Mamici din Arad...! (111)
Raspunsuri - Pagina 11
Somleac spune:
Salut,
si la mine a fost o zi naspa. Cred ca am facut tendinita sau ceva asemanator. Ma doare piciorul stang de mor de la genunchi pana la glezna. Din cauza asta nici nu m-am dus astazi la lucru cica sa stau in repaus, dar pana la urma i-am dat liber femeii.
Nu-i bai pana la urma am terminat frumos , am fost la concert Tudor Gheotghe.
Na palnge Vic de tot se rupe.
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008
adablackcat spune:
Cristiana, eu nu cumpar paine deloc, mai ales de cand avem si faina integrala pe care o amestecam cu asta alba. Iasa o paine super buna. Doar peste vara am intrerupt si am cumparat de la magazin, nu stiu de ce. Problema e ca eu si Alina m ne-am luat masina ce face paine maxim de 1 kg cu un singur malaxor. Si acum vrem ca a lu' Miha care are doua malaxoare si face paine de 1.5kg.
Ioi cat am mai umblat si azi... Ma duc ca mi-s vraiste toate prin casa si mai trebuie si sa-i fac la Iulia "costumul" de inimioara ca vineri are serbarea.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
adablackcat spune:
Carmen, faina urarea. Voi ce mai faceti?
Miha, am citit ceva ingrijorator despre faina integrala. Trebuie avut mare grija de unde e procurata ca poate fi mai periculoasa decat asta alba. Din cauza ca se macina bobul de grau cu totul poate sa contina insecticide sau alte prostii cu ce se da pe culturi.
deci trebuie sa-l las pe Teo sa cumpere moara, sa semene pe pamantul de la fabrica grau si ala sa-l mancam.
Somleac spune:
Doamne pe pagina 3, toata lumea-i super ocupata?
Carmen asa scurta? Eu n-am reusit sa vad nimic de la mos Nicolae.
Copii mei sunt raciti, eu am de lucru de nu ma vad, sotu face pe imbufnatu si nu ma ajuta cu nimic ( asa-i de fiecare data cand vine mamica lui), macar ma duc deseara la concert la Hrusca sa-mi clatesc sufletu.
Ada mai da-i incolo, daca te iei dupa ce scrie nu mai mananci nimic.
Ma gandesc la Gabi ce se mai distreaza
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008
adablackcat spune:
La carrefour sunt oua la 8.9 si vulcani la 16.9.

Moaaaama da ce adaosuri practica astia la Alexandria???????
Ioana, deci aveti serbare azi.
Sa ne povestesti cum a fost. Ca de Mos Micolae am inteles ca a fost foarte fain si la voi.
Miha, ierbicidele oricum se spala la prima ploaie.
Cum mai esti cu tendinita? Te mai doare? Io-s tot ragusita si cu niste muci verzi-kaki.
Taitzeii au iesit super buni.
Melania 14 spune:
Am crezut ca va gasesc la alt subiect ![]()
Clau nasol cu atmosfera de la servici.L-am vazut pe Raul.E bun de pus pe Discovery moderator.
Miha zici ca e Hitler la voi?Imi pare rau de prunci.Vic cum mai e cu putza?
Flavia imi pare rau de matusa ta.Si eu spun ca si fetele sa-i spuna baiatului si sa se trateze intre timp.Nu e de joaca cu asa ceva.
Niko am uitat sa-ti felicit printesa,asadar:La multi ani scumpa Maia!Asteptam poze cu cu tanarul.
Alina ti-ai comandat sacii pt dulap?sunt curioasa.Nu vindeti masinile de paine?asa una second hand parca-mi face cu ochiul.
Cristina ai obtinut jobul?
Ada cand mai intri pe mes vreau sa te intreb ceva.I-am vazut pe copii ce atenti erau cu ouale.De abia astept sa creasca si Serban sa-i vad impreuna la cizmulite.
In rest ,sunt cam turata zilele astea.Serban chiar de aniversarea de 6 luni s-a trezit cu muci curgatiori si acum tuseste sa-si drege vocea.
Postasul nostru minunat,pe langa ca-mi duce alocatia prin 25-27 ale lunii odata cu pensiile,a avut tupeul in noiebrie sa-mi spuna ca nu au intrat banii inca
si uite asa nu am mai gasit nici fituica sa merg la posta dupa ei.Acum tre' sa merg la casa de pensii si acolo alta placere de umblat.
Cadoul de Craciun de la Quelle nu va ajunge de Craciun
,asa ca va trebui sa-i cumpar altceva.
Si ultima ,Mela nu mai doarme de amiaz'Am lasat la latitudinea ei daca vrea sau nu sa se culce.Seara ne termina pe amandoi cu topaielile ei si cu energia neconsumata.
Na,cam asta a fost tot
.
Carmen cu
Melania Ioana(14.01.2005) si
Serban Andrei(11.06 2008)
ASA DA-ASA NU !
pufymic spune:
Salutare!
Vad ca toata lumea e super-ocupata si ...fara chef de postat(sau numai eu sunt asa?).
Ada a fost super si la serbarea de ieri, baietii au fost oameni de zapada si fetitele craciunite...au dansat , spus poezii in romana si engleza, au cantat....a fost o adevarata desfatare pentru sufletul meu sa vad atata inocenta si frumusete la un loc!
De Mos Nicolae a fost Ovi doar ca era afisat pe usa sa vina doar un parinte(noi ne-am conformat, altii ba!).oricum mi-a povestit ca a fost fff fain...
Miha ce-ti mai fac prichindeii ai mici?Cum a fost la concert??
Mie mi-e atat de dor sa ma intalnesc cu voi cu toate...insa n-am timp nici sa mor!Parca au intrat zilele in sac....Asa ca n-am nici o speranta sa va mai intalnesc anul asta...nici pe cate una....daramite pe toate....
...dar tare mi-as dori!
adablackcat spune:
Carmen, nu te-am mai vazut pe mes. Vezi ca ai incurcat putele
. Adica puta lui Vic e ok(din cate stiu eu) dar a lui Matia are ceva probleme.
Ioana, fain ca ati avut serbare disciplinata. Asa am auzit, ca doar vreo doi au mai plans si n-au cooperat. Betty n-a putut merge ca s-a operat de fiere chiar ieri.
Noi am avut o zi tare obositoare. Am mers la amiaza dupa ei, am ajuns acasa catre 2 si-am inceput sa-i imbrac de serbare. Vlad era tare somnoros deja. La 3.30 am ajuns la serbare cu doi copii adormiti in masina. I-am trezit cumva, dar acum Vlad doarme de la 5 si ceva... Cred ca doarme pana dimineata.
adablackcat spune:
Carmen, si Iulia are zile cand nu doarme, dar seara o vad ca e obosita rau de tot. Dar cand chiar nu vrea sa doarma o las' sa faca cum vrea ea. Sanatate lui Serban!
flavia ramona spune:
Salutare,
Carmen, si Bogdi e cu muci si tuse, da nu i-am dat nimic. Ba, mint, i-am facut sirop din-ala de tuse cum ne-a dat Alina reteta si vad ca a functionat, azi e ceva mai bine, nu mai tuseste asa.
Ada, da iti doarme pana dimineata Vlad???
Miha, cum sunteti?
Ioana si io fara chef de scris, da io tot sper ca va mai vad macar pe cateva anul asta.
Io sunt in revenire, am facut o criza de fiere amu's 2 zile. Zau ca m-am saturat, io nu am avut probleme asa cum am avut anu asta. Ce-oi fi patit?!
Bogdi a fost mai tot timpul pe la mami si io am zis ca daca e asa sunt mai libera ... ma credeti ca nu stiu cum a trecut vremea, mare lucru nu am facut (a se citi ca nu se vede nimic in urma mea) si iaca mai putin si e Craciunul. Curatenie generala nu am facut si nici nu cred ca fac anu asta.
Buna-mea insista sa mearga maine acasa (am fost cu ea la control si e ok), dar mi-e groaza, e slabita rau, la bunumeo ii este groaza ca nu se va descurca cu ea, ea nu si nu asa ca maine merge
.
Mami tot cu mana in ghips, inca trei saptamani, obosita si ea, nu poate face mare lucru, macar mancare reuseste cate ceva si putin curatenie, da nu cum vrea ea.
De matusa ce sa zic, stie varumeu de problema, da ea nu vrea sa-l faca sa treaca prin stresul operatiei, a saptamanilor de asteptat pana dupa rezultatul de la analize si alte cele. Vrea ca el sa se concentreze pe scoala so examene. Io o sa incerc sa vorbesc cu ea, dar sincer nici nu stiu cum sa o fac.
Na cam atat, am scris mama mama, nu stiu ce as mai putea spune.