Mamici din Arad...! (111)
Raspunsuri - Pagina 2
Claudelu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flavia ramona Clau, pai daca nu reusim sa ne strangem ne putem vedea si doar noi 2. |
poti sti da bem, nu??
Claudelu spune:
mie si un sfert de bere mi de ajuns, asa rezistenta sunt Dupa un sfert de bere iti cant ce vrei, chiar si HORA UNIRII
flavia ramona spune:
Clau, inseamna ca io am antrenament daca imi trebe juma de bere ?! Noa, tu canta ce vrei numa sa fie cine sa te auda. Deci? Cand ne vedem?
Gata, ma duc la nani ca maine la munci si asa un chef am ...
alinamoro spune:
Clau, Flavia, sigur n-ati baut ceva bere de suneti asa vorbarete?
Miha, nu te-am mai sunat azi ca s-au anuntat niste prieteni ca vin la noi, pana la urma s-au razgandit si ne-am intalnit cu ei la Cuibul Cocorilor.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Claudelu spune:
ne-om vedea...hai saptamana viitoare ca asta am multttttttt de lucru si am si examen la scoala de soferi (again )Vorbim, da?
io crede-ma ca n-am nici un pic de antrenament...sau mai bine zis, mi-am pierdut antrenamentul
nici eu n-am chef de mers la munca
va pup, noapte buna
monica70 spune:
Heei amanati si voi dupa 15 sa mai intre niste parale acolo, sa-mi ajunga de bere
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
alinamoro spune:
Clau, cand ai examenul? Ce fain ca te-a programat asa repede!
Despre intalnire nu promit nimic, vedem atunci cand hotarati data, as vrea sa vin.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Claudelu spune:
neata!
Moni si mie mi-ar conveni dupa 15, ca vorba ta, sa am bani macar pentru sfertul ala de bere
ioii, iar pe glie