Mamici din Arad...! (111)
Raspunsuri - Pagina 17
pufymic spune:
Gabi am uitat: tu parca ziceai acum ceva vreme ca stii o tanti care face curatenie si lucreaza fff bine....mai tii legatura cu ea?Ai cumva numarul ei de telefon?Pentru o colega ma intereseaza...
cristiana70 spune:
MONICA, pe Gheorghe Lazar, acolo unde sunt si cartile de munca e si biroul cu alocatii si alte cele. Stii unde zic, nu?
Multumesc inca o data, fetelor, si o felicit si pe DIANA, noi doua incepem anul cu joburi noi!
Eu totusi nu inteleg cum fac astia de la Quelle de trimit asa, netam-nesam colete prin tara, doar-doar le ridica cineva si le si achita! Dar 1320 de lei sunt bani, nu gluma!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
X-ray spune:
felicitari moni!draga mea sa ai o sarcina usoara si un bb cel putin la fel de reusit ca si diana
.
clau imi pare rau de examen stiu cum e si eu l-am picat de 3 ori
....
gabi super concediu!
cristiana felicitari pt job.
sanatate pruncilor bolnaviori,la noi eu sunt cu traheo-bronsita,sunt praf...aseara m-am intors de la craiova am rezolvat cu detasarea,dar frigul ploaia si vantul de acolo mi-au pus capac...
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
gabitzica spune:
Moniiiii felicitari!!! Asta da surpriza.Sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara!
Criatiana felicitari pentru job.
Diana felicitari si tie pentru angajare.
Miha imi pare rau de Vic. Si Ioana e praf de racita. si Tudor tuseste , dar Ioana e mai rau.... Am vazu si eu masinile la oferta dar cand am fost eu parca erau 249 lei.
La banchet a fost fain...pacat ca a fost cam scut pentru noi ca am ajuns la 23 in conditiile in care a inceput la 18. Am stat pana la 3 cand ne-au dat afara, si ne-m dus toata gasca de cheflii intr-un club in spate la teatru pana la 5 si ceva...
gabitzica spune:
Ioana, femeia aia a fost o singura data la noi la curatenie ca a pasaportat-o Cipri. Eu nu am avut numarul ei, doar Cipri, dar nu il mai are. A lucrat ofarte bine dar a vorbit nonstop...si-a barfit toti clientii...
Noi am avut serbare azi la gradi. Tudor a fost ingeras. O sa va anunt cand pun poze.
monica70 spune:
IOANA,ALINA si GABI mersi de urari!
Cristiana mersi si tie de info,sper sa ajung anul asta.
Eu am fost al o ginecoloaga care vine aici in cartier la cabinetul unde-s inscrisa la medicul de familie.Ardelean Iliana o cheama,a auzit careva de ea? Am mai fost de vreo doua ori la ea mai demult.Iar am fost programata la 18 si am intrat la aproape 20.Mi-a dat no-spa,utrogestan si acid folic.S-a vazut destul de greu la eco,ca eu am retroversiune uterina.Mi-a zis ca pana in august va fi deschisa deja maternitatea privata din oras - ceea ce nici nu stiam ca va aparea - si ca deci voi avea mai multe variante.Dar ca de data asta sigur trebuie sa fac cezariana, varsta ... nu mai sunt asa elastice tesuturile bla bla ... Cat am stat pe hol,erau doua-trei care au batut din gura non stop de nastere,maternitate,copii etc. de mi s-a acrit . Dar macar am aflat ca uneia din ele ii facuse asta cezariana si s-a comportat super cu ea la spital.Si pe mine deja m-a chemat tipa si luni la matern cand e de garda, sa ma mai controleze odata inainte de sarbatori,pana nu pleaca in concediu .Deci pare ok.
Diana ma dispera striga intruna : "MAMI HAI SA FUGIM!" si trage de mine,vrea sa fugim in jurul mesei 
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
alinamoro spune:
alina.a, multa sanatate! 
Gabi,Ioana, multa sanatate copiilor!
Fetelor, sunt f multe viroze, mai ales la copii si au o forma urata rau, merg cu varsaturi si diaree pe langa simptomele "clasice".
Moni, am mai auzit de dr.Ardelean, dar nu stiu detalii.
Se vor deschide doua maternitati, una la Laser si a dr.-lui Miclea in Micalaca (langa Euromedic).
Clau, daca iti trimiteau astia de la Quelle covoarele pe gratis.![]()
Diana, felicitari pentru noua angajare! 
Te asteptam mai des pe-aici.
Anca, cam scurt pe la noi! ![]()
Cristiana, nu mancam multa paine, mai mult copiii, eu aproape deloc.![]()
Am vandut masina la Cristina M, adica parintilor ei, a venit Adi asta seara sa o ia ca a plecat la Slatina.
Acum astept cuminte sa vad daca-mi cumpara Mosul din aia care vreau eu.![]()
Ildi, daca esti in vacanta te asteptam si pe tine mai des pe-aici. ![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
maria_rubi spune:
N-am somn, imi astept sotul sa vina sa ne ia, era pe la Sebes acum...stau cu sufletul la gura pana ajunge, mi-e frica pe drumurile astea nesigure...
Dupa cum v-a spus si Alina, am cumparat masina de paine pentru parintii mei care s-au indragostit de ea de cum au vazut-o si nu le-a trebuit nici 1 minut pana sa se decida.
Naspa cu virozele astea, eu nu stiu ce sa mai fac cu Mara ca parea mai bine si acum iar e plina de muci si tuseste cu flegma. Vineri cred ca o duc la doctor, m-am uitat eu in gat dar nu are amigdalele iritate, doar putin rosu. Am trecut-o pe siropul de tuse de la Alina, Nurofen, Vit. C si cam atat.
cu
Mara 18.01.2007
ancapolgar spune:
Alinush, cam scurt da, ca nu prea am ce povesti. Doar ca Alex inca ma dispera cu olita, azi am plans de nervi ca e a 3/a zi consecutiv in care face kk in pantaloni, iar pishu face destul de des si toate astea, desi a invatat sa isi dea singur pantalonii jos si sa se puna pe olita. Ca pedeapsa, l-am taiat iar de la desene. Ne uitam doar la Animal Planet.
Pe de alta parte, vecinii mei "dragi" continua sa ma chinuie, sa nu pot dormi noaptea, la ora 1 la ei urla manelele de te omoara, copilul plange..., nici nu ma mir, ca nu cred ca poate dormi macar o noapte linistita. Le-am batut cu coada de la matura in perete, iar nesimtitul a batut si el inapoi la misto, macar stiu ca m-a auzit; nevasta-sa ii spunea sa mai termine cu chefuiala ca e ora 1, dar el a inceput sa o injure... cred ca nici nu are ea curaj sa ii spuna prea multe ca o capaceste. Si e nasol, ca pur si simplu nu am ce sa le fac, ca nici bani de amenda nu ar avea daca as suna la politie si ei tot asa ar contiuna, ca astia nu au leac, asa sunt ei.
Eu am dat peste un site de ecologie si ma mai delectez pe acolo cu lucruri legate de meseria mea, mi-ar placea sa si pot face ceva. Daca as avea bani mi-as face o firma de colectare a deseurilor.
Trebuie sa ma uit la programe, ca am inteles ca au reinceput, pe Pro Cinema, desenele cu Captain Planet, macar sa se uite la ceva educativ.
V-am pupat si sper sa imi mai vina si mie cheful de scris, ca de citit va tot citesc.
Anca
, mami de
Alex
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
Somleac spune:
Ada, nu-ti mai trebuie mai trebuie faina? Iar n-am numarul tau.
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008