Mamici din Arad...! (111)
Raspunsuri - Pagina 5
adablackcat spune:
Gabi, Miha are trei vulcani...
io am numa' unu'. De cafea nu mai e vreme si maine, ramane pe saptamanile viitoare candva.
Noi fusaram toata trupa (fara Teo) la gradi sa facem podoabe de Craciun impreuna cu copiii. A fost tare fain. Daca am timp pun mai incolo filmulete cu noi si cu baietii Morostes, pe care i-am filmat sa-i vada si Alina.
![]()
Clau, cred ca maine dupamasa ma duc la Lavi, poate ne intalnim acolo sa-ti dau vulcanul.
Eu mai am de luat jucarii de pe la ea sa le plaseze Miculash in cimilici.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Claudelu spune:
Ada, un vulcan e ori al meu ori a lu Flavia, pentru ca si eu si Flavia aveam vulcani comandati si in cutia ce i-ai lasat-o la clau e numai un vulcan.
Si oo-le sunt 4...toate sunt ale mele??
cristiana70 spune:
Salut fetelor, am intrat sa va salut. La noi nimic nou, din pacate, job n-am gasit desi pun CV-uri pe unde gasesc posturi disponbile. Dar dupa cum vad, nu e un sezon bun pentru ingineri de productie. Cu tanti am convenit sa suspendam serviciul in luna decembrie, sper sa nu o pierd cu ocazia acestei crize. Sunt destul de deprimata, una peste alta, intr-o zi mut florile de colo-colo, in alta fac ordine in dulapuri, azi am spalat baile, incerc sa-mi gasesc ocupatie si sa nu ma gandesc la problema mea
.
Pupam mamicile si copilasii, sanatate la toata lumea.
cristina mamica de
David (21.12.2006)
Claudelu spune:
Ada, spune-mi exact cati bani trebuie sa-ti duc...fac eu cumva sa ajung maine pana la Lavi. N-am chef acum sa caut site-ul cu jucarii ca am uitat sa mi-l pun la favorite 
Flavia, te astept maine ![]()
Somleac spune:
Bey care atentati la vulcanu meu ca va sparg. Dupa ce ca ma lasati fara oo sa raman si fara

Mai da stiu ca ne-am imbarligat cu ouale astea. Cred ca asa am patit si eu de m-am trezit cu atatia masculi in casa. Io-i fi comandat pe internet ? ca nu-mi mai amintesc

Gabi daca ai nevoie iti dau eu 2 bucati oo din comanda de pe net, nu din productia prorie. Eu oricum nu le dau decat unul, ca daca o data au vazut ce se intampla pe celelalte le vor rezolva numai asa sa se afle in treaba.De asemenea ma ofer sa-ti iau eu ceva de la Real ca tre musai sa ajung pe acolo.
Cristiana, imi pare rau pentru tine. Intr-adevar nu-i perioada tocmai buna sa-ti cauti job. Incearca si altceva sau vrei musai specializarea ta.
Eu sunt destul de necajita. Fosta noastra tanti are ulcer deschis plus am aflat in seara asta ca fica-sa si mai ales ginere-su nu se poarta prea frumos nici cu ea si nici cu copilu. E terminata saraca. Uf doamne are 4 prunci si ea vine la mine sa se vaicareasca si sa se consulte si sa ceara ajutor. Oare asa oi ajunge si eu?
Na ma duc sa intind hainele, sa mai incerc o alta combinatie de pita, da de iese si cred ca beau si o 
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008
adablackcat spune:
Deci comanda a fost facuta corect.
Fiecare primeste ce a vrut. Clau, mai tre' sa-ti las un vulcan, Miha mai tre' sa-ti dau doi vulcani si tu sa-mi inapoiezi oole!
Clau tu ai sa-mi dai set cuburi-7, vulcan-10 si set oua 3+1-30, adica 47ron. Ok?
Miha, las' draga ca ficiorii te vor iubi si griji, si Daria la fel, ca e asa mamoasa! Io peste pita am sarit azi, maine mai fac o incercare de dimineata. Am uitat sa-ti zic ca are Teo dorjdie de bere originala, din Belgia adusa de columbarii lui, si ca o zis sa incerc o pita cu drojdia aia. Is tare curioasa ce iasa. Iaca ce-am gasit eu despre dorjdie dand un search pe google: www.farmaciata.ro/SitFiles/articol_no_ph.php?id=92" target="_blank">cat de buna-i!
Miha, imi pare rau de tanti voastra. Poate o fi bine...
Cristiana, in curand deschidem fabrica, poate trimiti un Cv si la noi.
Desi inginer de productie si tehnolog avem deja.
gabitzica spune:
| Citat: |
| De asemenea ma ofer sa-ti iau eu ceva de la Real ca tre musai sa ajung pe acolo. |
Miha , multumesc. Am dat o fuga la Armonia ca am avut pana de curent si dupa ce am stat juma de ora in intuneric m-am hotarat sa fructific timpul pierdut( vecinii au zis ca o ora jumate a fost luat curentul). Bineinteles ca am pierdut si o parte de lucru( vreo 2 ore), am dat eu ceva salvari , dar...am avut prea multe fisiere...

I-am luat la Tudor casca pPower Rangers. Stiu ca i-a scris la Mos Craciun ca vrea Power rangers, iar acum cand i-am spus ca poate ii aduce Mos Nicolae, mi-a replicat: Nu vreu sa imi aduca mos Nicolae ca e el e mai saracut, mos Craciun sa imi aduca!"
Ah...mi-am luat si o rochie de banchet...putin mov...nu sunt foarte incantata, ca nu am pantofi asortati acum.
Am zabalit dupa rochiile din matase naturala de la Sense( una cica era cu cristale swarowski),dar nu m-am indurat sa dau 4 sute si...Va las, ca ma deturnarati de la lucru. urati-mi noapte alba, ca altfel nu termin pana miine...
adablackcat spune:
Noa Gabi, noapte alba deci! Spor la treaba. Bine ca l-ai rezolvat pe Mos Nicolae. Sunt multe jucarii la Carrefour? Ma duc la
.
alinamoro spune:
Salut!
Am (am avut) niste zile super aglomerate la lucru, n-am timp nici sa mananc. Acasa vrea sa fac curatenie generala, dar sunt franta de oboseala cand ajung.
Ada, la mine-i ok, 1 set de oua si 1 vulcan.
Astept filmuletele de la gradi! ![]()
Cristiana, imi pare rau ca nu ti-ai gasit de lucru. Ce mai face David? Ceva poze cu el nu mai pui? ![]()
Gabi, si Dragos e cu Power Rangers, i-am comandat www.crazytoys.ro/jucarii/Diverse-1080/Power-Rangers-2112/Bandai-2033/7709/Power-Rangers-Operation-Overdrive-Overdrive-Tracker-Turbo-Edition.html" target="_blank">asta de Mos Craciun (era trecut in lista
).
Pentru Dragos n-am cumparat nici noi cadou de Mos Nicolae, asta-i treaba lui Calin maine
, la Ade ii va aduce un puzzle cu Fifi-12 in 1 (noroc cu Miha ca mi l-a cumparat de la Selgros
)
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
alinamoro spune:
La multi ani Maia! 

Sa cresti mare, cuminte si sa-ti iubesti fratiorul!
Niko, sa va traiasca printesa si sa va bucurati de ea.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze