Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 5

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Mcrissa ia stai tu cumintitca in pat si ia no spa daca doarte si burtik...si nu ne mai da emotii..o sa fie bine totul doar ca trebuie sa ai putina grija acum.

Eu tot cu un pic de greata dar seara..dimineata sunt fresh ca o portocala . Incerc sa beau lapte si sa manac branzica, iaurt mai cu sila asa....dar trebuie. Pizza e buna rau..si tot ce e sarat pentru minee bun, desi toti ma imbie cu dulciuri..bleahh..

Ce chestie....azi o colega de-a mea a anunta tla serviciu ca e insarcinata in 7 saptamani...si ce au mai felicitato colegii...eu inca nu am anuntat caci abia sapt viitoare merg si eu sa aud inimioara si sa ved ce face zmeurel..sper sa fie totul ok si sa anunt si eu...asa imi venea sa ii zic colegei...mai sta si la mine in cartier..o sa am cu cine iesi . Poate e printre noi aici...si ma descopera .........

Nu mai am rabdare sa treaca saptamana asta.......

6+

Bubi mic

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chance2008 spune:

Mcrissa, stai in patutz si mergi si la doctor sa vezi ce e!!
Prietena mea a patit la fel ca tine, dar a urmat tratament de sustinere intensiv si a stat la pat, iar acum are o fetita de toata frumusetea!! Sa ai incredere!!
Fetelor, eu m-am trezit cu o durere de spate,,,
in rest nici un simptom... doar ca as manca numai pomelo toata ziua!!

http://bd.lilypie.com/iKSZp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Plius spune:

Buna zmeurici! Nu am mai intrat de cateva zile, sunt tare emotionata si nu mai am rabdare pana cand am sa merg luna aceasta la medicul care vreau sa imi urmareasca sarcina la Euroclinic, mai ales ca v-am spus ca am si niste probleme.
Oricum maine implinim 7 saptamani .

Va doresc tuturor multa sanatate si sarcina usoara! Eu una am niste stari.....greata, arsuri de la mancare, somn, etc! WEste foarte greu mai ales ca ma trezesc zi de zi la 7 dimineata si stau la munca pana la 6 seara.

Am vazut ca sunt si eu trecuta in listuta magica, numai ca sunt gresite datele, am sa le las din nou

DN 26.02.1980, UM 04.10.1980, DPN 10.07.2009

Pupici zmeurici!!!

Pliusmic 6+

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare..v-ati programat deja la eco morfo fetala trim I ? Cea care se face la 12-14 saptamani? Stiu ca e cam devreme..dar deja medicii buni la eco nu mai au locuri de mult.......

6+

Bubi mic

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

mie mi-a facut programare(adica m-a strecurat in program) pe 19 dec pt ecografia de 12 sapt si bitest.

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

BLANCA, aceasi problema o am si eu...m-am programat ieri pt data de 12 ian, atunci voi avea 13 sapt si 5 zile la Dr Rotaru pe care mi l-a recomandat dr cu care am facut FIV.Sper sa fie ok data si dr, nu stiu nimic de dansul...

Ayda 8+

Mergi la inceput

Eu am vrut la dr. Herghelegiu pt eco si am sunat la Sanador..abia pe 18.03 avea liber si m-am programat atunci..dar o sa am 22 sapt ceea e e tocmai bun pe a eco morfo fetala trim II...dar pt trim I sunt inca in cautari si tot in saptamana 12-17 ianuarie trebuie caci o sa am 12 si cateva zile depinde.....si tot la el as vrea....sa vedem cum fac.

6+

Bubi mic

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellemissela spune:

Buna, fetele! Ma alatur si eu voua deoarece astept o zmeurica sau un zmeurel. Sa las si eu datele DN 16.07.1985 UM 13.10.2008 DPN 20.07.2009 + Alexandru Nicolas (15.04.2005).
Dupa calculul meu, bebe are vreo 6 sapatmani. Sensibilitatea sanilor am avut-o in prima luna, acum am trecut la greturi. Le simt toata ziua, abia pot manca iar daca nu mananc, mai rau ma simt. Nici nu pot sa ma gandesc la mancare ca simt repulsie.
Aveti grija de voi si de burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irralli spune:

Mcrissa sa stai cumintica in pat si ne rugam sa fie bine bebe

V-am pupat si va doresc o zi frumoasa!

Anda, burtika fericita 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilipala spune:

salut, anunt si eu cu mare bucurie burtica mea de 5 saptamani.ma treceti si pe mine in lista?
DN 1 august 1976 UM 26 octombrie 2008 DPN 2 august 2009.
mamica de Miruna Elena (DN 8 octombrie 2002)

pana astazi m-am simtit bine. de astazi in schimb am inceput sa vomit. sper sa nu fie o regula generala si maine sa nu mai am nimic.
alte simptome nu mai am...Nu sani mariti, nu dureri, nu scurgeri. Doar greata de dimineata.

Mergi la inceput