Mamici din Arad...! (111)
Raspunsuri - Pagina 8
pufymic spune:
Neata!
Multumim tuturor pentru urarile adresate piticului cu ocazia zilei numelui!

Maia

Nico(pau)

Ada si eu vreau vulcani si oo, dar iti zic exact cate dupa ce ma mai gandesc
...
Flavia imi pare tare rau de probl. de sanatate ale matusii tale....acum pe final de an vad ca toti apropiatii tai au avut probl. serioase de sanatate
....sper sa se termine cat mai repede!
Clau cum stai cu ex. pentru scoala de soferi?Cand il dai?
Miha
si multumesc mult de tf de ieri!
Ma duc si eu sa ma culc ca numai ce am venit de la servici si n-am dormit decat 1/2 de ora azi-noapte....
Sa aveti o duminica placuta!
ancapolgar spune:
Alinush, nu i-am luat-o pe Fifi lui Alex, aveau la Miniblue cu vreo 84 lei, dar nu stiu sigur daca face si balonase, daca nu face nu prezinta asa interes. In schimb, i l-a adus Mos Nicolae la Alex pe Big Aron care vorbeste (din desenele cu masinuta Roary), ca si asa ii plac mult desenele alea, la Miniblue era vreo 50 lei, iar Ovi i l-a luat din Carrefour cu 35 lei.
Asa ca daca va plac jucarii de la Miniblue, e bine sa aruncati un ochi si in Carrefour, ca poate le gasiti mai ieftine. S-ar putea sa i-o luam de Mos Craciun pe Roary, care e cam 60 lei la Miniblue (asta era doar la ei). A vazut-o Alex si abia l-am mai luat de acolo.
Anca
, mami de
Alex
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
Claudelu spune:
Maia 
Nicolas 
Carmen 
Nico (pau) 
Ioana, pe 11 decembrie am sala. Are rost sa va spun ca mi-e lehamite? ca nu mai pot si nu mai am chef de chestionare? 
Am incercat si eu sa pun un filmulet cu Raul si oul dar e cam intunecat si nu se prea intelege mare lucru
Asa ca v-am pus doar cateva poze ![]()
Noi ieri toata ziua ne-am preumblat dintr-o casa in alta sa ne adunam cadouri ce le-a lasat mosu
si am ajuns acasa la 11, repede baita la copil, mancat, citit povesti si uite asa am adormit si eu in pat cu Raul. Abia la 5 s-a trezit Clau si a vazut ca nu-s...cica m-am mutat singura, dar eu nu-mi amintesc 
Claudelu spune:
si sa nu uit. Ieri mi-a dat nasa mea sa vand niste cizme de piele la 130 ron. Sunt aduse de la fabrica de incaltaminte de la Salonta. Sunt super faine, numai ca nu are decat numere mari, vreo 3 perechi cred ca sunt 37 in rest doar 39 si 40.
Si eu mi-am luat o pereche, mai ales pentru ca in sfarsit mi-am gasit ceva care sa ma cuprinda pe pulpe 
Am pus si poze, iar daca va intereseaza sa-mi spuneti.
Ada, alea "impletite" sunt cele de care v-am spus cand am fost la Lavi.
monica70 spune:
La multi ani si din partea mea celr ce si-au serbat ziua de nume!
CLAU astea http://s4.photobucket.com/albums/y150/uscatica/cizmele/?action=view¤t=cizme4.jpg m-ar interesa,doar ca eu port 38 ... Totusi la cizme mai purtam si 39 ,deci daca ar avea 39 poate ar merge.Sunt imblanite?
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
Aha atunci poate mi-ar fi cam largi,daca as putea sa le incerc ... dar am si eu o saptamana incarcata cat cuprinde,salarii,vine iar italianca 
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
Claudelu spune:
pai Moni daca te intere facem cumva si ne vedem intr-o seara ca probabil marti merg in Vlaicu la mami...lasa-mi nr tau pe PM si te sun...ok?
monica70 spune:
Apropo CLAU e mortal zambaretul de Raul cum sta intins si studiaza borcanul cu oul ala ![]()
monica70 spune:
CLAU ok,asa da, ar fi fain, iti trimit nr. pe pm.