Mamici din Arad...! (111)
Raspunsuri - Pagina 13
alinamoro spune:
Salutare fetelor!
Noi am fost plecati la tara ca am taiat porcul, asta seara ne-am intors.
Merg sa citesc ce ati scris si sa vad pozele lui Gabi, revin mai tarziu.![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Mooooaaama Gabi, da' ai avut cu ce-ti clati ochii acolo. Foarte faine peisaje. Doamne, ce dor mi-e de munte!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
alinamoro spune:
No, m-am pus la curent cu ce ati mai facut de cand n-am intrat eu pe-aici.
In primul rand... felicitari Cristiana pentru job! 
Tu esti din Stei? Am fost de multe ori, chiar si in vacante cate o saptamana, am o verisoara din Stei care acum sta in Timisoara (ne mai citeste si ea uneori
).
Ioana, nu stiu pe cineva care face curatenie, adica stiu, dar nu mi-a facut mie si nu pot sa o recomand eu, plus ca fiecare are anumite pretentii.
Scaunel n-am de dat, noi avem 2 si le folosim din plin.![]()
Ada, nasol ca n-ai cu cine sa lasi copiii nici un pic. Eu ii ma trimit cu Calin la Gemi sau la Grand Center sambata sau dupa masa cand am mai mult de lucru. Pe Adina nu mai pot s-o chem ca-i ocupata (cu iubitul
) si nu vreau s-o deranjez.
Cristinacsa, tu cum de nu ti-ai luat de pe LR masina de facut paine?
Eu vreo s-o vand si sa-mi cumpar Moulinex ca a lui Miha, face painea de 1,5 kg si are 2 malaxoare, a mea face de 700 si 900 g.
Gabi, te asteptam sa ne povestesti cum a fost in concediu. Acum ma uit la poze, sunt super.
La banchet cum a fost?
Miha, multa sanatate copiilor!
Si Adelina a fost mucoasa saptamana trecuta. I-am pus doar Sterimar in nas, i-am scos mucii cu aspiratorul si i-am dat Tylenol. A si tusit putin, i-am dat Mucosolvan (asta ii facea f bine la Dragos).
Cristina M., nici eu n-am luat inca cadouri decat pt.copiii cate ceva, dar trebuie sa mai completez.![]()
Carmen, da, am comandat sacii pentru dulap, n-au venit inca ca dureaza vreo 2 saptamani pana ajunge comanda.![]()
Flavia, Bogdi cum mai e, mai are muci?
Ati dus-o pe bunica acasa?
Clau, cand ai examenul?
Vorbeam cu cineva azi si zicea ca la Oradea mai nou traseul dureaza jumate de ora, a zis ca ii plimba tot orasul. Asa e si la noi??
(11.04.2002) poze
alinamoro spune:
Ada, ti-am facut dvd cu pozele de la serbare, sa-mi zici cand merge Iulia la gradi sa ti-l trimit. Ce ma enerveaza ca TOATE au iesit cu ochii rosii in afara de cele cu Vladut.
O sa incarc si eu maine in album daca am timp.
Fetelor, priviti aici ce bine-i sta la Ada cu 3 copii.
Merg si eu la culcare, noapte buna. 
(11.04.2002) poze
maria_rubi spune:
Neata!
Mara mea tuseste tot mai rau, cred ca nu prea isi face efectul Humex expectorant la ea. Probabil ca renunt la el si ii pregatesc siropul vostru de tuse. Imi zice si mie cineva cum se mai facea? Ca sunt la Slatina si link-ul il am la Arad in Favorites...
Alina, cu cat vrei sa dai masina de facut paine?
cu
Mara 18.01.2007
adablackcat spune:
Alina...deci mi-l dai pe Dragos? Ca-mi sta bine cu ei trei.
Iulia ar fi cea mai happy. In fiecare zi merge Iulia la gradi. Tre' sa pun si eu pe Cd filmuletele alea doua cu Calin si Dragos de la Mos Nicolae. Fug dupa ei la gradi. Paaaa
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
alinamoro spune:
| Citat: |
| Alina, cu cat vrei sa dai masina de facut paine? |
Cristina, cu 100 lei o dau, arata ff bine.
Eu nu mai am reteta la siropul de tuse ca mi-am pierdut toate datele din calculator anul trecut, daca o mai are cineva m-as bucura sa mi-o salvez si eu.
Ada, iti trimit maine cd-ul si ii zic la Dragos sa-l lase in dulapul lui, il ceri tu cand mergi dupa Iulia.
(11.04.2002) poze
cristiana70 spune:
ALINA, iaca pierdui ocazia cu masina de facut paine, precis o vrea Crsitina la pretul asta
. Multumesc pentru felicitari, azi ma gandeam ca in trei saptamani se termina domnia mea, incep muncaaaaa!
Ti-am mai spus ca sunt din Stei, si tu mi-ai povestit de verisoara ta, dar fiindca noi ne-am mutat de acolo prin '78, e putin probabil sa ne cunoastem, asta numai daca n-am stat pe aceiasi scara de bloc.
Fetelor, sa pun si eu o intrebare ce ma apasa, voi ati facut la prunci vaccin antigripal? Dar vaccinul asta impotriva virusului pneumococic? (oare bine am scris?
)
cristina mamica de
David (21.12.2006)
maria_rubi spune:
Alina, am gasit reteta:
Sirop pentru tuse
Se caramelizeaza 5 linguri de zahar (nu se arde prea tare) si cand e caramelizat se adauga 1 lingura chimion si se lasa un pic la prajit in zahar, apoi se stinge cu 300 ml apa. Se mai adauga 1 foaie dafin, 2 nuci crapate in doua (cu coaja), o ceapa cu coaja taiata in patru si se fierb 7 minute.
Se administreaza la copii 3x2 lingurite /zi si la adulti 3x2 linguri/zi.
cu
Mara 18.01.2007
alinamoro spune:
Cristiana, azi mi-am amintit c-ai zis de Stei si ca ai plecat demult.
Iti zisesem si eu atunci ca verisoara mea e mai mica ca mine si s-ar putea sa nu o cunosti...cred ca ea e din 78 sau 79...![]()
Edit ca uitai: Eu nu le-am facut vaccin antigripal la copii, nici eu nu mi-am facut, nu stiu de ce n-am incredere in el. Alt vaccin nu le-am facut in afara de Varilrix (pentru varicela) si cele obligatorii. La Ade nu i-am facut inca, dar urmeaza cand merge la gradi, asa i-am facut si la Dragos la 3 ani.
Cristina, no bine ca ai gasit reteta.![]()
(11.04.2002) poze