Mamici din Arad...! (111)
Raspunsuri - Pagina 3
monica70 spune:
Buna dimineata la cafea.
CLAU cand ai examen iar? Baftaaaaa cat cuprinde!
Eu nedormita la birou
ca a facut Diana febra marisoara azi noapte,asa ca sta acasa azi,va merge mami cu ea la pediatra azi.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
adablackcat spune:
Moni, rosu-n gat? Sau ce?
pe Diana sa se faca bine!
Clau, Flavia...si io vin! Da' io beau vin, ca berea nu-mi mai place. Stabiliti data si io-s prezenta anywhere anytime anyway.
Io in general mai beau cu fetele cand jucam carti, ori feteasca ori busuioaca. Clau stie.![]()
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
adablackcat spune:
M-a sunat asta de la funjucarii sa-mi spuna ca nu mai are setul "rotodisc" si-mi pune 4 seturi www.fan-jucarii.ro/?p=productsMore&iProduct=68&sName=Cuburi--64-de-piese" target="_blank">de-astea. Vedem noi cum le impartiti, Clau si Flavia, daca tot va intalniti la baute.![]()
Claudelu spune:
Ada, mie de alea nu-mi trebe. Ai nr lor de telefon sau il gasesc pe site?
EDIT: no Ada, ramane cum am stabilit
2 io, 2 Flavia
adablackcat spune:
Aaaaa, am uitat sa specific: mi le da la acelasi pret la care e rotodiscul, ca a zis ca e vina lui ca nu le are si imi da la acelasi pret. Deci: doua la Clau, doua la Flavia. ok?
monica70 spune:
Gata acum au iesit de la pediatra,n-are nimic la plamani,doar rosu in gat.I-a prescris Augumentin antibiotic si sa stea acasa saptamana asta.Febra n-a mai facut deocamdata si e in forma,poate nici nu ii mai dau antibioticul ,sa vedem cum evolueaza pana diseara ...
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
Somleac spune:
Salut,
pup diana sa se faca bine.
Vin si eu la intalnire , oricand, orcum si ma bag sa sting becu ca eu rezist
.
Na, ufff nici macar la lucru nu pot sedea linistita![]()
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008
X-ray spune:
la multi ani sarbatoritilor de ieri!
noi nu am putut ajunge,elisa abia noaptea trecuta a dormit ceva mai bine,azi a iesit afara dupa o saptamana
...
si daca e vorba de intalneala nu am zis ca dau eu berea?oricum la cum va laudati ca beti scap ieftin
......
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
monica70 spune:
ADA am reusit sa schimb cartea aia de care ziceai "366 de povesti ..." cu alta tot la oferta "52 de povesti ..." astea clar sunt mai lungi
.
Hai sa va mai pun niste linkuri cu ce am ochit eu interesant,poate daca le aveti cumva deja , imi ziceti de-s faine sau ba:
http://www.librarie.net/carti/26657/Prima-mea-carte-de-intrebari
http://www.librarie.net/carti/66639/Prima-mea-carte-despre-lume-si-viata-Larousse
http://www.librarie.net/carti/72791/Enciclopedia-copiilor
http://www.librarie.net/carti/48603/Prima-mea-enciclopedie-Leonid-Galperstein
Vreau neaparat sa ii iau asa ceva,ca deja ma dispera ca se tot uita prin dosarele din colectia aia, "Atlasul lumii" si alea-s si greu de manevrat si la un nivel prea ridicat pentru ea evident
...
Pacat ca nu aveau niciuna din astea pe site-ul unde am comandat acum,ca as fi schimbat aia cu una din ele ...
alinamoro spune:
Salutare!
Sunt tare fericita ca am vandut Corsa!

In rest sunt f obosita ca azi a fost "lumea si tzara" la lucru, ca de obicei in primele zile din luna.
Moni, sanatate Dianei, sa-i treaca repede! 
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze