Nou stil de viata (238)
Raspunsuri - Pagina 15
puskin spune:
Carmen, pentru humus ai nevoie si de tahina (pasta de susan), pe care o gasesti cred la magazine arabesti. Eu de ex. am facut tahina in casa pentru ca nu am mai gasit unde vazusem de multe ori...
Duminica placuta si tie.
Delidana spune:
'Neata,
Carmen, Tzuni, tocmai mi-am terminat de mincat cerealele.
Claudia, multumesc, a fost si ziua lui tata, intr-adevar, am fost la el, l-am sarbatorit impreuna cu prieteni de familie care uitasera ca si eu sint Nicoleta.
Gabi, sotului tau!
Sabina, de unde ti-ai luat cintar? Sa-l stapinesti sanatoasa!Ce alte specificatii mai are, pe linga afisarea greutatii si cit a costat? Vreau si eu cintar electronic si nu prea stiu unde sa caut...
Tzuni, am baut si eu gin cu apa tonica pentru prima data si m-am gindit la tine, mi-a placut desi e cam amar.
Mai am 2 saptamini pina la vacanta...
Puskin, sa stapinesti sanatoasa "masinaria Braun" (ca altfel nu pot sa-i zic ). Am facut si eu hummus, uneori cu tahini (pasta de susan) alteori fara si a iesit bun de fiecare data. Am folosit:
- 1 cutie boabe de garbanzo + putin lichid din aceeasi cutie
- 2 linguri ulei de masline
- 3 catei de usturoi
- putina sare
- 1 lingura zeama de lamiie
- optional 2 linguri de tahini
Tu il faci altfel?
Eu m-am inspirat dupa o reteta de pe www.cooks.com
V-am pupat.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Tzuni spune:
Delidana, macar cand beau sa-si aminteasca prietenii de mine!
Mephala, daca e urat si nu aveti ce face, uite, iti sugerez o masa in familie, pe gustul tau. Dar promite-mi ca te uiti la film pana la capat!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
Zuzilici spune:
Buna dimineatza!
Tzuni mersi. Azi am sa mananc numai cu noduri. Sa stii ca merita sa iei pestele asa ca-ti urez succes la gatit.
Mephala s-aveti pofta.
Gabi sa-ti traiasca jumatatea.
[ xx mx mxmxmmx m m m x z z x m dx mdxdnfnfb] Aa a fo
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
roxana1974 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Zuzilici [ xx mx mxmxmmx m m m x z z x m dx mdxdnfnfb] Aa a fo |
Zuzi? are u ok?
Tzuni spune:
Roxa, e mesaj cifrat. E doar pt cunoscatori
citat din mesajul lui Zuzilici
[ xx mx mxmxmmx m m m x z z x m dx mdxdnfnfb] Aa a fo
Zuzi, da, asa.... si eu tot acolo! Si inca de doua ori!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
Zuzilici spune:
Sorry guys! Mesajul de mai sus l-a sfarsit Isabella asa ca e doar originalitatea ei. Inca o data mii de scuze. Scriam mesajul cand s-a trezit dar n-am mai reusit sa-l trimit asa ca "s-a ocupat" ea de asta.
Voi ce faceti? Cu ce va mai laudati.
Auzi mai Roxana stateam si ma gandeam la ce-ai scris mai deunazi. Ca esti sucarita ca nu poti lasa ciocolata. Draga mea cine zice ca-i rau sa papi ciocolata in fiecare zi? In definitiv daca mergi la sala si-o arzi pe toata (ma refer la calorii) atunci ce-i rau in asta. Incearca daca tot o papi macar sa fie de calitate (72% cacao) si te rog eu nu te mai blama pentru asta. Iaca am rezolvat una din probleme.
Hai ca va pupic si mai vorbim.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
puskin spune:
Buna seara,
Delia, cam asa fac si eu humus, dar nu folosesc naut la cutie, ci il fierb eu. Si pun sigur tahina, ca imi place. Si mai multa lamaie, adica zeama de la o lamaie.
Tzuni, m-ai omorat cu filmuletul .
Zuzi, eu nu ma laud cu nimic .
Iata si meniul de azi:
09.30 - 20g paine integrala de secara,125g humus, 3 rosii cherry, 90g conserva sardine in suc propriu
13.30 - 140g pulpa de curcan, 200g fasole verde
19.00 - 40g paine integrala de secara, 125g humus, 3 rosii cherry, 1 iaurt
Total 1692 calorii
Astazi am mancat mai mult si mai multi carbo decat in mod obisnuit pentru ca vreau sa ii dau un picior metabolismului meu...ca e prea lent dom'le .
danielag spune:
Buna seara, doamne dragi!
Am ajuns si eu la Cluj. Pe aici ploua rau de tot. Cand am plecat din Bucuresti tocmai iesise soarele si era cald si cand am ajuns aici parea ca e deja noapte, la cat era de inorat.
Roxa, ti-am lasat si eu numarul meu de telefon. Mi-ar placea sa ne vedem! Eu maine am program full la biroul nostru din Cluj, ca pregatim o instalare pentru marti. Marti si miercuri sunt in Odorhei, dar apoi ma intorc in Cluj si plec la Bucuresti de abia in 20 dec. Asa ca poate ne vedem!
Cred ca de la vremea asta m-a luat asa un somn... Ma iertati ca nu mai stau la povesti, dar ma opresc direct in baie si apoi in pat.
O seara frumoasa va doresc,
Daniela
mihaser spune:
Salut!
Azi am papat sunca, la pranz ciorba de burta si acum iaurt, salata si salau la cuptor!
Azi am avut intentia sa iau cantar...Mi-am luat pantaloni si palton...inca marimea 40! Acum vreau o rochita crosetata. Am luat si niste cizme pana la genunchi...sexy mama!
Am cautat la Mango pantalonii aia, dar nu ii aveau. Am probat ceva dar imi scotea aripioarele in evidenta, iar sacoul imi venea naspa...Nu prea mi se potrivesc tiparele lor...nu stiu de ce...sunt undeva intre 40 si 42.
Claudia multumesc! Da, eu am facut tocmai anul trecut o forma destul de usoara...E periculoasa si la inceputul sarcinii pana in sapt 20...am stat cu un stress...am fost in pragul disperarii...Unii medici spuneau ca ar trebui sa avortez si tampenii de genul...Bine ca am trecut cu bine peste!
De aia mai ales ptr fetite...sa le faceti vaccin impotriva varicelei! Eu l-as fi facut!
Mersi mult! O sa-mi fac timp sa vad pozele voastre daca nu te deranjeaza!
Zuzi ce tare e ghiocimea asta la IT!
Va pup!