Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 5

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

blanca000 tu la ce dr mergi? la ce spital e?
cat despre ...eu una nu prea am kef...ma simt asa de rau ca vreau doar sa dorm ...oricum sunt sigura ca din trim 2 se vor schimba lucrurile...in bine

bun venit noilor burtici

anne mary bine ai revenit, chiar ne-a fost dor de tine, bine ca totul e bine

crissa eu as actualiza listuta dar nu prea stiu...daca-mi spui ce trebuie sa fac sigur reusesc

azi mi-am luat analiza de varicela, dar tot nu sunt lamurita daca am sau nu...IgM este negativ si IgG este pozitiv....acum nu mai stiu care e aia buna care spune ca am avut varicela si ca am anticorpi, poate ma ajuta cineva

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 9+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

am tot cautat pe net si IgG-ul pozitiv inseamna ca am avut varicela....
cel putin asa am inteles eu...

oricum pana n-o sa-i treaca toate bubitele lui Cezar n-o sa intru in contact cu el cu toate ca mor de dorul lui vb de 10 ori a tel pe zi dar nu e suficient...abia astept sa-l tin in brate

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 9+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Mie mi-a interzis dr. din pacate,caci chef s avea.Dar asta e,rezistam fara probleme,doar sa fie totul ok.Adriana,Cezar este inca in perioada contagioasa?sau are doar bubite?Saraca de tine,te inteleg cat de greu eti-e fara elAnne-Marry,bine ai revenit printre noi!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Plius multumesc mult de sfat. Azi am fost si eu la medicul de fam si la fel mi-a zis, sa iau no-spa , lapte sau dc nu-mi place laptele, branzica de vaca si banane...

Pupici si bun venit noilor burtici!

Ayda 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

bun venit noilor burtici sarcina usoara si fara probleme.cat desprenu prea am chef nici eu.fetelor mie imi este dor de romania sper sa reusesc sa vin de craciun imi vine sa plangvreau la mami meu.nu stiu daca imi da voie doctorita sa fac un drum asa de lung.vroiam sa va mai intreb ceva eu am hepatita b dar sunt purtator sanatos.am citi ca nu pot sa nasc normal si trebuie sa fac cezariana si nu pot alapta e adevarat?noapte buna9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Adriana eu merg la dr. Isreb Nayel de la CFR2 si are cabinet in Dr. Taberei si undeva pe Antiaeriana. Ti-am spus eu sunt multumita. Mai putin de asistenta de la cabinet (o doamna intre doua varste) care pune di 2-3 programari la aceeasi ora..dar niciodata nu am asteptat mult si mereu am intrat la dl doctor..asta e mai si asteptam.

Si eu stiu la fel daca IcG este pozitiv si daca scrie acolo si anti(corpi) atunci stai linistita inseamna ca ai avut si nu mai faci.

Inca odata bun venit..noilor burtici.

6+

Bubi mic

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia77 spune:

Noce,
felicitari pentru bebita!
Si eu am nascut fara probleme acum 6 ani si jumatate dupa ce am stat la slujba la sf Nectarie, exact cind i-au adus moastele in Romania. Si si eu am ramas gravida a doua oara tot dupa 9 noiembrie, ziua lui!

Acum, va intreb, mai ia cineva arefam pentru iminenta de avort? Am inteles ca da somnolenta - eu trebuie sa iau dimineata si seara, plus no-spa, elevit si acid folic. Am fost dimi la ecografie si la doctor si mi-au zis ca e prea mic sa-i bata inimioara, dar ca e sarcina in 5 sapt. Si pentru ca la prima nastere am avut probleme, am mai avut un avort spontan mi-au dat arefam. Cineva dintre voi ia asa ceva?

Bianca, mamica de Teo si de zmeurica 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna seara fetelor, bun venit noilor gravidute si sa aiba parte de bebelusi sanatosi si frumosi .
Nu stiu cum de va simtiti voi asa de bine,nu tu greturi ,nu tu nimic,ca eu toata ziua sunt cu greata in gat si am o stare asa de nasoala,parca si ametesc,nu cred ca a trecut vreo zi pana acum sa zic si eu ca nu am avut nimic ,sper sa treaca cat mai repede,ca nu mai rezist.
Cat despre chiar nu am nici un chef,sunt asa de obosita si de adormita seara ,ca mie una nu mai imi trebuie nimic.

Diana 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

dienuta si eu am ameteli....gramada..mai sunt si zile...f...rare in care nu am chiar nimik...dar in general am zionic si greturi mai rar acum...dar cand dau de un miros..mai....deosebit ...incep sa ..vomit..de fapt este doar reflexul dar nu scot nimik. noi mergem sa ne culcam acum. va pupam si ne vedem dimineata.

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 10

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chance2008 spune:

In cei trei ani de cand il rog pe bebe sa vina, citeam povestirile de la "Nasterea unei stele" si imi inchipuiam cum ar fi sa am si eu bebele meu in burtica... Mi-a ramas in minte expresia unei fete "Simteam ca Dumnezeu imi rasufla in ceafa!!.."
Asa ma simt eu acum, desi inca nu realizez ca testele sunt reale!!
Am repetat betahcg si s-a dublat in doua zile!!! de la 106 am acum 190!!
Trecand peste greata pe care o simt cand si cand, calmata cu muuuuuult pomelo si apoi cu gratar din piept de pui nu am nici un alt simptom... doar o apasare jos in burtica, de parca am o greutate!! De fapt si este "cu greutate!!"
Felicitari tuturor gravidutelor si va urez sa duceti sarcina cu bine, sa va tineti puiutii in brate!!

Va rog sa ma treceti si pe mine in listuta
Chance 2008
DN 19.04.1978; UM: 1.11.2008; DPN 8.08.2009

http://bd.lilypie.com/iKSZp2.png

Mergi la inceput