Mamici din Arad...! (111)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Miha...mie imi mai trebuie vulcani. Imi plac de numa'. Sa-mi zici cum e camionul cu vapor. Cine se mai inscrie la comanda de pe site-ul ala? Nu e nici o graba dar parca i-as vrea inainte de Craciun, sa mai fac cadouri din ei la nepoate la Alba. Deci? Astept comenzi. Imediat pun poze cu piticii bucurosi.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ADA vreau eu un vulcan.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Flavia, imi pare rau ca nu ti-e bine. Adevarul e ca si eu aud in jurul meu tot mai aproape de boli, operatii, cancer. Groaznic. Incepi sa te intrebi cand ajunge si familia ta in aceeasi situatie. Va doresc multa sanatate.
Ma tot cheama Vlad sa vad cum iasa puiul lui din ou. Pun imediat poze.

Mergi la inceput

Am poze.
Moni am notat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

LA multi ani, Maia!
Nico sa va traiasca si sa vaduca numai bucurii alaturi de Bogdanel!
La multi ani, Nico!
La multi ani Nicolae si Nicoleta!

Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ada, ce super sunt pozele! Se vede multa bucurie in ochisorii lor
Are sens sa va mai spun cat de incantat e Raul de oo?? Ma asteptam la o reactie de genu "ce Mos sarac", dar din contra a fost super incantat de oute si de statiile de comunicare. Ce ma bucur, ca aveam mustrari de constiinta ca prea putine ii aduce mosu , ca deh a intrat si el in recesiune

Outzu cu sarpe e la apa si asteptam nerabdatori sa vedem cum va fi. Am anuntat tot neamu ca avem ou la 'moiu
Si fetele noastre s-au bucurat de seturile de construit. No super, m-am scos

Mergi la inceput

Ne-am scos cu ouale si vulcanii. De azi dimineata pana mai acu vreo ora au stat pruncii mei cu ochii pe oua. Tot s-au crapat ele cate putin, dar pana la urma tot manual le-au decojit. Avem un aligator si o testoasa. Is super faine, si mie imi plac. Vlad s-a culcat cu aligatorul pe perna. I l-am pus eu acum inapoi in apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu i le dau abia de Craciun,dar abia astept V-am zis eu ca mi se par de suuuper efect
ADA am vazut pozele ,ce s-au mai bucurat ei!!!
Aici si reactia Dianei :
http://www.dropshots.com/DIA4#date/2008-12-05/19:09:52

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani maia!
la multi ani celor ce-si sarbatoresc azi numele!
ada super reactia,fff faine pozele.mare lucru si cu ouale astea, daca mai sunt la anul ii iau si eu elisei acum nu cred ca pricepe ea prea multe.dar vulcanul ce face?
moni e dementiala diana, din atatea pungi de cadouri ea a luat batul
eli cel mai mult s-a bucurat de batz binenteles ,i-a luat sotul unul cu un mos mic pe el si ea gata "tiunu'"(=mos craciun)....
gabi distractie placuta in austria.
flavia eu am o parere fff buna de dr olar ca pneumolog.imi pare rau ca aveti asa probleme de sanatate in familie.dar faceti cumva si convingeti-o pe matusa ta sa se opereze cat mai curand...mama prietenei mele a descoperit un nodul la san si a stat cam 2 ani pana sa mearga la medic.anul trecut s-a operat si deja neoplasmul se intinsese in axila dar au reusit sa scoata tot.desi a urmat de la descoperire toate regulile acum o luna a avut metastaze hepatice si osoase iar in urma cu o saptamana am fost la inmormantare... a fost 32 de ani educatoare la gradinita de la teba si acum cand s-a pensionat si putea sa aiba grija numai de primul ei nepotel s-a dus...matusa ta cel mai bine isi ajuta copilul daca le face pe toate la timp...imi cer scuze daca te-am speriat sau am rasucit cutitul in rana dar poate e si la mine prea aproape aceasta drama

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Azi am fost f ocupata si n-am avut timp sa deschid calculatorul, de fapt nici n-am vrut ca dupa aia nu mai lucram nimic. Am facut curatenie generala, dar n-am terminat.
De vreo ora am ajuns de la Cicir.
In primul rand La multi ani Niko, Nicolas-Mihai, Carmen-Nicoleta!

Si la noi a fost bucurie mare cu ouale, avem la borcan broasca testoasa si aligatorul. Copiii tot cu ochii la ele, abia asteapta sa iasa de tot. Sincer, mie mi-e scarba de ele. Ei sunt fff incantati, mai ales Dragos ca el pricepe ce-i acolo.

Gabi, ati plecat deja?
Va doresc drum bun si concediu placut, sa va relaxati maxim!

Flavia, imi pare rau ca matusa ta are probleme de sanatate. Zic si eu ca Alina.a, sa nu amane ci sa mearga cat mai repede, pana in vara e cam mult...
Dr.pneumolog si eu tot pe doctorita Dana Olar ti-o recomand. Nu stiu cum ajungi la ea ca la cabinet e f aglomerat, sunt programari pana in ianuarie, poate la spital daca incerci...

Anca, ati cumparat masinuta lui Fifi pentru Alex? Cat a costat?

Ada, am vazut pozele. Ce s-au bucurat copilasii de cadouri!

Moni, imi place ce a ales Diana din cadouri, super simpatica!

Edit: Am facut multe greseli, se vede ca nu vad bine la ora asta.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput