Mamici din Arad...! (111)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Ce-i cu Moni ca nu mai da nici un semn?

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Moni te-ai suparat pe noi?
FELICITARI!!!!

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Moniiiii, pai se poate sa nu ne zici nimic?
Eram curioasa de ce te-a felicitat Miha si am cercetat...FELICITARI!!!! Sarcina usoara si un bb sanatos!
Te astept sa ne povestesti...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

No, din greseala trimisei mesajul...
Miha, pup pe Vic sa se faca bine. Inseamna ca e destul de bolnavior daca i-a recomandat homeopatul antibiotic.
Eu vreau Moulinex care face paine de 1,5 kg si cu 2 malaxoare. Nu-i scumpa aia cu 200 lei.

Clau, imi pare rau ca esti intr-o pasa proasta. Sa iesi cat mai repede si sa ne scrii.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

MONI, felicitaaaaari , sarcina usoara!

FLAVIA, sunt de acord cu fetele in ceea ce priveste plata femeii, nu e vina ei ca n-ati avut nevoie de serviciile ei. In plus de asta, e iarna, vin si sarbatorile, banuiesc ca mizeaza pe acesti bani.

MIHA, la ce banca ai primit banii de indemnizatie si alocatie? Nu toate bancile sunt acceptate, eu am un cont la Alpha Bank, si a trebuit sa-mi fac altul la Transilvania special pentru asta. Eu una prefer asa.

ALINA, cata paine mancati, fata mea? Ca la noi o paine de 500 grame sta si cate trei zile cand suntem singuri. Cred ca renunt la ideea cu masina, n-am suicienta cerere.

Nu stiu cum sunt copiii vostri, dar David e aproape mereu marait cand se trezeste dupa somnul de dupa-amiaza, urlete, agitatie, si am observat ca daca plec de langa el si nu-l bag in seama se linisteste mai repede. Cat despre aruncat pe jos, cand se enerveaza si vrea sa-mi arate el mie ce poate, aruca suzeta cat colo, tare ma impresioneaza cu asta, ce sa zic!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CRISTIANA,ALINA,MIHA spioanelor mersi
Tot am vrut sa va scriu,dar n-am apucat.Sambata mi-am facut un test si-au iesit doua liniute rosii,asta dupa ce am cam banuit eu ceva ca nu mi-a mai intarzaiat mie ciclul de data trecuta si nici asa bust n-am mai avut tot de-atunci.Chestia e ca e surpriza,pentru ca am facut neprotejat decat pana in ziua a 5-6 a ciclului ... Sotul face spume ca el nu mai voia inca unul,eu voiam, dar asa nu-stiu-cand si daca nu se nimerea acum nici ca-l mai planificam cred la varsta asta.
problema e ca or sa faca cu nervii italienii,nici nu vreau sa zic nimic pana colo prin martie daca o fi totul ok,asa ca shtttt!!! Acum as avea ocazia sa stau si eu doi ani casa cu 85% din salariu
Doar ca mai am doua probleme: tot am contractii seara,ceea ce cu Diana n-am avut decat in lunile mari.Si nu am reusit programare la medic,la Miclea doar pe 9 ianuarie au liber.Am mai vorbit cu cineva sa merg la unul al spital dar si ala e plecat din oras
La birou saptamana trecuta super ocupata cu salariile,italienii,saptamana asta cu declaratiile,plimbari cu repartizat de pannetone ,e nebunie.Si la frate-meu control de la ITM ,aseara pana la 1 am prelucrat pe pontaje In plus Diana e cu dureri de dinti ,numai maine are programare la dentist.
Ce sa va mai zic,GABI am vazut pozele ,dar n-am avut efectiv timp si chef sa scriu ...

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Moni, felicitari si sarcina usoara!!!
Miha, super ii Matia, ai deja baza in el. Sper sa se comporte asa si Mara cand o sa-i vina surioara. Insanatosire grabnica tuturor!

Si Mara tuseste rau, azi dimineata nici nu a vrut sa manance, acum i-am facut siropul de tuse si renunt la Humex ca vad ca nu a avut niciun efect. Muci nu prea mai are, dar mi-e un pic frica de tusea asta, sper numai sa nu se fii dus in jos spre plamani, ca pana vineri dimineata nu prea am la ce doctor sa o duc.

cu Mara 18.01.2007

Mergi la inceput

CRISTINA mersi!
Si eu am cont la banca Transilvania,dar unde trebuie sa fac cerere sa puna acolo alocatia si ce acte sa duc? Stie cineva?

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

salutare

intru si eu repede ca tre sa plec la faculta dar nu puteam sa nu o felicit pe MONI .
Felicitariii sa fie intr-un ceas bun.Asta da surpriza .

la toate daca intru in vacanta poate am tipm sa mai scriu si eu cateva randuri

Ildi cu David (2 mai 2006) si Ivett( 25 iulie 2008)

Mergi la inceput

ILDI mersi,ce mai iti fac frumosii? Rar dai pe-aici ...

Mai, in afara de familia restransa n-am zis la nimeni nimic inca,numai forumul stie tot

CLAU imi pare rau cu examenul ala ,te cred ca esti necajita,sper sa iti revi repede.La servici cum mai e?

Mergi la inceput