Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 5
Raspunsuri - Pagina 9
andreea c spune:
Rallu parca ai scri in numele meu
. Exact asa patesc si eu. ma bucur ca e totul in regula si am inteles eu gresit. La 4 luni dupa prima nastere m-am operat de colecist pentru ca aveam niste crize groaznice si credeam ca se va rezolva si problema asta, dar nu am avut noroc. Pe mine deja ma streseaza pentru ca ma poate apuca si pe strada sau in vizite si e jale atunci.
Bibuga imi spui te rog cum prepari ceaiul de ghimbir?
Eu iau acid folic de 5mg. Am inteles ca oricum excesul se elimina prin urina. Nici eu nu prea vreau sa iau vitamine sau fier desi doctorul mi-a prescris pentru toata perioada. La prima sarcina am luat Elevit cateva saptamani si am pus nu gluma. Oricum analizele mele arata foarte bine si nu vad de ce m-as indopa aiurea.
Andreea
8+ si
Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
neliaCris spune:
Andreea si Anca,felicitari pentru noile burtici(si restul fetelor)
eu ma intreb cum de sunteti asa optimiste de ati avut curajul sa va inhamati la o a doua sarcina asa repede?si eu ma tot gandesc la o a 2 (desi cris are 9 luni)dar parca mai ezit cateva luni sau 1 an sau 2 om vedea.
era sa calc si eu pe bec si sa ma iscriu la voi dar din fericire a fost alarma falsa.nu ca nu as fii vrut copillu dar am luat niste ovule interzise in sarcina si am facut si un tratament cu unde sonore la burta(pt slabit) si as fii plans enorm acum ca ar fii trebuit sa fac avort(doamne ajuta)
Si cand ma gandesc ca voi si lucrati sa aveti copil de 1 an si plus alte greturi si alea alea...sunteti eroine.problema e ca eu nu am pe nimeni aici.asa ca nici mama nici tata nici soacra sa ma ajute tre sa mai astept o perioada.
Dar mi-ar fii placut sa ma bag la sueta cu voi ca si asa va citesc mereu.pup la mamici si bebiti
cris 8 lunitze
andreea c spune:
Am uitat sa va spun ca m-am programat pe 29 ianuarie la Iosup
. Voi avea 16+ atunci. Abia astept sa vad cine se ascunde in burtica. 
Voi la cate saptamani stiti ca se face triplul test? Mie doctorul mi-a zis ca la 16-17. Parca mi se pare tarziu
.
Andreea
8+ si
Radu Stefan (12.07.2007)
anangel_lexi spune:
Scuze ca ma bag peste voi la subiect.
Andreea, am vazut la o colega cum prepara ceaiul de ghimbir: se curata ghimbirul de coaja, se taie feliute subtiri si se pune la fiert. In general colega mea foloseste doar o bucatica de vreo 5 cm. Ea insa mai pune si alte condimente in ceai: scortisoara, cuisoare, etc.
Off-topic: ai un baietel superb, sa-ti traiasca!
Si felicitari pt. bebe2
ti-am scris si un PM, nu stiu daca l-ai primit.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
alfa_anca spune:
Rallu exact asa am patit si eu la prima sarcina, dupa cum iti spuneam eram ca ceasul la 7 fix ma trezeam si trebuia ca baia sa fie libera ca altfel era jale, tata-socru a ramas "traumatizat" de atunci pt ca de obicei dansu era in baie si eu il dadeam afara. Dar mie mi-a placut asa, in sensul ca ieseam repede si fara probleme si etc, iar dupa nastere iarasi nu am avut probleme si e chiar neplacut dc nasti natural si ai si epiziotomie sa fii constipata.
neliaCris chiar dc nu ai pe nimeni, dc ai sotul langa tine si te ajuta, te intelege, e ok, nu e problema, eu imi fac griji de cum ma voi descurca dupa cu 2 copii mici, ca Elena va avea doar 1 an si 8 luni, al Andreei e mai mare [:d] va avea 2 ani.
Andreea eu inca nu m-am programat pt triplu test si numai pt bitest, asta ca mi-a zis dr de la Medlife...ca dupa mine nu as mai face nici macar triplu test, mi se pare o prostie si regret ca l-am facut si prima data... Dar ca sa raspund la intrebarea mea, stiu ca dr meu trimite la TT dupa 14 sapt, desi eu mai citisem ca se face intre 16 si 18 sapt.
Anca
de gandacel Elena (03.11.2007) si
9+
bluecarm spune:
sper ca esti bine mcrissa poate asa vrea destinul sa ne puna la incercare sa ne pretuim puiutii...sper din inima sa te faci bine...la mine cam totul e cum era...astept sa vad ce imi zice vineri dr....deja m-am saturat de incertitudinea asta...parca nu sunt intreaga pentru ca doctorul are dubii si nu ma lasa sa dau vestea inca tuturor....
andreea c spune:
Alexandra nu am primit PM-ul, dar ma bucur ca m-ai gasit aici
. Ce face Mariuca? Tu cand mai incepi o odisee?
Merci pt. reteta.
Nelia eu nu ma consider eroina
. Sunt convinsa ca va fi foarte greu, dar o sa treaca si in final ma gandesc ca o sa am doi copii frumosi si sanatosi care se vor intelege bine fiind apropiati de varsta. Greutatile trec si ramanem doar cu ce e frumos. Dupa prima nastere as fi jurat ca nu imi mai trebuie copii in veci, iar acum sunt deja la odisee
. Am facut si o depresie tare urata de as fi divortat in fiecare moment, dar a trecut si asta
. Iti doresc sa vina si la tine barza atunci cand consideri ca e momentul potrivit.
Anca mie doctorul mi-a zis sa fac direct triplu test. Prima data nu l-am facut, dar parca as prefera sa fac mai multe investigatii decat mai putine. Mi s-a mai parut ciudat ca uitandu-se pe analizele vechi a zis ca nu mai e nevoie sa fac altele. Bine, cele de sange, obisnuite, le facusem recent si a zis ca sunt suficiente. Cred ca sufar putin de paranoia
. Parca la prima sarcina nu eram asa stresata
.
Andreea
8+ si
Radu Stefan (12.07.2007)
mcrissa spune:
Am fost la eco si bebe e foarte bine.suntem activi si dam din manute si picioruse.sangerarea pare sa fi fost de la un hematom micut.oricum mi-a dat 2 saptamani de concediu medical, repaus la pat, nu o sa fac nimic, o sa dorm si o sa ma relaxez.
fug in pat ca m-am cam agitat azi si iar am avut o pata mica.
pup toate burticile cu zmeurici
Doamne ajuta sa fim bine!
Bulina mea
Cristina, graviduta fericita
9+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia