Mamici din Arad...! (111)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Cristina, cu 100 lei o dau, arata ff bine.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mey eu am fost prima care a intrebat de masina de paine second hand .Deci,ce masina ai Alina ?
Cristina 70 ,am pe card numai indemnizatia .Nu ma intreba cum am reusit sa pun numai indemnizatia si alocatia nu,ca ma apuca nervii
Gabi super pozele si peisajele si...totul.Cu copii nu era la fel de fain .
Maria_rubi ce mai face bblasa?cum o va chema?
Miha scuze pt incurcatura cu putzele .Eu tot incerc sa-l execut pe Serban dar cam fara tragere de inima.Mi-e si mie mila.
Clau ai avut examenul?
Flavia ce mai face sora ta?cum e Bb?
Niko , ce draguta e Maia.Mai stiu si eu pe una care mai vrea sa fie bebe.
Ildy nu mai zici nimic?

Fetelor se inchide Teba.Din ianuarie s-a terminat.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Carmen, exact www.laredoute.fr/vente-machine-a-pain-500-a-750-g-eureka- xbm-838 .aspx?productid=324085506&documentid=201208&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank">asa ii masina mea de paine, de pe La Redoute am cumparat-o. Eu am luat-o cu 58 euro, acum e mai ieftina. Are si Ada identica.
Moulinex-ul e pe la 4 milioane.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Merge ca porcu netu...pana se incarca uit ce am vrut sa spun... Plus ca am scris un mesaj si l-am pierdut

Citat:
Gabi super pozele si peisajele si...totul.Cu copii nu era la fel de fain .

Ai dreptate. Am facut si eu un sondaj de opinie intre prietenii cu copii mai mari care schiaza si mi-au spus ca nu sunt de Austria asa mici. Nu are sens sa dai 40 euro/zi de persoana pe schipass si sa te dai 2 ture ca mai mult nu poate copilul. Vreau sa va spun ca unde am fost sunt 170 km de partie si le-m facut pe toate in 3 zile , pe unele de mai multe ori. Deci am facut cel putin 60km/zi pe schiuri. O prietena si-a dus copilul la scoala de schi in Austria si nu a vrut sa stea deloc, deci bani aruncati pe fereastra...
A mai fost acum cu noi un dr. care schiaza de 44 de ani iar copiii i-a trimis in tabara de schi de la 6 ani. A zis ca distractia lui unde mai e daca merge cu copiii??? Intr-o zi in parcare am vazut 2 parinti cum se chinuiau cu un copil de vreo 3 ani sa ii puna casca si manusile, iar el sarcutul se tavalea pe jos si tot "nain" zicea
Sa revin...am avut un concediu de vis. Am schiat foarte mult, desi ma simt putin neimplinita ca ultimele 2 zile nu am schiat ca a nins foarte tare, dar am compensat ca am fost la scaldat www.aqua-dome.at/" target="_blank">aici. Afara snt 3 bazine ca niste farfurii( le vedeti in poze, afara ningea la greu, noi, in bazin, la un moment dat baietii au innotat in zapada si apoi sareau in bazin.. o nebunie.... am incercat si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Alina, tot cu 58 am luato si eu. Asta ce-ai pus tu link face paine doar de 500-750 gr de-aia e mai ieftina.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Cristiana, pt job.

Carmen, sora mea e bine, prin martie trebuie sa nasca. La dr tot ca data trecuta, a fost cu cordonul intre picioare si a zis ca numai crede ca e baiat da sigura nu poate fi. Ei tot spera la fetita .

Apropo de Teba, io am fost azi, produsele sunt la reducere, chiar si cele calitatea I, mare lucru insa nu am gasit, cateva bluze pt Bogdi, cateva de pijama si o pijama pt Lisa. Au ciorapi cu chilot pt fete pt 9-10 ani foarte faini, la 5 lei parca. Au ceva si pt 18 luni, dar tot asa numa pt fete. Io i-am luat o pereche la B ca sunt cu stelute albastre, da pe sub merg, chiar aca sunt de fete.

Gabi, superbe peisajele, fain ca ai profitat din plin si ai schiat. Cum a fost la intalnire?

Bogdi e mai bine cu mucii, adica nu prea mai are, de tusit la fel, mai rar. Nu i-am dat nimic in afara de siropul ala de tuse.
Ma dispera Bogdi de catva timp, nu stiu de unde a invatat sa loveasca pt ca noi rar cand ii dam la fundulet, dar nu stiu ce sa-i mai fac. A inceput sa o loveasca si sa o impinga si pe Lisa si ma enerveaza. De asemenea cu jucariile e foarte brutal, da cu ele de mama focului.

Am o dilema, poate ma sfatuiti. Problema e asa, luna asta, cu mami in concediu medical, Bogdi a stat cu tanti de vreo 2-3 ori si foarte putin timp. Nu a zis ea saraca nimic, dar io vreau sa-i dau niste bani totusi, voi ce ziceti, sa-i dau intreb 350 lei cat ii dadeam inainte sau sa-i dau mai putin avand in vedere ca nu a stat cu el. Io nu ma stiu, adevarul e ca nu am vorbit cu ea de situatii de-astea, gen concediu, sarbatori, etc., dar nici nu as vrea sa nu-i dau nimic, nu mi se pare normal. Asa ca ce ziceti, ce sa fac, cat sa-i dau, voi cum ati procedat in cazuri similare? Mentionea ca luna trecuta, cand a stat peste program ca eram tot pe la spital i-am dat mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Gabi, am reusit sa vad si eu toate pozele, sunt superbe!

Flavia, eu in concediu ii dadeam normal la femeie(si la care-a stat cu Dragos), asa am auzit si eu ca se da. Poate iti mai zice si Miha sau Ada ca ele au femeie.
Poate stii c avaea si Ade o perioada cand lovea copiii si eram ingrijorata, dar i-a trecut destul de repede. Tot ii explicam ca nu-i voie, nu-i frumos, trebuie sa-i iubeasca...etc....sigur astea i le-ai spus si tu...

Merg sa culc copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

salutica!
din pacate sunt intr-o pasa destul de tampita si n-are rost sa va sucesc si voua mintile cu tampeniile mele, dar am vrut neaparat sa postez un mesaj pe care l-am citit mai devreme in ultimul nostru topic...mesaj postat azi

Citat:
citat din mesajul lui vlaic

Buna Ziua,

Reprezint un site mentionat pe aici de unde ati luat oul magic. Est eun produs foarte interesant si s-a vandut bine. Revine in stoc doar anul viitor, dar il mai puteti gasi la librariile Alexandria sau Peny Market.
Despre cuburile de 120, imi pare rau ca nu v-am satisfacut exigentele. Est eun produs ieftin.

Ceea ce am acum pe suflet nu pot scrie aici, dar promit ca imediat ce se limpezesc apele am sa intru mai des.
Examenul l-am cazut cu brio, de data asta habar n-am ce intrebari am avut, nu am reusit nicicum sa ma adun si sa fiu atenta la examen...asta e, il dau pana se satura astia de mine si ma trec.

Joi avem si noi serbare, abia astept!

Gabi, superbe peisaje...ce pofta si ce dor de schiat mi s-a facut

va pupitez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Pai eu sunt constienta ca nu m-am trezit prima cu masina de paine, asa ca va las pe voi sa decideti cine e prima. Eu sigur nu-s .

CARMEN, nu e tarziu sa pui si alocatia pe card, de fapt pe amandoua, in 5 minute ai rezolvat la ghiseu.

ALINA, daca verisoara ta e din '79, sigur-sigur n-avem cum ne sti una pe alta. Oricum, la cat de tzigani si plimbareti am fost noi...

Vaccinul antigripal nu ma prea convinge nici pe mine, Varilix-ul n-are sens ca am facut cu totii, inclusiv David.

CLAU, imi pare rau ca ai picat examenul , cand ai reexaminare?

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Clau, imi pare rau ca treci printr-o perioada mai grea . Din pacate stiu cum e... Sper sa iti revii repede! Nu-i bai ca n-ai luat examenul, pana expira scoala il poti da de multe ori.
Flavia, in martie naste sora ta? Si eu am DPN pe 20 martie In legatura cu comportamentul lui Bogdi: Mara are vreo 2 luni de cand loveste, arunca obiecte, acum daca nu-i convine ceva si ii atragi atentia iti raspunde imediat cu "du-te". O pun la colt, ii explic frumos sa faca draga-draga, sa dea pusi, ca doare, ca plang, etc...nu tine cu nimic. Doar daca ma loveste pe mine, atunci o afecteaza ca ma supar, in rest nu-i pasa de nimeni si de nimic. Pana acum ea statea si incasa de la toti copiii, acum s-a intors roata. Nu stiu ce sa mai fac, nu-mi convine deloc sa o stiu asa. N-am cum sa te ajut, doar sa simpatizez cu tine
Carmen, nu te agita ca n-am bani pentru masina de paine, poti sa o iei tu linistita, intrebam si eu asa informativ, dar vad ca v-a prins bine intrebarea mea...Alina, poate te faci cu vreo clienta
Gabi, poza cu bazinele e bestiala, din pacate e singura pe care am apucat sa o vad. Merge tare greu netul aici la ai mei, dar ajung eu acasa si recuperez. Copiii unde i-ati lasat cat ati fost in concediu?

cu Mara 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut,

noi suntem bolnaviori, mai ales Vic, e destul de rau, homeopatila ne-a recomandat antibiotic.

Flavia eu intotdeauna i-am dat aceeasi bani pentru perioadele de concediu sau alte libere/combinatii. N-are nici o vina femeia pentru ca Bogdi a stat mai mult in alta parte. Ea are nevoie de un ban si mai ales de un ban sigur, asta mi se pare mie cel mai important. Daca tot asa fluctuezi n-ar fi de mirare sa te lase cu ochii in soare cand va gasi ceva mai atragator.

La carefour sunt masini de paine Moulinex de 1 kg la 2oo roni. E ceva oferta i, pe mijloc intre jucarii si haine.

Carmen eu le-am avut pe toate in banca si dintr-o data m-am trezit cu ele aduse de postas. Habar n-am cum functioneaza sistemul asta. In orice caz mi se pare mai ok cu postasu decat prin banca.

Cu bataia nu va mai agitati. Trece si asta ca toate celelalte si vin altele si mai si

Matia tare s-a schimbat de cand vorbeste. Efectiv ma inteleg cu el ca si cu astia mari. E super. Azi dimineata l-am trimis sa stea langa Vic la noi in pat sa nu cada pana ies eu din baie. Acolo statea neclintit si vrajea la bebi sa nu cada ca se loveste la cap.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput