Mamici din Arad...! (111)
Raspunsuri - Pagina 10
adablackcat spune:
Fetelor, cu parere de rau va anunt ca ouale nu mai sunt. Scrie "stoc momentan epuizat".
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
maria_rubi spune:
Ada, am vazut si eu ca nu au pe stoc
Atunci pentru mine ramane un vulcan doar.
cu
Mara 18.01.2007
adablackcat spune:
Am vorbit acum cu tipul de acolo si mi-a zis sa mergem la libraria Alexandria ca acolo sunt, ca tot ei le dau si lor. Am uitat sa-l intreb daca au acolo si vulcani. Care ajunge prima pe la CArrefour sa ne zica daca sunt si la ce pret. ok?
monica70 spune:
CLAU si pe colega mea de birou o intereseaza tot cizme din cele negre cu toc tot 38/39 poarta si sta in Vlaicu la Lebada,asa ca daca ai adu doua perechi,poate ni se potrivesc.
ADA eu nici vorba sa am drum.Poate pana ajunge careva,inoiesc aia stocul ...
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
cristiana70 spune:
Fetelooooooor, azi am fost la interviu, si joi aflu deja daca e laie sau balaie, adica daca am job nou sau ba.
Mosul nostru a fost cam zgarcit, am primit cate o bata eu si David, eu mai scurta
, dar el a capat bonus si o galetusa cu cuburi de lemn, asa ca per total a iesit mai bine decat mine.
Deocamdata nu ne aruncam nici la oua, nici la vulcan, David e prea pici ca sa priceapa, si-apoi mai interesanta e matura si alte obiecte de uz casnic decat jucariile care stau cuminti pe raft. Tanti mi-a spus ca e un copil ordonat, ca nu imprastie tare prin casa ca si altii, eu nu-mi dau seama, ca d-aia sunt platita, sa strang nonstop dupa el.
cristina mamica de
David (21.12.2006)
alinamoro spune:
Salutare!
Eu sunt "prinsa" rau cu curatenia generala. Azi am ajuns mai repede si am muncit de numa, acum am luat o pauza.
Cristiana, ce super ar fi sa obtii job-ul! 
Nici mie nu mi-a adus mosul nimic, sper sa-mi aduca ceva Mos Craciun, ma straduiesc sa fiu cuminte.![]()
Miha, si mie mi-e frica de "orataniile "alea din oua, n-as pune mana pe ele...
![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Mie imi plac tare mult si broscuta si aligatorul. Tot cresc acolo in borcan. Ii mai scoate Vlad la aer si ne mai jucam cu ei inainte de culcare.
Eu am o stare proasta, in general sunt asa inainte de Craciun. Sa nu mai pun la socoteala ca sunt si ragusita rau, cu nas infundat si o tuse magareasca... Vineri are Iulia serbarea, iar Vlad saptamana cealalta. Vlad a avut sapt. trecuta lectie dechisa dar eu am afrlat abia dupa ce s-a consumat. Teo nu prea e cu astea...si nici alea nu i-au dat si lui invitatie. Asa ca... am ratat primul mare eveniment de gradinar al lui Vladut. Las' ca vine serbarea. Am primit (a se citi platit 15 lei) oricum un Cd cu poze si unul cu filmul lectiei.
Ma duc sa ma pun in pat cu puii ca am avut o zi epuizanta rau.
Noapte buna.
Cristiana, bafta multa la gasit job cat mai bun!
Nico, la voi cum mai e? Cum se descurca Bogdanel cu lapticul? Maia cea buclata ce mai face?
Miha, am incercat la paine cu mai putina drojdie si a iesit mai bine, mult mai bine. Azi am intins si o foaie de taitei facuta din faina combinata. Sa vad maine ce-o sa iasa. Oare e diferenta mare intre faina noastra si cea de grau dur? Mi-ar trebui si de-aia.![]()
Matia cum mai e cu puta lui cu probleme?
Claudelu spune:
Ceau!
No ca si eu sunt putin necajita din cauza lu raul. De vreo 2 saptamani imi tot tuseste dar de duminica e si cu nasu incarcat de mucusori care nu vor sa iasa, nici macar cu aspiratorul. Azi am avut programare la homeopatila si IAR are bronsita astmatiforma
, dar intr-o faza mai usoara, ca nu necesita antibiotic.
Asa ca saptamana asta stam acasa ca sa se faca bine ca joia viitoare avem si noi serbare si avem o poezie tare frumoasa "In seara de Craciun" de George Cosbuc. Cand il aud ce frumos o spune ma dau lacrimile 
Si mie-mi plac animalutele...si lu Raul
Acum e la "apa" broscuta. Doar sarpele l-am "nascut" 
De ciuda ca nici macar petrecerea de Craciun nu se mai face (imaginati-va ce atmosfera e la munca, daca nici bradu nu au fost in stare sa-l impodobeasca 

) am deciz (o trupa mai veche si petrecareata) ca vinerea viitoare sa tragem un chef monstru 

Abia astept 
in rest, munca, chestionare, raul, iar munca, iar chestionare
, deci mirific

cristiana70 spune:
Tare m-ati facut curioasa cu animalutele astea care cresc din ouale fantastice, intrebarea mea e ce se intampla cu ele cand ajung la "maturitate", raman ca atare sau cum?
CLAU, tare trist ca nu se face brad la voi, si cred ca nu e singurul loc. Bafta maxima la examen!
Stiu ca multe dintre voi aveti masini de facut paine, vreau sa va intreb daca sunteti multumite si daca le folositi in mod curent, sau mai rarut.
ALINUSH, sa ingras porcul in ajun, vorba aia, si sa fiu cumintica pe ultima suta de metri
? Zici ca iese ceva?
cristina mamica de
David (21.12.2006)
Melania 14 spune:
Fetelor multumesc pt urari si iata www.4shared.com/file/74627097/d1980951/Mos_Nicolae.html" target="_blank">aici
un cadou de la Mosu'.
Carmen cu
Melania Ioana(14.01.2005) si
Serban Andrei(11.06 2008)
ASA DA-ASA NU !