Nou stil de viata (238)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Puskin, pai spune-mi si mie cum faci pasta aia de susan. Despre fiertul nautului e ceva special, ce trebuie sa stiu?
Observ ca esti lipsita de entuziasm; esti sigura ca tipa zambareata, imbracata in mov (din poze) esti chiar tu? :)
Zambeste!

Tzuni, din pacate merge netul tare greu, n-am reusit sa vad nik din filmulet. Cu alta ocazie...

Delia, cu sanatate taticutzului tau.

Zuzi, cate noduri ai inghitit azi?

Carmen cu Iustin si Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui mephala30

Tzuni, din pacate merge netul tare greu, n-am reusit sa vad nik din filmulet. Cu alta ocazie...

Zuzi, cate noduri ai inghitit azi?

Ei daca reuseai sa vezi filmul...sigur stiai cate.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Carmen, sunt cam obosita si fara chef...astept vacanta, Craciunul sa ma linistesc si odihnesc.

Cam greu de facut pasta de susan, dureaza putin. Deci:

2 masuri de susan alb pe care il incalzim in tigaie (atentie se incalzeste doar, nu se prajeste nici macar un pic).
3/4 de masura de ulei de masline. Se macina bine.Dar trebuie sa ai rabdare si sa tot aduni susanul de pe marginea recipientului si iar sa macini, etc.

Eu am folosit noul aparat pe care l-am cumparat ieri, este din acela cu care se fac pireuri si se macina diverse. Daca nu ai asa ceva, nu prea ai cum sa il faci.
Sper sa iti iasa. Te pup .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza, va las pregatita, la fel si ceaiurile/sucurile. Si un baton de cereale alaturi, cine pofteste.

Ruxi, multumesc.
La robot nu ar merge maruntit susanul?

fug la scoala, sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

neata, astazi dam raportul?
Va doresc o zi buna!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata si de la Timisoara!

Io am bagat la greu la micul dejun ca pranzul nu o sa fie cine stie ce ca am un interviu. So 3 felii de sunca de pui, o feliuta de paine si 2 banane.

La pranz cred ca bag o conserva de sardine.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Neatza fetele,

Carmen multumim de cafele si ceaiuri.

De azi si eu la regim , meniul meu de azi:

Dim:conserva ton+3lg porumb
Pranz:ciorba de vacutza cu ardei iute
Seara:ciorba de vacutza cu ardei iute

intre apa , portocale si poate un mar.

Va pup

Mamica de printesa de 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Neata natiune!

Meph, multumim de cafeluta!
Tzuni bine ai revenit! Sincer abia asteptam sa ne scrii.
Sigriduta, succes la regim.
Mihaser, bafta la interviul de azi.
Sabina, iti sta foarte bine tunsa asa.

Eu de azi m-am hotarat sa tine post asadar, meniul pe azi:
D-cafea
Gustare- banana
P-salata orientala de post
G-mandarine
Cina- Salata orientala de post;

Pupici la toata lumea.

MADELAINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne frumoase!

Sa aveti o saptamana minunata!

Multumesc pentru urari pentru C! O sa-i transmit! Nu va zic cati ani a implinit, caci dupa cum v-am mai spus, este "ceva" mai mic decat mine...

Sabina, multumim pentru poze! Iti sta tare bine tunsa asa - stiu ca am mai zis, dar zic din nou!

Mephala, daca n-ai mancat niciodata hummus, ca sa vezi daca iti place, vezi ca se gaseste in Carrefour; la raionul unde au drojdie proaspata, paste proaspete, busioc etc, gasesti cutiute cu hummus; nu-mi aduc aminte firma, dar este gustos acela. Eu fac din naut proaspat... dureaza ceva, dar este super bun. Si fac si falafel, care este delicios! Daca ai nevoie, iti dau reteta. A.. si acum in perioada postului, am tot facut prajituri in care am pus lapte de soia si ies fenomenal!!

Am un mesaj special pentru Roxana - Roxana, tu ai 1,73 m inaltime si 60 de kg; orice ai zice si ai crede tu despre tine, nu esti grasa; nici masiva; esti tocmai bine, chiar spre slaba. Nu iti mai face singura probleme, nu iti mai gasi motive legate de felul in care arati, pentru ca nu ai. Daca intr-adevar te nemultumeste ceva, incearca sa afli care este motivul real, pentru ca greutatea nu este sigur... Crede-ma, am fost "pe acolo"... Am fost ani de zile complexata de felul cum aratam; si aveam 56-58 de kg si mergeam la sala in fiecare zi. Aratam bine, chiar foarte bine si eram stresata cat casa... pentru ca erau alte motive care ma stesau, dar atunci nu imi dadeam seama. Fruntea sus! O discutie cu un psiholog nu strica, asa cum ai zis si tu!

Tzuni, ! Pupici pentru Meri cea gospodina!

Claudia, vrem poze cu papuceii!! Mie imi place sa "par inalta"; si toata lumea crede de fapt ca sunt inalta, caci sunt tot timpul cocotata pe tocuri de 10 cm!! Ce mai fac bolnaviorii??

Doamnelor, am fost ieri dimineata la sala, de la 11.30. Eu de felul meu nu sunt "a morning person", asa ca frate, trag de mine la ora de la 11.30 de zici ca's facuta din tabla. La orele de seara sunt zglobie ca un iepure, ieri gafaiam ca un tren. Oribil...

Gusta, ce mai faci?? Vik?? Anda??

Salutari tuturor!!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Salutare ladies,

am stat departe de net in w/e, ca mi-am aniversat tatal si sotul (nu de Nicolae, ci de nastere) sambata si ieri cica am invatat...oha...

Delia, te-am vazut si eu acum in poze si arati fff bine, nu-mi pari niciun pic grasa, parol! La Multi Ani, Nicoleto!

Roxa, lasa prostiile piticului... sau trateaza-le! Been there, done that too, adica nu am ajuns la terapie, ca m-am auto-terapizat, dar si la mine isi scoate capul din cand in cand.

Gabi, La Multi Ani sotului!

Clara, eu am vaccinat ambele fete de tot ce se putea, inlcusiv varicela, ca eu am facut la 19 ani si a fost absolut oribil!

Tzuni, tanti aia e masura 8 cand mi-oi vedea eu ceafa! Pai eu sunt masura 6 si as mai fi eu aici daca as arata ca aia???

Legat de peste, am mancat si noi acum in post o gramada de peste: somon, salau, pangasius, pastrav, dorada. Si am dat din fiecare si la copii, e mai greu cu pastravul ca are f multe oase si pana le scot albesc la par.

CristinaT, maine e zi de raport!

De azi si pana la Craciun nu mai mananc dulciuri, ca prea mi se pare usor postul asta, asa ca hai sa ma chinui un pic

Va pup si mai vin.

Mergi la inceput