Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 5
Raspunsuri - Pagina 10
bibuga spune:
andreea c-rad ghimbirul sau il tai in feliute ff subtiri,le usuc si pun f putin-cam cit doua-trei banuturi de 5 bani in apa clocotita.e buna si cruda dar in cazul acesta pui mai putin deoarece contine mai multe uleiuri volatile cu aroma puternica.pofta buna
greata si-a facut aparitia,dar nu violent,plec sa prepar ceva de mancare.ce ziceti de varza calita cu taietei si pipier??
ildi
6+ si tomi
2004.03.06
Dienuta79 spune:
Mcrissa ma bucur ca tu si zmeurelul sunteti bine 
si eu iau acid folic de 5 mg ,vitamine nu iau deloc,ptr ca nu mi-a dat nimeni,acum astept cu nerebdare sa merg pe 11 decembrie sa vedem ce imi zice doctorul,ce face bebele.Si eu cred ca sunteti niste mame eroine,toate care mai aveti ,un copilas mic,eu una am zis ca nu mai imi trebuie in vita mea alt copil,la cat de rau ma simt in fiecare zi,dar sa speram ca peste ani voi uita.

adrianafedorca spune:
mcrissa ma bucur ca tu si zmeurelul sunteti bine
eu inca nu m-am decis la ce dr sa merg, am fost la 6 saptamani la un dr la giulesti, acum vreau sa mai merg la inca unul sa vad cum e si dupa ma decid cu care raman
programare pt eco la dr Iosup eu am facut pe 30 dec, am reusit sa mai gasesc liber, chiar m-am enervat...eu am dat tel sa fac programare la Sanador imediat cum am aflat ca sunt gravida si mi-au spus ca nu mai sunt locuri decat in februarie ...in fine bine ca am reusit sa gasesc la el la cabinet un loc, dupa eco o sa-mi fac si triplu test
in rest cum ma stiti cu greata in gat si somn grupa mare...aseara la 7,30 eram deja in pat pe la 8 cred ca visam , acum mi-e tare somn , cred ca ma duc la nani
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica
9+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
ingeras26a spune:
Buna fetele,
Mi-as dori tare mult sa ma puteti trece si pe mine pe listutza...
DN: 16.01.1979
UM: 27.10.2008
DPN: 03.08.2009
DN Maya: 16.12.2006
Ma rog la Dumnezeu ca sarcina sa fie bine si bebe sa se dezvolte cum trebuie si sa stea la mami in burtik cat trebuie.
Am mare nevoie de ajutorul vostru. Imi doresc enorm al doilea bebelus si separe ca Dumnezeu mi-a ascultat ruga si sunt insarcinata.
Dupa 7 teste pozitive, mi-am facut beta hcg-ul in ziua 32, 33, 34 si valorile au fost 119.9, 180.2 si 255.8, adica super ok.
In ziua 37, adica ieri, am inceput sa sangerez - sange deschis la culoare initial, apoi rosu, iar aseara maro (ce mai ramasese pe peretii vaginului probabil). Ca sa va faceti o idee, am umplut un tampon zilnic, din acela subtire. Astazi am sangerat iar, pe la pranz, sange rosu, cand m-am ridicat din pat. De ieri stau in pat, nu am voie sa ies din casa.
Am fost ieri la ecografie pt ca, normal, am intrat in panica(avand si antecedente o sa rcina gemelara - una intrauterina, oprita din evolutie si cealalta extrauterina, cu spart trompa, deci am istoric... - nu mai am decat o trompa). La eco s-a vizualizat (5 sapt si 1 zi) sacul embrionar in uter (deci am scapat de primul hop, dupa cum a spus Dr. Tutunaru, caci sunt pacienta dansului), nu este extrauterina. saculetzul avea ieri 6.1 mm. El mi-a spus ca poate fi sangerare de implantare, poate fi un hematom, poate fi iminenta de avort, nu se stie...
Sunt pe tratament cu acid folic, utrogestan si Pregnyl 1/4 zile si cu sperante cat casa.
A mai fost cineva in situatia mea? Spuneti-mi ca am sanse ca sarcina sa decurga ok, chiar daca trebuie sa stau in pat 8 luni...
Stiti pe cineva care a sangerat in sarcina mica si a dus sarcina pana la capat bine? va rog, am nevoie de ajutorul vostru.
Trebuie sa ma duc iar la eco martea viitoare, cand ar trebui sa se auda si inimioara. Pana atunci insa, nu vreti sa stiti prin ce trec.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
adrianafedorca spune:
ingerasa bine ai veni, sarcina usoara si bb sanatos, eu zic sa stai cumintica in pat si totul va fi bine, si eu am avut o sangerare pe la 6 saptamani
mai multe fete au avut sangerari dar pana la urma a fost bine, o sa ne rugam sa fie bine si bb sa stea in burtik
cum este dr Tutunaru? vreau sa merg si eu la el si aca-mi place sa raman la el , pe prietena mea a ajutat-o fff mult si cum eu sunt super stresata si speriata de bombe poate ma linisteste si pe mine....poate reusesc saptamana viitoare sa ajung la el...tu mergi la cabinet sau la maternitate?
9+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
ingeras26a spune:
Buna Adriana,
Multumesc pentru incurajari, chiar am nevoie. Tu cum ai sangerat? Cat si ce culoare? De ce?
Ref Dr. T, este extraordinar, eu ii sunt recunoscatoare pentru tot: am nascut-o cu el pe Maya si am lesinat de ra in timpul operatiei, mi-a descoperit extrauterina cand nimeni nu a putut (el era pecat din tara), mi-a salvat viata pt ca m-a operat la urgenta, m-a incurajat de atunci mult ref bebe 2, pentru ca imi cam pierdusem orice speranta. Eu ma inteeg extraordinar cu el.
Iar acum, cand am fost ieri la eco, stiind ca sansele sa pastrez sarcina sunt mai mari daca fac Pregnyl (am facut si cu Maya), mi-a dat tel unei alte paciente care mi-a donat cateva fiole. Pregnyl nu se mai gaseste in tara si la mine, datorita sangerarii, nu suporta amanare deloc.
Il recomand cu caldura, daca vrei, vii cu mine marti cand ma duc.
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
monica2008 spune:
macrissa sunt fericita ca esti bine si tu si bebe
stai in pat si ai grija.bun venit ingerasa incearca sa nu te agiti si ai sa vezi ca o sa fie totul bine.eu abia astept sa fac eco sa vad cat a crescut bebe dar mai am de asteptat un pic.toate neamurile spun ca o sa fie fetita dar eu presimt ca e baiat.pana la urma nu conteaza ce e sanatos sa fie.
adrianafedorca spune:
mulumesc si eu ingeras
eu am sangerat in saptamana 5 spre 6, vreo 4 zile , nu fff mult, era maro, ma durea si burtica dr la care am fost atunci mi-a zis ca am un fibrom de 3 cm si ca el poate fi cauza sangerarii de atunci
9+
micaalsa spune:
mcrissa, ma bucur ca bebe e bine. Am tot intrat azi de cateva ori sa aud o veste de la tine 
Bibuga, si eu iua acid folic de 1 mg o data pe zi. Mie atat mi-a recomandat doctorul.
ingeras, bine-ai venit si sa ramai cu noi pana la sfarsit. cumnata mea stiu ca a sangerat doua luni in sarcina, primele 2 bineinteles, practic ea nici nu stia ca e insarcinata. Si a descoperit abia in a treia luna. de necrezut parca dar asa s-a intamplat. Fii optimista si totul va fi bine. Roaga-te la Doamne Doamne pentru samburelul tau, EL iubeste copilasii 
Andreea si Anca, sunteti curajoase foc. Iulia mea e marisoara pot zice, are 2 ani si 10 luni, si totusi cateodata greu intelege anumite lucruri. Nu-mi pot imagina cum ar fi fost sa fiu insarcinata acum un an, cand ea voia doar in brate. Acum intr-adevar e mai intelegatoare si daca i-am explicat de ce nu mai pot s-o iau in brate, a inteles. Dar pe restul nu-i scapa
, doar pe mine ma menajeaza.
Fetelor, Utrogestan-ul cat timp se ia? ca eu nu-mi amintesc sa-mi fi spus si ma gandesc sa nu iau prea mult avand in vedere ca ma vad cu doctorita abia in 15 luna asta.
Si eu zic ca e ok sa trecem numele medicului, asa ne putem orienta mai usor. E folositor pentru cele care sunt din bucuresti, ca in provincie greu ne nimerim 2 din acelasi oras
.
Noapte buna, fug in pat, sper sa negociez cu Iulia sa ma lase sa nanesc
Ca am un somn in ultima vreme ... as tot dormi.
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI ![]()
www.bijuterii-fantezie.ro/" target="_blank">BIJUTERII FANTEZIE
Bubulina mishelina
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
6+
micaalsa spune:
Si am uitat numele doctorului ![]()
Hutanu Catalina
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI ![]()
www.bijuterii-fantezie.ro/" target="_blank">BIJUTERII FANTEZIE
Bubulina mishelina
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
6+