Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 5

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bluecarm spune:

buna fetelor, cred ca am scris in partea cealalta si de aceea nu ma gasesc aici....am vesti dar e un fel de extaz si agonie..nici eu nu stiu cum sa caracterizez situatia mea....am fost luni seara la eco si se vedea foarte bine la cea abdominala eram super happy..dar pe urma iar imi spune de lichidul acela care il deranjeaza...nu stim de ce e acolo si ce are de gand...am aflat ca ar fi un chist seros....stiti ceva de acest lucru ? ...imi va afecta sarcina....a mai patit cineva la fel?..va rog sa imi dati un sfat ..orice...va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

bunaaa
intru si eu un pic mai tarziu la servici nici n-am apucat sa deshid DC-ul dar sa mai scriu ...
si eu tot asa cu greata in gat de dimi ana seara...dar si cu pofte...de salate si pizza ...parca am innebunit, lapte ,iaurt si carne sa nu vad ...
in afara de acid folic nu iau nimic cel putin pana la 4 luni cand probabil o sa-mi dea Materna (am luat la Cezar) sau Elevit

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 9+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Hehe,Adriana,tocmai am infulecat o juma' de pizza si o salata imensa....Vai,fetelor,presimt ca o sa fiu iar cat o casa,la prima sarcina am pus 25 de kg pe mine,acum incerc sa ma controlez cu mancarea si parca nici nu pot manca orice si la orice ora ca data trecuta,dar deja se vede pe mine ca m-am deformat un pic.Adica se vede burtica(sau grasimea ramasa),spatele s-a latit,aripioarele au aparutInsa nu conteaza,sa decurga sarcina fara probleme si sa fie bebe sanatos,ca de kg scap eu mai incoloPooh,mami de Timea(15.06.05) si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

fetele eu am fost azi la medic sa imi dea concediu medical pt luna asta si m-a programat pt urmatoarea vizita aba peste 2 saptamani cand a zis ca facem si prima eco ...

offf ce mult mai e pana atunci ...
asa de nerabdatoare sunt sa vad zmeurica si sa o stiu bine ...

6+

zmeurica mea

www.flickr.com/photos/thea_g/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna fetelor.nusy multumesc mult ca m-ai lamurit eram super agitata si am reusit sa il agit si pe sotul meu.si eu iau doar acid folic dar mananc multe fructe in special citrice.de ingrasat nu m-am ingrasat am slabit in schimb vreo 2 kg,dar nu imi fac probleme ca am timp sa ma ingras.eu abia pe 11 ma duc la medic si eco creca imi da sa fac in ianuarie ca abia am facut sap trecuta.daca ar fii dupa mine as face eco in fiecare zi sa vad pe bebe ca sta bine.bine fetelor va las noapte buna ne auzim maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Hai sa dau si eu raportul, nu am greturi , nu am pofte, nu sunt obosita . Beau dimineata o cana de lapte cald cu o felie de paine prajita cu ceva pe ea. Am citit ca laptele face bebicul frumos, Iau zilnic o jum de elevit, o omega 3, o magne B6, o vit C naturala si la 3 zile un aspenter.
Imi caut un dr bun , ma programasem la o dr buna dar am auzit ca nu vine at cand ai nevoie de ea si acum vreau sa o schimb. Sper sa reusesc sa-l gasesc repede si sa obt o progr pt sapt viitoare cand voi avea 8 sapt implinite.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Buna fetele!
Dau si eu raportul...tot ca MIKI-MIKI, nu am greturi, pofte, stari de oboseala decat dimineatza cand mi-e f greu sa ma ridic din pat, abia deschid ochii....in rest, nimic...sanii doar la palpare ii mai simt...laptele in schimb nu-mi place deloc si nici inainte nu-mi placea, ma chinui sa beau putin iaurt ca trebuie...in rest mananc aproape orice
Pupici pt toate burticile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Bubu dar de ce iti face asa de tarziu prima eco?
Multe dintre noi am facut prima la 4-5 saptamani ca sa vedem daca e fixata unde trebuie, apoi pe la 6-7 ca sa-i vedem inimioara.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica9+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

mcrissa, merci ca ne-ai trecut si pe noi pe listuta .
Fetelor, nici eu nu prea am pofta de mancare, de fapt incerc sa mananc mai des si f. putin.

Greata o rezolv cu 1-2 biscuiti sarati sau o portocala de obicei. Cel mai ciudat e ca nu mi-e greta dimineata ci seara ininte sa ma culc si uneori si la pranz...
As avea si eu chef de muraturi dar nu am aici si la capitolul acrituri.. ieri am mancat iaurt acru, adica de ala tip vechi nush daca la noi mai e, nu iaurt. Niciodata nu mi-a placut dar acuma , acru sa fie...
De luat iau Materna la recomandarea medicului.
Cat despre citit.. doctorita mi-a zis sa nu mai citesc atata si sa ma bucur de sarcina, ca oamenii isi fac mai multe probleme decat sunt in realitate.

Greturi putine va doresc!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chance2008 spune:

De cateva zile ma invart si eu in jurul subiectului vostru...
Si se pare ca a fost cu noroc!!!!!
Am luat azi rezultatul de la Beta hcg si e micutz, dar nu e 0!! e 106.80 mIU/ml, testele de sarcina sunt de un dulce roz pal... uratii nu au venit,,,deci...e !!! voi repeta si joi beta Hcg sa vad daca se dubleaza, poate insist sa fac si un eco poate se vede ceva...
Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput