Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 5

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

criss

Durerile pe care le ai sunt de la ligamentele uterului de care ''atarna'' , in momentul in care uterul creste si devine din ce in ce mai mare si mai greu durerile se accentueaza, un fel de intepaturi, ustruime la nivelul uterului , si chiar si spate.

Cum spuneau si fetele, nu este nimic grav si este cat se poate de normal, eu avand si foarte multe adezii(lipituri intre organe , intestine etc) cand ma ia cate o durere de nici normal nu mai pot merge, din fericire nu ma tin mai mult de cateva minute.
Ce am obesrvat este ca nici mersul pe tocuri nu ajuta asa ca incerc sa port numai incaltaminte cu talpa joasa.
Ginecologul meu spune ca difera de la gravida daca durerile dispar sau nu pe timpul sarcinii, in general se accentueaza
succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Gata fetele, ne-am intors de la doctor.
Avem fix 3 cm lungime si 9 saptamani si 4 zile dupa ecograf, in timp ce dupa UM avem 9 saptamani si 6 zile.
Deci...eu zic ca suntem in tipare.

Vestea proasta e ca nu pot sa fac dublu test la spital deoarece pica fix in saptamanile cu Craciunul si Revelionul, asa ca asa ca m-am programat pt. triplu in ianuarie la spitali apoi am fost si m-am programat la Medsana pt. dublu pe 20 decembrie.

Pana atunci sper sa-mi fac si analizele de sange.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica9+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

rallu felicitari pt zmeurica de 3 cm .... sa fiti sanatosi

noi plecam la culcare. abea l-am convins pe teodor sa mearga la culcare, asta dupa ce a pregatit ghetutele cu taica-su.....am pus ceasul sa sune la noapte sa pun cadourile la ghetute....ca sigur nu adoarme inaintea mea si sta la desene ... vineri si sambata are program..liber..in restul spatamanii la ora fixa e in pat ...acum insa...fiind program liber..cine stie cand se va culca ... si s au ma prinda acum ..k eu la somnul pe care il am...o sa adorm inaintea lui, sigur....

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 10

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Solike spune:

Bun#259; seara.

Acesta este primul meu mesaj pe forum, asa c#259; v#259; urez o sarcin#259; cāt mai usoar#259;, s#259; v#259; bucurati de aceast#259; perioad#259;, s#259; fiti frumoase, s#259;n#259;toase, iar bebe perfect.

Sunt o viitoare mami, de 9+ s#259;pt#259;māni. Datele mele sunt: Oana (user Solike), DN 18.11.1980, UM 07.10.2008, DPN 17.07.2009.

Recunosc c#259; nu am reusit s#259; citesc toate mesajele postate, īns#259; reg#259;sesc aceleasi probleme, īn special cea a crampelor si inspectatul hārtiei igienice. Mie īnc#259; nu īmi vine s#259; cred c#259; sunt īns#259;rcinat#259;, īmi pip#259;i burtica...dar degeaba, c#259;ci īnc#259; nu este ceva vizibil, doar īn imaginatia mea.

Īntrebarea mea este legat#259; de urm#259;torul aspect: este obligatorie echografia de confirmare, īn momentul primei vizite la medic? Eu am avut primul consult pe 24.11.2008, dup#259; ce m-am convins cu vre-o 4 teste de sarcin#259; pozitive. Medicul mi-a facut control, am f#259;cut analize cāt nu am f#259;cut īn toat#259; viata mea, īns#259; prima echo este programat#259; pe 17.12, la recomandarea medicului, pān#259; atunci urmānd īnc#259; un consult. Ce p#259;rere aveti, mai ales c#259; majoritatea la 9 s#259;pt. ati fost la echo.

Multumesc mult. Salut#259;ri la toat#259; lumea.
Un Mos īmbelsugat.
Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Solike spune:

Cred ca nu sunt indicate diacriticele , iar mesajul meu este asa lung....Imi cer scuze, din obisnuinta le-am utilizat.

Oana Solike

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Bun venit noilor mamici!

Fetelor, va intreb si eu: voi chiar nu beti deloc nici o bautura cola, nici un pic de ciocolata nimic?

Cu cafeaua nu am probleme ca nici inaintea nu beam, desi am citit ca in cantitati f. mici poate fi chiar benefica. Da cum la mine in casa se bea numai coca light sau pepsi max mai iau si eu cate un pic din cand in cand. Mai ales ca numai apa ma enerveaza sa beau.... uof! Si numai sucurile naturale nu imi tin de sete... de foame mai degraba

Pup si sa va fie totul bine!

Dana

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

ingerasa imi pare tare rau, sper din suflet ca Doamne Doamne sa-ti dea alt bb cat mai curand

rallu ce cadou frumos, felicitari pt bb deci pana la urma e doar unul?

ayda_m nu te ingrijora ca bb e prea mic acum, are el timp sa recupereze pe parcurs si sa creasca mare, sunt sigura ca dr iti va da tratament pt bb daca e ceva...dar sunt sigura ca totul va fi bine

monica2008 si eu la fel visez...numai pizza hut si salata de la ei...din pacate nu e asa aproape de unde stau eu...de fapt e mai bine ca ma faceam cat casa, oricum e singura chestie pe care o pot manca acum...pizza cu extra mozarela , masline, ardei gras si ciuperci, fara carne si cu sos iute

criss_2081 e normal sa te doara burtica...doar faci un bb acolo..stai linistita o sa treaca si durerile...eu de cate ori ma doare ma bag in pat si-mi treceimediat...asta daca sunt acsaa...daca sunt la servici...am atata treaba ca uit si ca sunt gravida...nu vreau sa va sperii...dar sa vedeti la 9 luni dureri de burtica ...

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 9+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Buna dimineata!A fost fost Mosul pe la voi?Fiica mea e ff. incantata,insa eu trebuie sa duc a grea lupta de convingere pt. ca daca ar fi dupa ea,ar papa doar dulciuri.Motana,eu beau zilnic o cafea slaaaba,insa mi s-au schimbat f. mult gusturile de cand sunt insarcinata....pana acum am baut-o doar simpla,fara zahar,frisca,lapte,acum imi place dulce si cu mult zahar.In ceea ce priveste cola,intotdeauna eram un mare anti-cola,nu am pus gura pe ea de vreo 2 ani,si acum ghici cine pofteste la pepsi/cola,etc?.De 2 ori am baut cate-un paharel caci imi era prea mare pofta si ce bine mi-a cazutPooh,mami de Timea(15.06.05) si 10+

Mergi la inceput

pooh eu spun varsta dupa UM asa m-am obisnuit de la prima sarcina...cred ca e corect in ambele variante

noce nu cred ca vitaminele au legatura cu greturile...eu deocamdata iau doar acid folic...stiu ca matrena sau elevit se iau dupa 4 luni...tie asa ti-a zis dr sa iei? si eu ma bag in pat daca ma doare burtica..la prima sarcina n-am luat nici macara juma de no-spa...parca n-as lua nici acum...decat daca e necesar...daca am doar asa o durere mica de burtica nu cred ca e nevoie...e normal sa ne doar ...zic si eu..

Solike bine ai venit sarcina usoara si zmeurel sanatos
eu stiu ca se face eco sa vada dca bb e unde trebuie daca-i bate inimioara...dar dr tau stie mai bine ce face...acum eu sincer n-as rezista fara sa-l vad...eu pe 10 am programare la dr...ma duc cu analizele ...sa mai stam de vorba...si normal ca-i zic ca vreau si eco...chiar daca pe 16 dec imi face eco pt masurarea pliului nucal

Motana eu nici inainte de sarcina nu eram fan cola , fanta, pepsi..etc...nici macar apa minerala nu puteam sa beau...doar apa plata...acum s-au cam schimbat lucrurile...apa plata e gretoasa si beau doar apa minerala...cat mai acidulata daca e posibil... ciucalta...as manca cu toate ca si asta are un gust tare ciudat ...adica nasol..dar cateodata mai incerc...am incercat si inghetata ...bleah...nu e buna...sper s ama tina sa pana la 40 de saptamani...poate nu ma mai fac cat un balon...la prima sarcina mancam cate 5 kinder delice odata si la final m-am mirat cand am vazut +20 kg....asa ca acum stau cumintica....oricum te sfatuiesc sa nu bei cola...etc...nu-s bune(sanatoase)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

am uitat sa intreb de crissa am vazut ca n-a mai scris...sper ca esti bine

nici eu n-am avut timp de scris , de la servici n-am nicio sansa si cand ajung acasa pic lata ...nu inteleg de unde atata somn ...dorm cate 11-12 ore ...sper sa fie si bb la fel de somnoros ca mine

la mine nu a venit mosu' , sper sa ma duca la pizza azi

cred ca la listuta noastra draga ar tb sa trecem si dr cu care o sa nastem , ce ziceti? of course cine vrea...la mine puteti sa treceti deocamdata drmihailescu de la giulesti...apropo mai merge cineva la el? aveti prietene care au nascut cu el? nu stiu prea multe despre el, la prima intalnire a fost super ok, e calm e bland...dar as vrea si impresii de la alte gravidute sau mamici

si va doresc o zi minunata, cred ca o sa fie frumos...vad ca a iesit soarele

Mergi la inceput