Mamici din Arad...! (111)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau, ce scump ii Raul si mi se pare ca a crescut mult de cand nu l-am vazut! sau ca-i asa tuns arata mai mare?
Marimea 36 nu ai cizme? Eu port 36, dar am si 37 incaltaminte. Din ce-am vazut in poze cred ca-s mai largi sus (la pulpa)...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ce sa-ti zic Ali? si eu port 36/37 si astea marimea 37 imi sunt numai bune, ba chiar putin parca ma strang. E adevarat ca eu am piciorul lat si astea's pe calapot ingust. Nu stiu cat de mult se potrivesc numerele noastre cu numerele ce's pe cizme oricum 36 nu are, doar vreo 3 perechi (parca) de 37 si sunt maro-ul ala deschis

Mergi la inceput

Clau, esti pe-acasa, iti pot face o vizita mai tarziu? Daca zici ca asa sunt marimile as incerca si imi place culoarea aia maro deschis...
Daca esti acasa te sun sa stabilim detalii.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CLAU cand vi in Vlaicu du cu tine si celelalte modele la care ai nr.39 ,poate daca le probez si imi plac ... mai stric naibii niste bani Si-asa sunt in criza,ca tocmai imi mai pun dintii jos intr-o parte ,initial am zis ca cu atat ma aleg de la mosi anul asta

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Clau, ce rau imi pare ca nu mai ai cizme 37...daca mai aduce nasha ta te rog sa-mi zici si mie.
Ada si-a gasit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Ada, un vulcan, 2 oua cu testoase si 2 cu aligatori as vrea si eu, te rog.

cu Mara 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor pe care nu am apucat sa-i felicit la timp!

cu Mara 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

salut,

in primul rand La multi ani sarbatoritilor .

Si la noi a fost mare minune cu oo-le. Sarpele s-a facut cel mai mare. Din pacate Dariei ( care l-a primit ) ii e frica de el. Matia a nimerit cu broasca si a fost super incantat.

Bey voi ati apucat sa faceti poze cu desfacerea cadourilor. Noi nu, ca s-a intamplat noaptea la 3. Eu nu mai pot pune cadourile seara ca Daria si Alex sunt cu antenele deschise. Si asa mi-a tatait "onorabilul" ca jucaria lui Vic a inceput sa strige si sa cante ca o disperata.

Eu am avut wekend supraincarcat ca am avut musafiri socresti. Sambata seara am mers si eu cu copii la catedrala sa vedem altarul. Ieri ne-am dat pe centru, am ajuns si la targul din piata Avram iancu.

Cristina oo nu se pot alege ci primesti din fiecare animalut cate unul.

Flavia imi pare rau de bunica si matusa ta.

Gabi distractie maxima.

Anca am primit pm-ul. Am sa te sun.

Nu pot sa vad pozele ca sunt la lucru si mi se blocheaza calculatorul.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Ada daca citesti suna-ma. MI s-a stricat telefonul si nu mai am nici un numar de-al tau.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Deci..cine mai vrea ceva de pe Fun-jucarii sa se gandeasca si sa-mi zica. Eu dimineata dau comanda.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput