Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 5
Raspunsuri - Pagina 6
ayda_m spune:
Bine ai venit Chance2008
. Valoarea BHCG nu e micuta, depinde de ziua cand ai facut testul.Felicitari!
.Sa ai o sarcina usoara si frumoasa!
8+
buburuza1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rallu Bubu dar de ce iti face asa de tarziu prima eco? Multe dintre noi am facut prima la 4-5 saptamani ca sa vedem daca e fixata unde trebuie, apoi pe la 6-7 ca sa-i vedem inimioara. "Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla." Atat e de mare burtica 9+Asa arat eu acum |
Rallu stiu numai ca dr mea e mai de moda veche si imi zice tot timpul sa il las pe bebe in pace ca o sa facem eco knd o sa avem ce vedea nu doar puncte negre ...
a zis sa vin fix peste 2 sapt cand o sa am 8 sapt si atunci facem eco sa vedem cum stam cu inimioara ...
6+zmeurica mea
www.flickr.com/photos/thea_g/" target="_blank">poze
Rallu spune:
Neata fetelor,
Eu am avut o noapte de groaza.
Se zice ca gravidutele sunt constipate....ei bine, io-s pe invers.
Azi noapte nu stiam daca voi reusi sa ajung pana la baie pt. ca simteam ca-mi plezneste burtica.
Nici acum nu ma simt prea bine. Imi forfoteste.
Si nici nu e prima data de cand a aparut bebe. Si cand am fost la munte am "produs" din plin.
Oi fi defecta?
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
9+
Asa arat eu acum
ayda_m spune:
Neatza burtici!
Rallu, si eu patesc la fel, de cand sunt graviduta sunt mai mult deranjata la stomac decat constipata.
Fetelor, eu am racit...sper sa nu ma apuce tusea si sa nu fac temperatura..beau ceai cu lamaie la greu si am luat paracetamol.
Ayda
8+
alfa_anca spune:
Rallu ai grija ce mananci si urmareste ce te deranjeaza la stomac. Iar cu gravidele constipate eu nu cred asta, cred ca depinde dc persoane respectiva are predispozitie la asa ceva. Eu la prima sarcina nu am avut deloc probleme cu constipatia, dimpotriva ma reglasem asa de frumos ca la 7 dim punct nu trebuia sa fie nimeni la WC ca faceam pe mine, il terorizasem pe tata-socru care era si dansu tot asa matinal ca mine. Nici cand am luat fier la sfarsitul sarcinii nu am avut probleme, dar sa stii ca eu mancam fff multe fructe si legume si iaurt si astea ajuta f mult.
Maine ajung si eu iar la control si abia astept sa mai vad zmeurelul la eco. Are aproape 10 saptamani.
Anca
de gandacel Elena (03.11.2007) si
9+
Rallu spune:
Eu ma duc poimaine la eco.
O sa-l vedem ce face la fix 10 saptamani.
Sper sa se zbenguie fericit pe acolo si sa ne faca din manute.
Ce sa spun...am mari emotii si mi-e si frica sa n-aud vreo minune.
De fiecare data cand merg la control traiesc un sentiment tare ciudat si amestecat: pe de o parte de abia astept sa vad ca-i bine si pe de alta parte mi-e frica sa nu aud ca-i de rau.
Cat despre ce anume ma strica la stomac...n-am idee.
In afara de painea prajita cu unt pe care o mananc dimineata, in rest am un meniu variat, nu prea se repeta asa ca nu e usor de gasit "impricinatul".
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
9+
Asa arat eu acum
mcrissa spune:
Eu de ieri tot sangerez, ba mai rosu, ba mai maroniu.am vorbit cu dr-ul si mi-a recomandat repaus la pat si no-spa.m-a chemat azi la 4 la eco sa vedem daca e totul in regula cu bebe.nu am chef de nimic.am asa o stare de neliniste.
Doamne ajuta sa fim bine!
Bulina mea
Cristina, graviduta fericita
9+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
Rallu spune:
Mcrisa, imi pare rau....sper sa fie numai alarma falsa si bebe sa fie bine.
Multa sanatate.
Atat e de mare burtica
9+
Asa arat eu acum
miki-miki spune:
Mcrissa atai in pat cat poti de mult .
Rallu dc esti deranjata la stomac mananca niste orez fier si bea si apa in care l-ai fiert. Stiu ca repara stomacul repede. Poate ai mancat un frunct nespalat bine sau iaurt prea mult.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki
7+
adrianafedorca spune:
neata
crissa stai linistita in patutz si o s afie bine , tinem pumnii stransi sa fie totul bine
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica
9+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler