Mamici din Arad...! (111)
Raspunsuri - Pagina 12
pufymic spune:
Salutare!
Am 2 intrebari, va rog ajutati-ma!
1. Nu mai stiu care dintre voi zicea ca are o tanti de incredere care face curatenie(si care face curat si fff bine). Puteti sa-mi dati mai multe detalii?O colega de servici ar avea nevoie de o tanti sa-i fac curat de srbatori(la apartament sta).
2.Nu cumva aveti scaun de masina pt. bebe de dat?Am o prietena care are o fetita de 6 luni si nu mai incape in scoica, si ar vrea sa cumpere sau sa imprumute un scaun de masina pt micuta.
Multumesc mult!
cristiana70 spune:
Fetelor, fetelor, pai ma asteptam sa fiti cel putin la pagina 17 la zilele mele de absenta, se vede ca sunteti ocupate cu pregatirile de sarbatori. Noi azi am avut zi de hoinareala, am fost cu David la Sala Polivalenta si i-am luat lui trei pijamalute de bumbac, iar mie un portofel, caci pe cel vechi l-a cam dezmembrat voinicul, in rest n-am prea fost impresionata. Era si un stand cu produse de la Iana, dar doamnele mi-au spus ca nu vor mai avea hainute, asa ca incet-incet ne vom lecui si de asta. Ma gandesc zilele astea sa mai dau o tura la Teba, poate mai gasesc ceva, desi nu-mi fac iluzii.
Va anunt cu mandrie ca am capatat job-ul, asa ca din 5 ianuarie voi fi angajata la Obi Romania. Sigur o sa spuneti ca sef de raion nu e un post de mare glorie, dar in actuala criza si seceta de locuri de munca eu ma simt de parca l-as fi prins pe Dumnezeu de amandoua picioarele. O sa fie mai greu la inceput, sunt convinsa, o perioada de training si apoi amenajarea magazinului si deschiderea pe la sfarsitul lui martie, dar sper sa ma descurc, iar ideea unui loc de munca la o firma noua ma incanta mai mult decat aceea de a ateriza intr-un loc cu tabieturi si bisericute deja formate.
CARMEN, de ce nu pui tu frumusel banii de indemnizatie si alocatie pe card? Nu ai aproape de tine nici un bancomat al vreunei banci cu care lucreaza cei de la directia sociala? Ca tot atata primesti, si macar nu esti datoare postasului cu vreun ciubuc, mie mi s-a facut lehamite cand statea acum doi ani cu mana intinsa cand aducea somajul sotului, asa ca l-am intzarcat rapid. Eu am deschis cont la Transilvania, si constat fericita ca nu imi ia comision pentru consultare de sold la bancomat, cum am auzit la alte banci.
ADA, daca ne-om intalni vreodata, sa-mi aduci si mie un darabut de paine
, sa vad cum e, si sa ma decid daca vreau si eu aparat sau nu. Iarta-ma ca-s asa directa, dar n-as da atatia bani, si apoi sa nici nu-mi placa rezultatul. Faci si cozonaci cu masina?
FLAVIA, sanatate multa si tie si alor tai!
PUFYMIC, imi pare rau, noi folosim intensiv scaunelul de masina, dar stiu ca in Vand si Cumpar e plin de ele, a incercat sa caute acolo?
Mai am o intrebare: trebuie, e musai sa iau alt aparat foto, caci asta e de pensionat deja. Puteti sa-mi dati o idee cam ce si de unde sa iau?
cristina mamica de
David (21.12.2006)
adablackcat spune:
Ioana, si noi folosim inca scaunelul auto. Despre femeie...ce sa zic ca si io-s in criza acum. Sotul "femeii" noastre are cancer la intestine
, descoperit doar acum iar ea e tot la el la spital. Asa ca eu o cam iau razna ca eram obisnuita macar sambata pana pe la 12-a la amiaza sa mai stau cu fetele la o cafea la povesti. Nici seara la carti nu ne-am mai intalnit de cam multisor.
Cristiana, cu mare drag iti aduc o paine intreaga. Da, fac in ea orice fel de aluat, pe care il dospeste daca e cazul. Are multe programe, dar eu doar unu mai folosesc in afara de cel de paine.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
Cristina, felicitsri pt job!
Azi am intrat la Penny si am vazut oua si vulcani. Vulcanii erau 14.99 si ouale cred 9.99.
Ioana, din pacate nu pot sa te ajut...
Flavia, sanatate. Ce o sa aiba sora ta?
Alina?
Chiar si pe mine ma tenteaza masina de facut piine. Miha tu de care ai?
Cristina si gemenele
Somleac spune:
Da, putina activitate prin zona.
Eu sunt prinsa si ocupata si alergata. Vineri cel putin am
de stres si oboseala. Am fost aseara si intr-o vizita pana pe la 12. Dimineata ne-am trezit devreme ca am avut ceva zi la Grad Center.
Pruncii sunt cu muci, ne trateaza homeopatila.
Ioana, eu n-am de nici unele. Femeie la curatenie acuma am luat si eu pe una prima data si nu ma arunc sa o trimit si la altu ca nici macar n-am fost pe acasa cand a prestat ea, iar cu scaunul de masina ...............
Carmen, vorba Adei ai incurcat putzulicile. Matia e ok, nu reusesc sa-l decalotez decat pana la jumate, suficient zic eu cat sa-l pot curata cat de cat. Am decis sa nu-l mai stresez, probabil ca se va solutiona cand va da de o tipa buna.
Ada imi iese painea perfect. Si ca forma si ca gust si ca rumeneala. Sunt brutar fruntas.
Cristiana felicitari pentru job. Sper sa-ti placa si sa te integrezi in noul colectiv.
Flavia multa sanatate alor tai. Si tie sus moralul. Nu te lasa, dupa fiecare perioada mai proasta vine si aia buna.
Am vorbit cu Nico, sunt ok si ea si bogdi si Maia. Cica Maia nu mai vrea sa fie fetita mare ci e " micuta".
S-a intors si Gabi. E obosita si are si o colega in gazduire la ea asa ca v-a intra poate abia maine.
Alina, Cristina, Moni?
Na ma duc la calcat.
Maine ce program aveti? Punem de o intalnire ad-hoc?
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008
adablackcat spune:
Cristiana, felicitari pentru job!
Miha, sa ajungi sa vomiti de stres... Ma mir ca nu vomiti zilnic, sau macar o data pe saptamana.
Acum serios, io n-am decat doi, dar de multe ori ma termina nervos si nu numai. Acum sunt la faza in care nu mai suport sa vad jucariile imprastiate in absolut toata casa in fiecare moment al zilei, indiferent de cate ori le strangem (eu, Iulia sau Vlad uneori).
Cat despre homepatila...incep sa nu mai cred ca remediile lui. Adica ne da muuulte si se pare ca degeaba. Amandoi sunt cu muci si tusesc de prea multa vreme. Ba mucii se mai si schimba intr-o culoare urata, galben-verzuie. Cu otita lui Vlad a zis ca e bine, foarte putin la stanga "se mai vede ceva dar nu e cazul sa ne facem probleme". In ianuarie o sa sun sa merg la dr. in Timisoara sa fiu linistita ca-s ok amandoi cu urechile.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
cristiana70 spune:
MIHA, ma inchin in fata ta, eu as lua-o razna daca as avea pe cap atatea cate ai tu, nu doar as vomita. E adevarat ca nici pe asta n-am facut-o de vreo sapte ani, trebuie sa mananc grenade ca sa ajung la asa ceva. Cu putzulicile, sa stii ca eu nu ma stresez si nu-l stresez pe David cu decalotarea, vorba ta, o sa aiba cine se ocupa si de asta
la vremea potrivita.
ADA, nuuuuu fetita, o paine intreaga! Si asa mi-e rusine ca ti-am cerut o bucatica, desi cand eram mica faceam de ras familia, in loc sa merg acasa si sa cer ca deh, stateam la etajul 4, ceream oamenilor de pe strada 25 de bani sau colt de paine! Si cum Steiul e un orasel cat pumnul, toata lumea a aflat ca fata doctorului nu primeste de mancare acasa
, fain, nu?
Tanti a mea nu face curatenie, asta i-ar mai lipsi, dar odata la doua zile aspira impreuna cu David, iar dupa ce-l adoarme calca tot ce prinde de calcat, asa ca pe mine m-a salvat de o activitate antipatica. Aaaaa, si face niste snitele! Ne-am obisnuit tare bine imptreuna, saraca tare daramata a fost cand i-am dat vestea ca am ramas fara job, fiindca s-a atasat de David. Acum e linistita, ca avem amandoua job.
cristina mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
Dati-mi si mie de stire daca va intalniti undeva cu pruncii, noi suntem singurei acasa. Deocamdata il astept pe nazdravan sa faca ochi, apoi poate iesim la vanatoare de cadouri.
cristina mamica de
David (21.12.2006)
maria_rubi spune:

Noi suntem la Slatina la parintii mei, ne intoarcem joi probabil. Cand puneti de intalnire? Tare as vrea sa va mai vad pe toate...
Noi cu cadourile suntem in pom, n-am luat decat pentru Mara si soacra-mea, cred ca o sa ingras porcul in ajun, fug in weekend sa le cumpar cate ceva si celorlalti. Mara de marti e cu muci, tuseste, a avut si ceva febra si saliveaza de numa, cred ca ii ies ultimele maselute.
Ada, cat costa masina de facut paine? Cred ca e mai rentabil sa o faci in casa decat sa tot cumperi, ca sa nu mai vorbesc de calitate.
Ioana, eu vreau sa-i cumpar Marei alt scaunel de masina de ziua ei. Cel pe care il are acum este in stare buna, rosu cu negru, pana la 36 kg, cu 2 sau 3 pozitii, dar deh...am vazut noi altul si ni s-a pus pata, o sa il cumpere bunicii impreuna. Daca e interesata prietena ta, scrie-mi pe mess sau PM. 
Flavia, chiar ca ai avut un an greu, dar lasa ca anul care vine o fii mai bun 
Nu mai stiu cui sa scriu, v-am tot citit, dar sunt uituca...nu mai nasc odata ca deja nu mai pot ![]()
Pupici!
cu
Mara 18.01.2007
gabitzica spune:
Salutare! In sfarsit apuc si eu sa intru... Daca aveti chef sa vedeti poze aici. Ma duc sa citesc din urma...