Mamici din Arad...! (111)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
La multi ani sarbatoritilor , chiar daca cu intirziere!
Am avut si eu o perioada foarte aglomerata.
Alexandra e ok, acu e Carina racita...Macar de-ar face odata...
Saptamina trecuta m-a lovit unul cu masina, ma rog mi-a indoit putin aripa. Eu stateam la semafor, iar el a dat cu spatele sa iasa din parcare. Cica nu m-a vazut...Asa ca am mai fost si cu masina prin service...
Am vazut ca v-ati intilnit, oricum cu copii mucosi nu veneam.
Acu ii astept pe cei de la Staer sa vina cu masa si cu scaunele( cica trebuiau sa vina intre 12 si 15). Asta e, la noi merge oricum...
Alina, fain ca ai vindut masina, eu vreau sa-mi cumpar...
Moni, faine cartile.Sanatae Dianei...
Clau, bafta la examen!
Gabi, unde mergeti la schi?

Cristina si gemnenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ada, io mai am din-alea da comanda ramane comanda stai linistita.
Adevarul e ca intre o bere si un vin demidulce, daca se poate si Grasa de Cotnari aleg ultima varianta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Cristina, pai aveam doua, demult vroiam s-o vindem Corsa, dar n-am avut cui. Sunt f multe masini in piata. Noi am lasat-o acolo de cateva saptamani.
Nu ai cizmulite marimea 23 pentru Ade?

Flavia, merge dvd-ul cu Baby Einstein?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Citat:
Gabi, unde mergeti la schi?

In Austria.
Sanatate bolnaviorilor.

Mergi la inceput

Clau ai vazut ca ai castigat un tricou la Pall Mall acum in editia a 4-a?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

da, m-a anuntat imediat ce mi-a validat unu din coduri. si am si 3 masini bonus Poate ma fac cu un Citroen

Mergi la inceput

Clau, doamne ajuta! Da cate masini ai avut in flota? Eu "aplic" pentru Cipri. Acum vad eu cat de mult fumeaza ca am tot cate 2 cartonase pe zi. mai fumeaza si colegii de la el, dar unu jumate sigur fumeaza. Ma dispera Luale-ar dr..u de tigari! Din ianuarie am auzit ca o sa fie 10 lei pachetu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut,

Imediat ajungem pe pagina 3.

Eu mi-am baut cafeluta de dimineata cu Gabi si Ada. Ca de obicei am vorbit mult, dar nu mai stiu ce.

Cristina intra si tu mai des. Multa sanatate fetelor.

Na, ma pun la lucru ca arde scaunu sub mine

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

"Ada eu vreau

http://www.fan-jucarii.ro/?p=productsMore&iProduct=62&sName=Camion-cu-vapor-(1805)

http://www.fan-jucarii.ro/?p=productsMore&iProduct=599&sName=Playdoh-4-Pack-(1938)

plus 2 seturi de oua si 3 vulcani magici."

Mihaeloooo, am baut degeaba cafea si fresh de porto, ca mai rau ne-am aiurit decat dezmeticit! Deci eu am un vulcan in plus si un set de oua minus. Tre' sa mai bem o cafea sa facem schimb.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Daca beti miine cafeaua ma inscriu si eu. Vreau eu vulcanul daca e in plus. Cand ati pus linkuri pe aici nu am avut timp sa studiez jucarille si am ramas pe langa comanda. Miine o sa fiu ca Scwartneger in "Goana dupa cadou"

Mergi la inceput