste...cu mancarea avem inca probeleme,in sensul ca se mai trezeste noaptea pentru un pic de "apete".

O sa-l ducem la gradi de la anu',deocamdata suntem cu bona:P

Va poop,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Hehe, Noki, ce recesiune? De-abia la anul o sa se cunoasca. Aseara era plin Carrefour-ul si cred asa asa va fi si azi. Sunt reduceri de 20% la articolele pt copii si la jucarii intre orele 20-24. Normal ca ieri am frecat menta o ora prin magazin, sa prind si eu reducerea Is amarata ca nu mai gasesc o masinuta pt fii-meu, care s-a vandut ca painea calda, poate mai aduc pana la Craciun. Nici in Bucuresti nu mai este, ca am trimis nasii in cautari

azi am gasit un poster cu mos craciun de 1 m, cautam asa ceva sa pun pe-un geam imens la balcon. abia astept sa-l montam diseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Hello, hello
pe fuga pana nu se trezeste pitica.

In primul rand vreau sa va multumesc pentru urari.

LA MULTI ANI pt Iulia-Andreea, Alex-Mihai, Rachel Georgia, Dimitrie-Alexandru, Maria, Alexandra-Maria, Vlad-Andrei, Oana-Daria, Sergiu-Stefan si Elise-Stefania sa cresteti mari si frumosi, sa fiti sanatosi si norocosi.

Felicitari noilor gravidute Coralia si Pischi, sa aveti o sarcina frumoasa si o nastere usoara si rapida.

Sanatate multa piticilor bolnaviori.

Acum sa va povestesc un pic despre pitica: o cheama Erika Maria, a venit pe lume la ora 10.26 si avut 4 kg si 53cm. Nasterea a fost "parfum" fata de prima, pe la 04.45 am avut prima contractie, la 7.10 am ajuns la maternitate cu dilatatie 2 si contractii la 5 min, la 8.15 aveam deja dilatatie 6-7 si doctorul mi-a rupt membranele, la 8.30 mi-au montat epidurala, la 10.15 m-au suit pe masa si din doua contractii a iesit pitica.
E cuminte, mananca si doarme chiar si in galagia infernala pe careo face Daria. Am avut probleme cu adaptarea Dariei, acum insa a inceput sa mai accepte situatia si e un pic mai intelegatoare. E iubitoare cu Erika, toata ziua o pupa si o vrea in brate, dar in acelasi timp fuge mereu la ea si tranteste usa.
Concluzia: frumos, dar greu al naibii cu 2 copii.
Fug ca plange pitica.

Am trimis invitatie pt poze cu pitica in contul comun.
Va pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Buna
ce noroc cu yahoo asta. mi-a amintit ca e ziua Ilenutzei.Sa traiasca, sa-n floreasca.
daca mi-ar aminti si de piticii colectiei...

si mie imi place atmosfera colectiei, mai ales in ultimul timp. avem competitie, avem Madau fericta, evem Tudor kk-cios, avem Noki studioasa, imi face si mie chef.Mai imi place cum mostenesc copii Corapinei talentul ei la bricolat.Imi plac povestile voastre despre sarbatori.

Sanatate multa piticilor bolnavoiri, si D are muci, mai tuseste dimineata.
La multi ani sanatosi la piticii aniversati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

La multi ani,Ilenutza!

Miri , cam rar doamne pe la noi....cam rar

Mimi , ma bucur ce bebe Erika e mancacioasa si somnoroasa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

eu sunt tare necajita, administratorul nostru nu a platit lumina (partea comuna) si acum ne-au taiat astia lumina...si nu avem apa calda, caldura si lumina pe scara! daca bate cineva la usa nu deschid De 3 zile nu e de gasit, nu stie nici nevasta lui unde umbla si toti vecinii au spus ca il strang de gat cand il vor vedea
partea rea e ca Bia nu a facut baie de o saptamana pe cap ca daca a avut branula nu i-am facut si acum se plange ca o mananca capul maine o sa incalzesc apa mai multa ca sa o pot spala pe cap, sa vad ce naiba fac ca se va umple casa de abur de la apa fiarta. Offf abia a scapat copila de raceala si zic si eu ca luni va fi bine si va merge la gradi, sper sa nu raceasca iarasi! Noaptea o culc in trening ca e mai gros si cum ea nu doarme invelita e tocmai bun!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Catutza inchiriez contra pupici apa calda la cada cu bulbuci. "cantie` beceni" dc te coafeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

VA salut de pe noul meu computer (a venit mosu mai devreme ) si va anunt ca nu o sa mai pot pune bolds ca sint pe Mac acum .....ha.ha.ha.

Ina, daca imi aduc eu bine aminte, cam pe la aceeasi virsta a luat si Rachie o mare busitura, probabil din acelasi pat...

Anda da, produsele organice sint introzitor de scumpe, motiv pentru care multa lume ne crede total imbecili sa cheltuim atita pe mincare. Dar asta e, asa ne simtim noi bine si basta. Ca sa-ti dau un exemplu minor, ouale neorganice la magazine cu produse conventionale sint cam $1.99 pe duzina, cele organice sint $3.99 pe duzina. Nu mai vorbesc de carne. Eu iau rar carne total organica, ca m-ar aduce la sapa de lemn. Diferenta dintre carne organica si cea conventionala este absolut imensa. Eu iau ceva care se cheama cica "natural" adica nu vine de la animale injectate cu hormoni sau cu antibiotice, dar nu au neaparat o dieta vegetariana.

corap, daca deadline-ul e la ora 24, atunci nu am nici o problema, ca il fac pina atunci!

Apropos de bricolaj... sa vedeti in ce vrie am intrat, ca am mers pina acum la vreo 3 magzine de profil si cred ca deja am cheltui vreo $60 tot cumparind chestii cu gindul ca vom face noi odata nu stiu ce proiecte. Asa m-am pomenit cu: 2 (DOUA) aparate de capsat, de fapt de facut gauri; capsele de rigoare (am luat 2 aparate pentru ca mai intii am cumparat capsele de alta marime, m-am intors la magazin si nu avea alte capse, asa ca m-am dus la alt magazin si am cumparat alta masura de capsator...); diferite tipuri si culori de hirtie; benzi subtiri de cadou; forme de facut prajturi; casuta de turta dulce care asteapta sa fie asamblata; un vraf de hirtie de facut proiecte pt. copii; o bucata de foam (nu stiu cum se traduce) lunga de 1 m care zace fara rost pe masa de bricolaj, set de sirmulite decorative.

SAracuta Bia cu branula...

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput