Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 5

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

ayda_m stai linistita cu faptul ca e mai mic. Important e ca el sa isi pastreze diferenta mai mult sau mai putin. E mai mic pt ca probabil ai avut o ovulatie tarzie. Si la mine e mai mic cu 2 sapt dar asa a fost la 2 ecografii consecutive.

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

si mie mi-au spus ca ar trebui sa am 10 sap dar bebe arata de 9,au spus sa nu ma preocup ca am avut ovulatia mai tarziu.toata noaptea am visat numai pizza,sotul sa dus sa imi cumpere abia astept sa mananc9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Am fost la cumparaturi...deh, daca m-am trezit tarziu, nu aveam ce pune in ghetute.
De fapt, recunosc, nu m-am trezit tarziu, dar am tot amanat din lipsa de chef si de extenuare.
Stiam eu ce stiam...
In viata mea nu mi s-a parut asa de obositor
Cred ca era singurul lucru pe care puteam sa-l fac inainte, fara sa ma plictisesc sau sa obosesc,
Acum mosul meu o sa fie cam sarac pt. ca dupa 2 ore deja se terminasera bateriile asa ca am luat si eu ce-am nimerit numa sa ajung acasa si sa apuc sa stau putin inainte sa plec la doctor.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica9+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Si la mine e mai mic bebe cu 2 saptamani...Si ma intreaba lumea cate saptamani am si nu prea stiu ce sa zic....varsta de la UM sau cea mai mica cu 2 sapt.?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Eu am facut FIV si stiu exact ziua cand s-a produs fecundarea, e ziua cand au fost pusi in eprubeta, ziua cand mi-a fost implantat in uter...deci nu-mi dau seama de ce ii arata la echo ca e mai mic cu o sapt aproape...in fine, incerc sa nu-mi mai fac atatea griji...

Va pupic si multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

Dragi mamici si gravidute, va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine!
Am avut UM pe 26 octombrie, deci sunt in saptamana a 6a, dar de cand am aflat de bebe cam de 2 saptamani cred ca am dureri de burtica aproape zilnice, nu sunt dureri mari, exact ca la cm si dureaza cateva secunde, sunt normale aceste dureri?

Doamne ajuta-ne!

Mergi la inceput

pooh eu spun varsta pe care o are bebe, adica cea mai mica cu 2 sapt decat varsta dupa UM. Ieri i-am cerut dr-lui o scrisoare medicala pt dr de familie si mi-a scris tot aceasta varsta pe scrisoare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ayda_m

Eu am facut FIV si stiu exact ziua cand s-a produs fecundarea, e ziua cand au fost pusi in eprubeta, ziua cand mi-a fost implantat in uter...deci nu-mi dau seama de ce ii arata la echo ca e mai mic cu o sapt aproape...in fine, incerc sa nu-mi mai fac atatea griji...

Va pupic si multumesc!

scuze, n-am stiut. Dar atunci hai sa iti zic ca la prima sarcina a fost obtinuta cu monitorizare deci stiam exact cand s-a produs ovulatia si anume in Z19 iar foliculul s-a spart datorita unei injectii cu pregnyl si era f mic, asa ca saptamani la rand la inceputul sarcinii pe langa cele 5 zile de intarziere datorate intarzierii ovulatiei se mai adaugau mereu inca 4-5 zile probabil datorita faptului ca ovulul fecundat a fost mai mic. Dar treptat aceasta diferenta a fost recuperata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

cris incearca sa iei no spa....se da gravidelor si nu este contraindicat in saecina. nu ar tb sa te ingrijoreze...acum..depinde de cat de puternice sunt. in principiu...se mai intampa in primul trimestru. cel mai bine ar fi sa vorbesti cu ginecologul tau. el te poate sfatui cel mai bine.
ayda cand eram internata in spital, era o fata care a ramas gravi pin fiv, si avea triplti..baietei toti. era in 31 saptamani.

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 10

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Criss,

tot ce pot sa-ti spun e ca am avut si eu dureri usoare de tipul asta si am observat ca daca ma bagam in pat, treceau.
Prietena mea care a nascut de curand zice ca tot cam asa sunt si durerile de contractii si ca ea lua nospa, dar pe mine nu m-a durat tare, asa ca nu am luat nimic. Ma bucuram ca era ca un semn de sarcina. In ultima saptamana parca nu am mai avut. Dar m-au apucat brusc greturile, de duminica.

Si greturile astea oare au legatura cu vitaminele? Eu duminica am schimbat elevit cu centrum materna.

De calciu m-am lasat. Multumesc pentru sfat. Oricum, acum tin post doar miercurea si vinerea si in ultima saptamana inainte de Craciun. Sper sa ma ierte Dumnezeu pentru nevrednicia mea. Nu credeam ca poate fi atat de greu sa postesti in sarcina.

Criss, daca persista durerile, mergi la un ginecolog, la oricare, nu e nevoie sa-l gasesti de acum pe cel cu care vei naste.

7+
Minunea Sfantului Nectariei si a Maicutei Domnului
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput