Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 5

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bia77 spune:

ingerasa, imi pare rau de bebe!

Eu am racit si ma ustura gitul foarte tare. Aveti idee daca pot sa iau Homeogene 9?

Si, treceti-ma si pe mine pe lista
DN 16.04.1977
UM 27.10.2008
DPN 3 august 2009

Va pup

Bianca, mamica de Teo si de zmeurica 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

adriana multumesc de intrebare, sunt mai bine, de ieri nu mai am nimic, dar dr-ul spune sa mai stau la pat inca o saptamana ca s anu riscam nimic.ma plictisesc tare, incerc pe cat posibil sa stau in pat, dar mai trag cu ochiul si la voi ca-mi place tare mult noua astmosfera, optimista, cu aer de sarbatori de iarna, cu Mosul mult asteptat.
Mosul cred ca e prins in trafic, inca nu a ajuns la mine, dar stiu eu sigur ca va veni azi.
rallu si eu ecografic am exact cat tine, se pare ca bebe e mai mic cu 4 zile decat UM, dar cred eu ca si ecograful are o marja de eroare.
Eu m-am programat pentru morfologie fetala si bitest pentru 22 decembrie cand voi avea 12 saptamani si 4 zile dupa UM si fix 12 saptamani dupa masuratorile de la eco, dar poate mai recuperam pana atunci, ne facem mai maricei.
anne-marry ma bucur ca esti bine.ma gandeam mereu la tine
solike bine ai venit printre noi!Mi-a fost cam greu sa citesc mesajul tau, dar inteleg ca intrebai daca e normal sa nu-ti faca eco la primul control.Eu am vrut eco de la primul control ca sa vad daca bebe e in uter.In SUA stiu ca nu se face eco pana pe la 10-12 saptamani.Acum fiecare dr face in felul lui.Al meu imi face eco la fiecare control.
Motana eu nu mai suport bauturile carbogazoase de cand sunt insarcinata.Mi-a facut pofta un coleg cu Sprite, m-am dus sa-mi cumpar si nu am putut sa beau.am luat o gura si de atunci nu mai vreau sa vad.Dar eu cred ca putin suc nu-i face rau lui bebe mic.Ciocolata nici atat, cateva buacatele pe zi nu strica.
Stiu ca avem cateva sarabatorite printre noi.
La multi ani si tot ce va doriti sa se indeplineasca!Sarcina usoara si bebe sanatos!

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 10+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neata fetelor,
Eu de dimineata beau o cafea cu lapte...adica 1/3 cana cafea, restul lapte. Eu nu prea beam cafea pana acum 1 an dar am avut mari probleme cu tensiunea si la 7 cu 5 mmHg ma cam culegeau de pe jos.
Acum si asa sunt mereu ametita, n-as vrea sa ma adune cineva de pe strada asa ca beau un pic dar doar dimineata.

De Coca-Cola reusisem sa ma las acum 1 an jumate, nu mai puneam gura. Ciudat dar se pare ca lui bebe ii place pt. ca de cand cu el am reinceput sa beau. Nu mult dar mai scap cate un paharel mic.
Nu beau niciodata in oras (ca sa pot tine o evidenta clara la cantitatea consumata) asa ca luam acasa o sticla la 2 litrii din care bem amadoi (eu si sotul) o saptamana si ceva.
La fel si cu ciocolata. Ocazional mai mananc...ocazional adica 1-2 bucati pe saptamana.

Ca sa aveti de ce sa dati cu rosii , mai spun ca atunci cand am fost la munte, am baut chiar si o cana mica de vin fiert.
Doar o data, de pofta, dar am baut-o.

Acum nu stiu de ce sunteti voi asa de speriate de toate treburile astea.
Daca nu sunt facute in exces, nu dauneaza cu nimic.
Ba in ca dotorita mea aseara ma batea la cap ca mai bine mananc ciocolata amaruie decat sa ma infig in pateuri si pizza.

Nu stiu, mie una mi se pare foarte exagerata faza cu "nu ai voie aia, nu ai voie aialalta"...suntem gravide, nu bolnave de cine stie ce.
De acord ca trebuie sa avem putina grija la ce mancam si sa incercam sa fie cat mai sanatos dar de la asta pana la a se incepe cu interdictii in toate partile...e cale lunga.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica10+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna burtici si la multi ani tuturor nicoletelor.la voi a venit mosu?la mine da mi-a adus o pereche de cizme pe care mi le doream mult.cat despre ideea sa scrim numele doctorului cu care nastem e misto dar eu locuiesc in italia si nu cred ca cunoaste cineva pe doctorita mea daca vreti eu va dau numele oricum9+

Mergi la inceput

Dupa ce am scris un mesaj kilometric imi aduc aminte ca am uitat ceva...si mai scriu unul.
LA MULTI ANI SARBATORITELOR DE AZI ...SAU SOTILOR LOR, DACA E CAZUL !

MCrissa, la mine varsta ecografica e cu 2 zile mai mica decat cealalta dar, cel putin la mine, e normal. Ma mir ca e doar atat ca trebuiau sa fie 4 zile.
Eu, in loc sa ovulez in z14, am ovulat in z18 (chestie demonstrata ecografic ca am facut monitorizare).
Vad ca bebe e incapatanat si tine mortis sa recupereze alea 4 zile "pierdute"
In plus si ecografele astea sunt facute de oamenii, deci sigur au si ele o marja de eroare de +/- cateva zile.
N-am vazut inca ceva perfect construit de om.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

rallu eu aseara am citit ceva despre alcoolul in sarcina si m-a speriat tare rau.am zis ca nu mai pun gura."...fiecare bautura alcoolica pe care o consuma o gravida este impartita cu copilul ei.Intrucat fatului ii ia de doua ori mai mult timp pentru a elimina alcoolul din sistemul sau, copilul poate fi pe punctul de a lesina atunci cand mama lui este doar ametita intr-un mod placut."
si recunosc ca am mai gustat si eu putin, ca au fost numai sfinti in ultima perioada.dar acum nu mai pun gura.

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 10+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

am uitat ...
La multi ani sarbatoritilor de azi !!!

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 9+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

fetelor asa e...rallu are dreptate, nu suntem bolnave ci gravide, avem voie orice dar sa nu intrecem masura...la Cezar am baut si eu Cola nu multa doar asa sa-mi potolesc pofta...acum nu o mai suport

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 9+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Mcrissa, eu zic sa stai linistita. Poti sa bei linistita o gura de sampanie de revelion.
Sa nu bei toata sticla, sau mai mult decat inseamna un pahar (ca si ala ramane mai putin de jumate dupa ce se duce spuma)...aia da.

Eu tot medic sunt (e drept am alta specialitate) dar pot sa-ti spun ca un pahar mic de vin baut o data la nu stiu cate luni nu va face rau nimanui. Nu va lesina nimeni etc.
Da, consumul regulat de bauturi alcoolice, de acord. Dar asa...e apa de ploaie.
In plus faza cu mama placut ametita...pai aia inseamna ca mama a baut serios. Nu zice nimeni sa bea pana se ameteste ci atunci cand are pofta, poate sa bea putin.
E o diferenta.

Faptul ca bei cateva inghitituri la un eveniment, n-are nici o legatura.
Nu va mai speriati de toate tampeniile scrise pe net.
Uneori, cand imi vin pacienti cu o mie de aiureli pe care le-au citit ei "undeva", incep sa ma intreb daca totusi atata informatie face bine.

Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna si La multi Ani Nicoletelor si Nicolai !

Mosul mi-a adus o gramada de fructe si suc si dulce....bun...acum stai la calculator si manac mandarine, banane, portocale...as fi preferat si o muratura dar nu se combina.
Eu cafea, cola, ciocolata nu beam/mancam nici inainte asa ca nici acum desi si eu am tensiunea mica dar cred ca asa sunt eu, Mai bine imi dai pufuleti, covrigei tot ce e mic si sarat....sa nu zic de un castravecior..

Am fost aseara la noul OUTLET deschis si erau o gramada de hainute si la ce preturi...dar nu m-am lipit de nimic desi as fi putut..dar ma gandesc ca o sa creasca burtik si le iau degeaba...asa ma suparasem..desi nu as zice ca nu ma mai incap hainele pe care le am chiar daca cateodata am impresia (sau exagerez) ca ma strang. La voi sa schimbat ceva la burtik..va mai incap hainutele? Ma refer la blugi, panataloni...

6+

Bubi mic

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput