Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 5
Raspunsuri - Pagina 8
monica2008 spune:
mcrissa stai in pat si nu te preocupa ai sa vezi ca e totul bine,cand vii de la eco sa ne spui si noua ce ai facu si cum sta bebe
.eu abia pe 11 trebuie sa duc rezultatele de la sange creca ma programeaza atunci pt eco morfo fetala.locuiesc in italia si aici sunt un pic diferiti fata de romania.eu sper sa fim toate bine si sa facem bebei sanatosi
9+
pooh spune:
Mcrissa,tinem pumnii sa fie totul bine!
Am ajuns si eu acasa,mi-e somna(iarasi
),n-am chef de nimic,e o vreme tare urata la noi,si am ceva de rezolvat in oras,peste o ora trebuie sa plec....si ce s fi dormit un pic......Eu in 16 dec. ma duc la control,sper din toata inima ca fimbromul meu sa nu fi crescut si sa fie totul ok.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
9+
blanca000 spune:
Pe mine ma enerveaza urechea asta rau....se tot infunda. Am fost la ORL si nu am nimic, e curata si ok, timpanul roz si bun. Parca nasul un pic mai uscat decat normal, dar nu foarte.
Totusi urechea mea se infunda si parca simt o usoara presiune. Stau cu vata in ea mai mult sa nu mai simt senzatia de infundat, desfundat iar infundat...
O fi de la sarcina? Voi aveti nas si urechi care se infunda asa enervant?
6+
Bubi mic
Nunta noastra 2004
roxanaz spune:
andreea_1979
Trimis la - 03/12/2008 : 12:55:06
--------------------------------------------------------------------------------
Buna fetele ! Sunt si eu la inceputul sarcinii ca voi si as dori sa-mi spuneti daca vreuna din voi a mai avut o sarcina oprita in evolutie ! Eu pe prima sarcina am pierdut-o in martie 2008 , diagnosticul fiind de sarcina oprita in evolutie ! Acum sunt fericita de bebe din burtica ! Sper sa fie totul bine ! Doamne Ajuta ! P.S. Va rog spuneti-mi si mie cum se calculeaza varsta sarcinii, daca ultima menstruatie a fost pe 18 octombrie !Andreea si bebe din burtica , dupa calculele mele 6+
Andreea
andreea c spune:
Salutare!
Mcrissa iti doresc din sufet ca totul sa fie bine si sa scapi cat mai curand de stesul asta si sa te bucuri de sarcina.
Bibuga cum prepari ceaiul de ghimbir?
Monica2008 ti sa facut si control cand ai fost la eco? E posibil sa fi sangerat de la consultatie. Am avut si eu o secretie mai rozalie dupa consultatie, de fapt la vreo doua zile dupa, dar a trecut. Ma asteptam intr-un fel pentru ca inainte sa raman insarcinata cand am fost sa-mi fac pap am patit la fel.
Alfaanca cum te descurci cu Elena acum? Radu e foarte activ si tot timpul stau cu teama sa nu ma loveasca, iar cand il spal de kk la chiuveta imi e foarte greu.
Rallu nu vreau sa te sperii, dar cred ca e bine sa-i spui si medicului de starea ta, daca e ceva nou pentru tine. Eu in mod normal am problema asta, dar la tine nu am inteles daca asa e in mod normal sau doar acum. O fosta colega de la odiseea din 2007 tocmai a pierdut o sarcina din cauza deshidratarii cauzata de diaree. A mers la munte si a luat un fel de virus de acolo. Imi cer scuze daca te sperii, dar nu cred ca e bine sa stai asa.
tuturor!
Andreea
6+ si
Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
alfa_anca spune:
andreea_c te inteleg f bine cu Radu, la fel sunt si eu, Elena e si ea f activa, se misca intr-una, partea mai proasta e ca inca nu merge singura in picioare ci tinuta de o manuta si asa te alearga prin toata casa sau toata curtea, iar afara dc gaseste si niste trepte e teroare ca vrea sa le urce si sa le coboare intr-una si nu poate singura si e criminal, dupa 5 minute sunt terminata de trepte. Iar faza cu spalatul la chiuveta de caca la fel, mi-e din ce in ce mai greu sa o mai tin si la mine e si distanta mare de la camera ei pana la baie...
De multe ori seara nu mai fac fata si sta sotul cu ea pana o culca...
Partea mai proasta la mine e ca eu am probleme in sarcina cu inima, la Elena au inceput pe la 5-6 luni, iar cand am intrat in luna a 7 am stat numai acasa (era si fffff cald vara trecuta), dar acuma problemele vad ca au inceput de la inceputul sarcinii. Iar dc am o criza mi se face rau instant si nu mai pot sa fac nimik, tb sa stau numai in pat...
We asta plec la Bv cu firma si abia astept sa DORM si sa nu mai fac nimik altceva (sper sa imi si iasa treaba asta).
Anca
de gandacel Elena (03.11.2007) si
9+
andreea c spune:
Anca te inteleg perfect. Am trecut si noi prin tot ce povestesti tu. Nu pot sa te consolez decat spunandu-ti ca nu dureaza mult etapa asta cu scarile. Va urma momentul cand va fi mai sigura pe ea si va dori sa mearga singura. Atunci sa te ti
...Radu avea toate culorile de vanatai pe frunte si cucuie de parca era din Star Trek. Acum el e la etapa cataratului, dar am scapar de ce era mai greu, acum este foarte stabil si chiar daca se urca undeva se da si jos inapoi fara sa se loveasca. Nu este el prea grasut, dar tot nu e comod ca cari vreo 10-11kg.
II povestesti Elenei despre bebe? Eu ma gandeam sa-i cumpar lui Radu un bebe de jucarie ca sa-l obisnuiesc cu ideea.
Sper sa fie totul bine cu inimioara ta si sa ii aduci Elenei fratiorul sau surioara de care sigur va fi incantata. 
Fetelor propun sa trecem pe lista si numele doctorului care se ocupa de sarcina fiecareia. In felul asta vom urmari mai usor la cine mergem si ne vom putea consulta.
Andreea
8+ si
Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
alfa_anca spune:
DA andreea, stiu ca si atunci cand va merge singura va fi greu, dar acuma are si perioade cand vrea sa se rasfete cu mine, mai ales ca ma vad cu ea doar seara si o plimb pe undeva si se lase pe jos numai ca sa o iau in brate si ea are deja aproape de 11 kg...
I-am mai vb asa putin de bebe, dar a mea e mai mica cu 4 luni decat Radu si nu cred ca intelege mai lucru acum, mai incolo cand mai creste si ea putin si mai creste si burta mea poate va incepe sa inteleaga. Ce e mai greu acum e ca se intampla dc suntem amandoua in pat sa se sprijine cu mainele de sanii mei sau de burta, la burta nu ma deranjeaza f tare acum, dar la sani e jale...
Anca
de gandacel Elena (03.11.2007) si
9+
bibuga spune:
salutare mamici cu zmeurici in burtici!
miki-miki-medicul ti-a prescris vitaminele,aspenterul etc?sint curioasa
deoarece medicul meu m-a sfatuit sa nu iau nici macar vita c cu toate ca
sint un pic racita...
motana-e adevarat ca cu cit citim mai mult cu atit mai multe probleme
ne facem...vai si ce probleme am avut la prima sarcina cind AFP(alfa-feto-proteina)
a iesit cu valori aproape triple...cu toate ca m-au "linistit" ca pe eco
nu se vede nimic-gen malformatii- totusi nimeni nu putea garanta pt sanatatea neurologica al
baiatului nostru-luna 5-a nu am fost buna de nimic,oricum si luna 3-a a inceput cu
o sperietura,nu faceti efort,bai calde,nu ridicati cacai colul uterin e aproape
deschis!!!-salva Domnului pina la urma totul a fost ok si am dus sarcina la bun sf,am nascut la timp,nu spun ca n-au f probleme-si am nascut ...usor!!!,rapid cum din pacate nu se aspepta medicul meu si m-a lasat singura cu aparatele pe
burta cind contractiile de expulzie dadeau navala,dar ce stiam atunci de contractii
de expulsie...istorie.
in legatura cu acidul folic-cite mg luati pe zi?eu n-am gasit decit pastile
de 1 mg in loc de 0,5 asa ca am mai golit din continut
vitamine gen Materna mi s-a recomandat abia in luna 5 si dupa o saptamina de "cura"
m-am ingrasat brusc 6 kg,asa ca am si terminat cu ele,oricum am luat pe mine 21 kg-erau de ajuns.
mcrissa-ne rugam sa va fie bine!
tuturor-o sarcina usoara,cu cit mai putine problem,sanatate,o seara placuta intre cei dragi!
http//:papirildi.blogspot.com
ildi
5+ si tomi
2004.03.06
Rallu spune:
Acu am revenit si eu de la serviciu.
Andreea, nu ma sperii...nici n-as avea de ce.
Probabil ca nu m-am exprimat cum trebuie.
Eu nu am diaree in sensul clasic al cuvantului....adica iesit afara de n-spe ori pe zi.
Niciodata n-am iesit mai mult de o data pe zi...si am avut si zile de pauza (o zi da, una nu).
Doar ca atunci cand ies, apai ies nu gluma...cu presiune.
Cand ma apuca (repet...MAXIM o data pe zi) daca imi sta cineva in cale, fac efectiv pe mine.
Mi s-a mai intamplat si inainte de sarcina sa am perioade in care sa ies in stilul asta, alernate cu perioade de constipatie moderata.
Deci nu-s bolnava, deshidratata sau alte alea doar sa nu-mi stai in cale cand ma apuca nevoile ![]()
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
9+
Asa arat eu acum