Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 5

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Micaalsa, se ia pana la 3 luni utrogestanul, pana pe la 12 saptamani. Eu asa am luat la sarcina cu Maya.
Va multumesc mult, fetelor!

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

micaalsa eu la prima sarcina am luat utrogestan pana la 14 sapt din cauza unei sangerari din sapt 6.
ingeras Bine ai venit printre noi si iti doresc din tot sufletul sa ramai inca 8 luni. Si eu sunt pacienta dr Tutunaru si tot cu dansul am nascut-o pe Elena. Vroiam sa te intreb dc atunci cand ai nascut-o tu pe Maya puteai sa iei copilul cu tine in salon?
Multa sanatate si sa auzim de bine.

Eu azi merg la control si abia astept sa vad zmeurelul, poate imi face cu manuta :).

Va pup si va doresc o zi buna.

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neata burtici,

Eu raportez 2 feli de pizza ieri...mmmm...un deliciu.
M-a dus sotul la pizzeria preferata.

Maine ma duc la control. Am niste emotiiiiii de nici nu va spun.

De sambata cica intram in a treia luna. De abia astept sa iesim din primul trimestru pt. ca nu mi s-a parut prea amuzant.
Eu eram un om plin de energie, nebunatic, cantam, dansam tot timpul. Acum de abia ma misc, nu am chef de nimic, sunt mereu ametita sau adormita, etc. Tot anturajul meu a observat ca m-am schimbat foarte mult.
De abia astept sa-mi revin (daca nu 100% m-as multumi si cu 50%).

Va las ca ma duc sa pap. Revin.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica9+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Anca, teoretic nu il puteai lua, practic insa, m-am certat cu toata lumea si am tinut-o cu mine permanent, zi si noapte, ca eram disperata sa stau sa ma uit la ea.
Sora mea a nsacut anul asta si sub nici o forma nu le dadea voie sa scoata bebii de la neonato, deci...e pos sa se fi schimbat lucrurile intre timp.
Cum ai sagerat la prima sarcina? ca mine, mai putin, mai mult? acelasi tratament?

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaStroescu spune:

Buna mamici de ghiocei!!!

As putea sa ajung si eu pe listuta voastra? Azi dimineata a iesit testul pozitiv dupa 4 luni de stres...
DN: 02.10.1980
DUM: 04.11.2008
DPN: 10.08.2009
Eliana e dulceata mea nascuta pe 25.10.2007

Sper sa ne ajute Maica Domnului in continuare sa avem sarcina buna si un copil sanatos!!

Care e urmatorul pas? Cand trebuie sa fac analizele? La prima sarcina le facusem inainte de a ramane.

Sanatate multa!!

Mamica mandra de Eliana 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Fetelor, de cand m-am sculat ma doare mana stanga de inebunesc.
Cred ca am dormit pe ea (ieri n-aveam nimic) pentru ca nu pot sa misc umarul. Daca nu o misc e ok, nu doare....dar daca incerc sa o misc pe anumite directii e prapad.

Si ma doare si spatele rau.
Aveam dinainte lombosciatica si discopatie lombara dar le tineam sub control luand din cand in cand antiinflamatorii.
Acum insa nu mai pot sa iau si m-au tampit crizele sciaticului.

De abia astept maine cand ma duc sa o intreb pe doctorita daca pot sa dau numai cu putin unguent, macar o data pe saptamana. Sa mai scap de dureri.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica9+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna si bine ati venit noilor burtici,

am programat zi ziua cand ma duc la eco..miercuri 10.12..abia astept..parca nu am astampar..aseara ma tot visat ca ma duceam, ca imi zicea dr nu stiu ce.....stiu ca exagerez dar pana nu vad inimioara si samburelul nu ma pot abtine.

Greturi, still no...parca un pic seara sunt mai molesita. In schimb am fost la epilat si parca ma durut desi sunt foarte rezistenta la asa ceva..dar am citit eu ca se sensibilizeaza pielea. Asa ca am puso pe cosmeticiana sa aiba grija de pe acum..radea de mine..si imi zicea sa vedem cand am burtik mare....

Rallu stai linistita si nu agita mana, cred ca un unguent nu e problema daca o intrebi pe dr. Pe mine ma doare spatele spre dimineata si nu mai pot dormi f bine, si parca perna mi se pare pietroi..

Mcrissavezi ca e totul bine? Avem noi grija de tine. Oricum stai in pat si rasfatate cu bunatati.

AdrianaFedorca daca vrei eu iti recomand si doctorul meu. E super ok. Eu am facut si o cauterizare pe col cu el si diverse controale. Acum merg cu burtik la el. Este foarte bun, amabil, decent..cu mine pana acum destul de comunicativ desi pe net am gasit de la unele fete un minus tocmai pentru asta. Dar pt mine pana acum a fost super ok.

6+

Bubi mic

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna burtici cum va simtiti azi?eu parca nici nu sunt insarcinata,nu tu greata,nu tu sani durerosi un pic cam straniu ori sunt eu paranoica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna fetele ! Ce mai e nou ? As vrea sa va intreb daca este interzis sa se ia calciu pana in luna a 7-a ? Mie asa mi-a spus doctorita ! Insa intrebarea mea este daca calciu natural se poate lua ? 6+ si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna Andreea,

Din cate stiu eu nu ai voie sa iai calciu fara recomandarea medicului in primele luni se sarcina. Calciu stiu ca este continut de Centrum Materna de ex. care se da de obicei dupa luna 3a de sarcina. Dar natural (adica inteleg eu : cascaval, lapte, branza,iaurt) cat cuprinde.

6+

Bubi mic

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput