Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 5

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ric spune:

Buna,
Va rog sa ma adaugati si pe mine:
DN 17.07.1973;UM 30.10.2008; DPN 07.08.2009
Sarcina usoara la toate fetele !!!
P.S. Propun k mamicile de august sa se numeasca mamici de capsunici . Ce parere aveti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chance2008 spune:

Buna... no ofence.. in august o sa fim noi ca niste pepenasi...

http://bd.lilypie.com/iKSZp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna dimineata ayda m . Da , intr-adevar lamaia da aciditate la stomac si portocalele la fel .Incearca un no- spa , nu face nici un rau si bea ceai de sunatoare , reduce aciditatea . Sper din tot sufletul sa te ajute ! Multa sanatate si bebe 6+

Mergi la inceput

Buna dimineata Noce ! Sa nu mai iei calciu , este interzis pana la sapte luni , ii faci rau bebelusului ! In loc de centrum materna ia elevit, are calciu mai mult ! si bebe 6+

Mergi la inceput

Buna fetele ! VA rog sa ma adaugati si pe mine in clubul mamicilor de iulie-august 2009 DN 05.05.1979 , UM 18.10.2008 , DPN 25.07.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna,

Scoateti-ma si pe mine de pe lista, va rog.
Am pierdut sarcina ieri si m-a si chiuretat.

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingeras26a

Anca, teoretic nu il puteai lua, practic insa, m-am certat cu toata lumea si am tinut-o cu mine permanent, zi si noapte, ca eram disperata sa stau sa ma uit la ea.
Sora mea a nsacut anul asta si sub nici o forma nu le dadea voie sa scoata bebii de la neonato, deci...e pos sa se fi schimbat lucrurile intre timp.
Cum ai sagerat la prima sarcina? ca mine, mai putin, mai mult? acelasi tratament?

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 9+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica2008

bun venit noilor burtici sarcina usoara si fara probleme.cat desprenu prea am chef nici eu.fetelor mie imi este dor de romania sper sa reusesc sa vin de craciun imi vine sa plangvreau la mami meu.nu stiu daca imi da voie doctorita sa fac un drum asa de lung.vroiam sa va mai intreb ceva eu am hepatita b dar sunt purtator sanatos.am citi ca nu pot sa nasc normal si trebuie sa fac cezariana si nu pot alapta e adevarat?noapte buna9+

Eu am o prietena care este purtator de virus de hepatita, dar nu mai stiu exact care si ca si tine este purtator sanatos (dar stiu ca isi face analizele de 2 ori pe an). Cand a nascut intr-adevar a trebuit sa nasca prin cezariana si nu a avut voie sa alapteze copilul deloc pt a preveni riscul infectarii copilului. Si in plus i-a mai facut la copil un vaccin in primele 48 de ore de la nastere tot pt prevenire dar stiu ca vaccinul nu se gaseste in Romania, ei l-au facut rost din Ungaria.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ingeras26a

Buna,

Scoateti-ma si pe mine de pe lista, va rog.
Am pierdut sarcina ieri si m-a si chiuretat.

Sanatate multa, sper din suflet sa iti revii repede dpdv fizic si ca Doamne Doamne sa iti trimita cat mai repede un sufletel care sa se cuibareasca definitiv la mami in burtica.

Mergi la inceput

Acum haideti sa va spun si despre mine. In prima sarcina am avut probleme cu inima, dar a inceput in luna a 5-a si s-a agravat in luna a 7-a cand am si inceput sa stau acasa si nu am mai avut probleme. Aveam episoade de tahicardie supraventriculara care ma lesinau.
Problema este ca in aceasta sarcina aceste episoade au inceput deja si nu am decat 10 saptamani. Ieri am avut un episod, a tb sa plec de la servici, am stat acasa pana mi-am revenit cat de cat si apoi am fost la ginecolog. Bebe e bine, creste, momentan nu e afectat pe problemele mele. Apoi am fost la Medlife unde mi-au fact un EKG care bineinteles ca era normal pt ca imi trecuse criza demult, dar m-au programat marti sa imi monteze un holter de ritm 24h. Nici nu stiu ce sa zic, sa ma rog sa am o criza atunci si sa fie inregistrata ca sa mi se poata spune ce sa fac, sau sa nu am nici o criza ca sa imi dea cine stie ce tratament care l-ar putea afecta pe bebe...
Oricum, ideea este ca ar tb sa ma odihnesc cat mai mult, dar cum naiba sa te odihnesti cand mai ai un copil de 1 an acasa????

Mergi la inceput