Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 5

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neata fetelor,

La mine Mos Nicolae a fost grabit si a venit de ieri.
De fapt a venit din 2 motive: 1. barbata-miu nu poate niciodata sa se abtina daca-mi ia un cadou si trebuie sa mi-l dea ca sa-mi vada reactia, chiar daca nu e atunci momentul (de-aia cumpara de obicei in ultima zi); 2. de data asta cadoul nu putea fi ascuns.

Am venit ieri acasa si am gasit un frumos almanah cu locuri de vis de vizitat in lumea intreaga...ca sa stim unde mergem dupa ce se face mai mare bebelacul .
Apoi am intrat in dormitor si am zis ca mor de inima pana am aprins lumina pt. ca mi s-a parut ca a intrat cineva in casa.
In pat trona un urs Pooh imens...da' imens....cam 3/4 din mine ca sta in fund. Nu stiu cat ar fi de mare daca as putea sa-i intind picioarele.
M-am crucit.

Mosul, ca sa nu ramana mai prejos, si-a luat si el jucarii: un telescop si un microscop.

Acum stau in fotoliu (a se citi in brate la Pooh) si ma intreb...de ce mai facem noi copii ca oricum se pare ca e plina casa de ei.
De fapt...oricat m-as uita in jurul meu...nu vad nici un adult

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica9+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna dimineata fetele ! Azi ma duc la ecograf , ar trebui sa-i bata inimioara lui bebe ! Doamne Ajuta sa fie bine ! Va pup fetele si bebe 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Si eu, si eu ma duc azi la eco.
Am emotii.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica9+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

buna dimineata fetele... eu am fost azi iar la analize...de fapt sotul..i-a dat si lui sa faca rbw, hiv, rh si raze la plamani sa nu aiba cia tbc....doamne...atata..."analizare"..ca doar la primul bebe a fost totul ok si cel putin pe el nu l-a trimis la analize. in fine...de stricat nu strica sa fie facute. numai sa fie totul bine.

andreea, rallu bafta la echo.
ingeras...imi pare rau.........f....rau...

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 10

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Anca te inteleg perfect cand spui ca nu prea ai cum sa te odihnesti avand deja un bebe acasa. Eu tocmai din acest motiv as vrea sa merg cat mai mult la serviciu ca nu ma solicita asa mult. Nu stiu ce sa te sfatuiesc. Medicii stiu cel mai bine ce e de facut.
Andreea1979 si eu tot o Andreea de 1979 de 05 (luna) sunt
Chance m-a impresionat intrarea ta la odisee. Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos. Foarte frumos citatul dat de tine. Exprima foarte bine ceea ce am simtit si eu la prima sarcina si acum. Multi nu ma intelegeau cand spuneam ca sarcina a fost o perioada foarte frumoasa pentru mine si ca abia astept sa o retraiesc.
Ingeras ...fi tare!
Anne-marry ma bucur ca sunteti vine si ti-ai vazut zmeurica la eco.

Andreea 8+ si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

ingerasa...imi pare tare rauincearca sa nu te demoralizezi si ai sa vezi ca va fi totul bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Plius spune:

Ingeras26 imi pare foarte rau sa aud asa ceva...si mi mi s-a spus ca asi putea pierde sarcina si sunt ingrijorata. Daca poti vorbi de spre asta, poate imi povestesti si mie mai multe despre ce ti s-a intamplat. Te pup si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Ingeras,imi pare fff. rau!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Ingerasa, imi tare rau..., suntem alaturi de tine

Fetelor, azi am fost la echo si l-am vazut pe bebe , doar ca dr mi-a zis ca bebe e cam mititel decat ar fi normal pt 8 sapt si 2 zile...sper sa nu fie nimic grav...inimioara ii batea si a crescut si el de la ultima echo

Va pupic

Ayda 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

fetele, am actualizat listuta si am mai aranjat-o putin.
Dc mi-a scapat cineva imi cer scuze si o rog sa imi atraga atentia si dc aveti si alte idei pt cum sa arate prima pagina...
Buna venit! si sarcina usoara tuturor gravidutelor ce au aparut alaturi de noi in ultima vreme.

ric denumirea odiseei este comuna si pt iulie si pt august, ca de aceea este odisee de iulie-august, deci denumirea de zmeurici este pt ambele luni, nu numai pt iulie. Bun venit alaturi de noi si scrie repede 10 mesaje ca sa nu mai fii moderata.

andreea_c intr-adevar e mai usor la servici decat acasa cu copillul mic, dar cand vin de la servici (obosita sau nu) ma solicita si copilul si aici intervine problema... ca am observat de am avut crizele de tahicardie fix in zilele in care s-a trezit Elena pe la 5-6 dim si ea s-a culcat la loc dar eu nu...

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 9+

Mergi la inceput