Mamici din Arad...! (111)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata la cafea.
CLAU cand ai examen iar? Baftaaaaa cat cuprinde!

Eu nedormita la birou ca a facut Diana febra marisoara azi noapte,asa ca sta acasa azi,va merge mami cu ea la pediatra azi.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Moni, rosu-n gat? Sau ce? pe Diana sa se faca bine!

Clau, Flavia...si io vin! Da' io beau vin, ca berea nu-mi mai place. Stabiliti data si io-s prezenta anywhere anytime anyway. Io in general mai beau cu fetele cand jucam carti, ori feteasca ori busuioaca. Clau stie.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

M-a sunat asta de la funjucarii sa-mi spuna ca nu mai are setul "rotodisc" si-mi pune 4 seturi www.fan-jucarii.ro/?p=productsMore&iProduct=68&sName=Cuburi--64-de-piese" target="_blank">de-astea. Vedem noi cum le impartiti, Clau si Flavia, daca tot va intalniti la baute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ada, mie de alea nu-mi trebe. Ai nr lor de telefon sau il gasesc pe site?

EDIT: no Ada, ramane cum am stabilit 2 io, 2 Flavia

Mergi la inceput

Aaaaa, am uitat sa specific: mi le da la acelasi pret la care e rotodiscul, ca a zis ca e vina lui ca nu le are si imi da la acelasi pret. Deci: doua la Clau, doua la Flavia. ok?

Mergi la inceput

Gata acum au iesit de la pediatra,n-are nimic la plamani,doar rosu in gat.I-a prescris Augumentin antibiotic si sa stea acasa saptamana asta.Febra n-a mai facut deocamdata si e in forma,poate nici nu ii mai dau antibioticul ,sa vedem cum evolueaza pana diseara ...

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut,

pup diana sa se faca bine.

Vin si eu la intalnire , oricand, orcum si ma bag sa sting becu ca eu rezist.

Na, ufff nici macar la lucru nu pot sedea linistita

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani sarbatoritilor de ieri!
noi nu am putut ajunge,elisa abia noaptea trecuta a dormit ceva mai bine,azi a iesit afara dupa o saptamana...
si daca e vorba de intalneala nu am zis ca dau eu berea?oricum la cum va laudati ca beti scap ieftin......

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

ADA am reusit sa schimb cartea aia de care ziceai "366 de povesti ..." cu alta tot la oferta "52 de povesti ..." astea clar sunt mai lungi .
Hai sa va mai pun niste linkuri cu ce am ochit eu interesant,poate daca le aveti cumva deja , imi ziceti de-s faine sau ba:
http://www.librarie.net/carti/26657/Prima-mea-carte-de-intrebari
http://www.librarie.net/carti/66639/Prima-mea-carte-despre-lume-si-viata-Larousse
http://www.librarie.net/carti/72791/Enciclopedia-copiilor
http://www.librarie.net/carti/48603/Prima-mea-enciclopedie-Leonid-Galperstein
Vreau neaparat sa ii iau asa ceva,ca deja ma dispera ca se tot uita prin dosarele din colectia aia, "Atlasul lumii" si alea-s si greu de manevrat si la un nivel prea ridicat pentru ea evident ...
Pacat ca nu aveau niciuna din astea pe site-ul unde am comandat acum,ca as fi schimbat aia cu una din ele ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Sunt tare fericita ca am vandut Corsa!
In rest sunt f obosita ca azi a fost "lumea si tzara" la lucru, ca de obicei in primele zile din luna.

Moni, sanatate Dianei, sa-i treaca repede!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput