Mamici din Arad...! (111)
Raspunsuri - Pagina 16
Claudelu spune:
asta da veste!
Felicitari Moni! Sa fie intr-un ceas bun 
Io ma sparg de ras...ii sun pe ai mei sa vad cum s-a trezit Raul si imi zice mami ca am 4 avize de la Quelle...da io n-am comandat nimic...sun la Quelle si-mi spun ca am o comanda din data de 21.11
in valoare totala de 1320 ron
ii spun la tipa ca n-am comandat nimic, ca nici nu stiu despre ce vorbesc ei...imi zice ca sunt covoare 
...ii spun ca n-am de gand sa o ridic ca n-am comandat nimic, ca nu duc lipsa de covoare si ca n-am intrat pe site-ul lor de vreo 3 luni...nebunie curata
am discutat cu tipa, pe acesta tema, aproape 15 minute 
monica70 spune:
CLAU mersi,ti-ai mai revenit?
In locul tau m-as duce sa ridic covoarele,or fi d-alea fermecate zburatoare 
Si pe mine m-a umflat rasul la asa veste 

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
cristiana70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica70 Si eu am cont la banca Transilvania,dar unde trebuie sa fac cerere sa puna acolo alocatia si ce acte sa duc? Stie cineva? MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006) "Rasul e o vacanta instant" www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank"> |
Stiu eu, te duci cu un extras de cont pe numele tau la ghiseu la Directia Sociala, vezi ca alocatiile s-au mutat la etajul 1, sa nu cauti la etajul 2, si exista o cerere tip care se completeaza in vreo 2 minute. Dar sa duci si extrasul de cont (sau copia), se ataseaza la cerere.
cristina mamica de
David (21.12.2006)
DianaR spune:
Oho! Moni, felicitari! Sarcina usoara! Sunt dureroase contractiile? Tu cum ai nascut prima data natural sau cezariana?
Ptr alocatie pe card la mine a fost nesperat de simplu, eram intamplator la BRD si am vazut un pliant. Acum bancile te roaga sa-ti pui alocatia pe card la ei, le duci doar buletinul, certificatele, ei fac copii si trimit dosarul, daca e nevoie iti fac card (pe al meu de salariu nu se putea ca e emis in Timisoara
) si-ti baga alocatia acolo. Nu din prima luna dureaza ceva pana se misca astia de la alocatii dar apoi n-ai treaba.
Am reusit sa-mi fac angajarea la noul loc de munca, din ianuarie incep.
Am tot alergat la Timi dupa acte, era sa pic sub ghiseu aici la somaj cand eu m-am dus flu-flu doar cu buletinul ca de n-am avut in veci somaj si imi trebuia repartitie de la ei ziceam eu nici o problema, le dau buletinul, ma cauta in calculator, n-am avut somaj si gata. Ei, cand mi-a spus: dosarul, unde-i, dati-mi dosarul? Ce dosar?????? Si am mai alergat o tura dupa inca un milion de harti, si iaca asa.
M-a pocnit si curatenia de iarna ca se cerea si iaca asa, nu mai am timp de nimic.
Cristiana, felicitari ptr noul job!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete
DianaR spune:
Clau, astia de la quelle is catastrofa! Inca odata imi intaresc parerea "minunata" pe care o am despre ei!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete
monica70 spune:
CRISTIANA mersi,dar unde e Directia sociala,la ITM? Nici nu imi mai amintesc daca te-am felicitat pentru job sau numai am vrut 
DIANA mersi! Saptamana trecuta inainte de a face testul,m-a tot durut destul de rau burta ca la ciclu,mai ales la racoare si cand stateam culcata in pat.
Acum ma apuca mai ales seara cand stau intinsa sau cand sunt agitata (si eu cam sunt
) contractii,dar nu-s dureroase.
Am nascut natural,usor si in maaare viteza (15 minute) ,desi aveam indicatii certe de cezariana: miopie forte,prima sarcina peste 35 de ani si tratament pentru infertilitate ![]()
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
monica70 spune:
Am uitat DIANA felicitari pentru angajare! Sunt raau ametita de cap ,e si agitatie cat cuprinde la birou ...
ancapolgar spune:
Na, salut! Ma pusei pe citit, ma gandeam: "Hai sa mai vad ce zic fetele." Si ce-mi vazura ochii.... :::: Felicitari Moni!

Sa ai sarcina usoara! Poate i-a scris Diana Mosului ca vrea un tovaras de joaca...![]()
Anca
, mami de
Alex
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
monica70 spune:
ANCA mersi ! pai Diana chiar zilele trecute a vazut o tipa cu un bebelus in carucior si i-a zis lui mami ca si ea vrea doi: unul acasa si unul sa il aiba la buni ![]()
Hai mai ca vad ca se aglomereaza in zona cu vestea asta,pana acum ce tot facurati? 
pufymic spune:
In primul rand FELICITARI MONI!!!!!!!!!
Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Clau imi pare sincer rau ca n-ai luat ex. nici acum....si mai ales ca ai probleme....
Te
si sper sa treaca repede....nu ca la mine...![]()

Gabi te invidiez pentru concediul linistit!Superbe pozele!!!
Flavia, Miha, sanatate la bolnaviori!Si ai mei tusesc....ii tratez cu sirop de ridiche neagra....si sper sa fie doar atat!
Maria_rubi
Multumesc pentru oferta, dar m-a sunat azi prietena mea si a zis ca i-a cumparat socru-sau la micuta scaun de masina, deci acum nu mai are nevoie...Multumesc din suflet inca o data ca te-ai oferit!
Diana felicitari pentru angajare!De acum poti sta linistita ca esti acasa !De pitici nu ne mai zici nimic?
Cristiana70 felicitari si tie pentru job!Sa fie intr-un ceas bun!
Ildi voi ce mai faceti?Ce-ti mai fac frumosii mici?
Flavia cum se mai simt bunica si mama ta?
Eu ma duc la curatenie...maine lucrez toata ziua...de-abia astept
!