Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 5

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Fetelor, ma doare stomacul ingrozitor, simt o durere in capul pieptului.., ce ma sfatuiti sa iau , ce sa fac...de azi dim nu-mi mai trece....

Ayda 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

fetele pe mine azi m-au apucat greturile ... nu sunt puternice dar ma incearca ... as manca ceva dar daca deschid frigiderul mi se face greata ...

mi-am luat totusi sa pap ceva sa vad cum reactionez dupa ca deja inghit cu noduri ...

6+

zmeurica mea

www.flickr.com/photos/thea_g/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

ayda_m stiu ca exista ceva pt stomac care se poate lua de gravidute ... suna dr. tau si vezi ce iti zice si el

uite aici un link cu medicamente permise http://www.desprecopii.com/info.asp?id=257
si vad k e trecut si maalox care stiu ca e pt stomac ...

dar mai bine intrebi medicul

6+

zmeurica mea

www.flickr.com/photos/thea_g/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Multumesc mult Buburuza, azi ma duc la dr de fam sa-mi ridic niste rezultate la analize si am sa o intreb ce sa iau ca e groaznic....

Pupici tuturor

Ayda 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna fetele ! Spuneti-mi si mie cum dac ca sa ma inscriu si eu in lista gravidutelor de iulie-august 2009 . Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Trec si eu in fuga pe aici.am citit putin si ma bucur tare ca ni s-au mai alaturat si alte mamici.un special pentru ingeras26a, imi aduc aminte cand te pregatei pentru FIV si cand te-ai intors din concediu a aparut minunea ta.
eu tot in pat, vad ca sunt mai bine.greata s-a accentuat si cred ca in curand nu scap fara

cum eu nu prea stau la calculator daca cineva vrea sa ma ajute la listuta sa-mi spuna si ii dau pe PM parola de la user-ul coumn.vad ca lista nu e actualizata.

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 10+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Buna Ayda m ! Referitor la starea de rau din timpul sarcinii ar fi bine sa mananci des si sa pui multa lamaie in apa ! Ia vitamine elevit , reduc starea de greata ! si bebe 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna tuturor!
E prima data cand scriu pe site, desi il vizitez de multa vreme.
In primul rand felicitari viitoarelor mamici, da Doamne sa fiti sanatoase, si voi si minunile voastre din burtici!
Vreau sa va zic ca am ramas si eu insarcinata pentru prima data in viata mea, inca nu realizez ce se intampla, cand am vazut testele positive (am facut vreo 5...) nu-mi venea sa cred, imi ziceam ca sigur trebuie sa fie o greseala (eu toata viata am avut ciclul tare aiurea, imi venea cand vroia el, poate si de 3-4 ori pe an doar, si nici nu credeam ca ovulez...).
Si uite-asa am ajuns la doamna doctor (merg la dr. Anca Gherasie la MedNewLife) care mi-a confirmat ca e o sarcina si saptamana trecuta mi-a spus ca are deja inimioara! (Am in jur de 8 saptamani de sarcina).
Simptome am foarte vagi, in general doar oboseala mare de as dormi tot timpul si greturi vagi, credeam ca va fi mult mai rau si am fost usurata cand am citit ca multe dintre voi aveti exact la fel, m-am mai linistit...
Sper sa fie totul bine la noi toate si sa ne bucuram de ce ni se intampla.

PS: ma treceti si pe mine pe listuta voastra???

DN 01.02.1981
UM 09.09.2008 (conform datei, ar trebui sa am cam o luna in plus, dar dupa cum am spus ciclul meu era absolut nebunesc...)
DPN 18.07.2009

Sa aveti o zi minunata !!

Iulia 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Citat:
citat din mesajul lui bibuga
miki-miki-medicul ti-a prescris vitaminele,aspenterul etc?sint curioasa
deoarece medicul meu m-a sfatuit sa nu iau nici macar vita c cu toate ca sint un pic racita...

Bibuga eu am facut FIV si ca mai toate fetele cu FIV iau ac tratam. Se zice ca oricat ai manca nu poti sa iei toate vit si min necesare , de aceea iau o jum de Elevit /zi, Vitamina C de ob aveam deficienta mare si mamicile care fumeaza (ceea ce nu e rec neloc) tb neaparat sa ia vitamina C si dc se poate sa fie naturala , de ex cea de la Calivita care are si macese in ea. Aspenterul se da pt a preveni coagularea sangelui , tratam de stimulare facut pt FIV poate duce la coagularae sangelui, Magne B6 nu stiu sigur pt ce e dat dar am impresia ca vascularizeaza uterul.
Fetelor si eu am auzit ca e contraindicat sa iei calciu in primele luni de sarcina deoarece se calcifiaza oasele mai repede, poate creste craniul mai mare.... deci nu e recomandat. Si cand nu esti gravi dc iei calciu prea mult si dc e si sintetic se depune haotic , poti face mici calcifieri dureroase la calcaie, coate....

Blanca parca tu te plangeai de o ureche infundata. Posibil sa-ti scada tensiunea f mult, dc ai renuntat definitiv la cafea si esti hipotensiva o cafeluta /zi e recomandat de catre dr.

Raportul meu de azi: M-a durut putin burtica pe drum spre servici dimineata dar apoi mi-a trecut, tot nu am pofte , greturi. Si acum o chestie ciudata, mi-am masat burtica aseara si pt ca stiu ca s-a implatat bb in partea stanga am desc in zona aceea o ...ceva ce se simte pe sub piele si cred ca e bebitu A... si sa vedeti ce am patin, ieri la dus am fol manusi exfoliante si cred ca am insistat prea mult la sani pt ca dupa o ora aveam sfarcurile uscate cu cojite pe ele. Ati mai auzit asa ceva?

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki 7+

Mergi la inceput

Buna Blanca 000. Multumesc pentru raspuns . Eu iau elevit , dar voiam sa stiu daca voi mai folositi si altceva ? Ma refer daca stii cumva daca sunt permise produsele naturiste ,respectiv de la firma Forever Living product ?

Mergi la inceput