Nou stil de viata (238)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carolinah

Salutare ladies,

am stat departe de net in w/e, ca mi-am aniversat tatal si sotul (nu de Nicolae, ci de nastere) sambata si ieri cica am invatat...oha...

Caro

La multi ani !
Sa iti traiasca

MADELAINE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabrielama

Multumesc pentru urari pentru C! O sa-i transmit! Nu va zic cati ani a implinit, caci dupa cum v-am mai spus, este "ceva" mai mic decat mine...

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Gabi
, la multi ani si sa-ti traiasca sotul.

MADELAINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Ccarolinah, Gabrielama sa va traiasca sotii.
Astazi mananc branza fagaras+ piept pui (pranz)+ cas seara.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Halo halo,
N-am fugit in lume (inca )
Gabi: prezenta, daca ai intrebat de mine. Legat de ce i-ai zis Roxanei: ai dreptate, dar fiecare avem o greutate la care ne simtim cel mai bine indiferent de grafice si de parerea celorlalti. Si eu am 1.70 m dar la 60 am un fund si niste picioare de nu-i adevarat. Intre 51 si 54 imi e ok. Felicitari pentru mersul la sala.
Zuzi: daca nu ai deja, sa iti iei adidasi speciali pentru alergat. Banda traumatizeaza picioarele mai rau decat alergatul/ mersul natural.
Daniela: cu mine nu vrei sa te vezi, numai cu Roxana?
Criss: ma gandesc la tine si sper sa rasara soarele curand si la tine.
Claudia: mai aveti un pic si scapati.
Ruxi/ Carmen: pasta tahini se gaseste in Carefour In plus eu o mai inlocuiesc cu ulei de susan in salata de vinete arabeasca (baba ganoush).
Sigrid: spor sa ai.
Meniul de azi:
salata de boeuf (200g) si un piscot
spicy chicken caciatore (mancare de pui, ardei gras ardei iute si rosii) cu piure
focacia cu fructe si iaurt

Eu intru mai rara din cauza ca se apropie Craciunul si am multe comenzi pe care le organizez de pe acum.
Va pup si va doresc o saptamana frumoasa,
Am pus poze cu zapada ce am gasit-o dimineata in curte si cu mandruta mea: http://community.webshots.com/album/569125380RsSZzD

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut!
Anda ce frumos, ca in povesti! si Carina o frumusica!
Carolinah sa-ti traisaca sotul si tatal, la multi ani!
Miha bafta la interviu! si sa stapanesti santoasa cumparaturile! Mie Mango in timi imi place mult mai mult decat aici, aici nu gasesc niciodata nimica sa imi placa, de aceea merg ft rar, insa in Timi au lucruri mult mai dragutze! (n-am poze in album)
Gabi, suntem spre bine, va msi dura pana cad uratele astea, insa acum incep sa se usuce si nu se mai scarpina. poza aici:http://www.heine.de/Pumps/an012714Z-sh7765767sp4830556/HeineDe;sid=CJ00Vrx39PoQV_VKD9IWlOknj6MGkDv4T0cveBYzuFOE3O3punh7zuIn

Mai fetelor, am descoperit chipsurile de mere, mama ce bune sunt, m-am gandit la Tzuni ronataind la ele, sunt mere uscate, taiate rondele!!! au avut copii in papucii de mos nicolaie, cand mai merg in oras am sa caut sa mai cumpar ca lui Luca tare i-au placut!

va pupicesc, sa aveti o saptamana buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Am uitat sa va spun ca n-am fost la sala de lunea trecuta. Deloc. Am asteptat sa imi revin dupa boala, ca umblam mai mult ametita. Ma duc azi la 45 min de eliptica.

Anda, ce zapada faina!!! Si eu vreaaaaaaaaaaaau. Desi pe strada mea proaspat sapata pt tevaraie...

Si ce draguta e Carina! Pare o fetita teribil de cumintica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Hallo lume

Claudia merci.. A fost tare fain. Un weekend romantic
Cum mai e bolnaviorul? Nu mai aveti mult si ati scapat. sper ca fara urme.
Deci tu ai face vaccinul daca ar fi? Eu ma gandeam sa-i las sa faca cand sunt mici si au scapat. Vaccinul e pt toata viata?

Anda merci de poze si pupici pt Carina care e o scumpa
As vrea si io niste zapada, dar nu pe sosea
Spor sa ai cu comenzile si sa-ti iasa bine!!

Roxa uite ce am citit, daca te intereseaza. Articolul e tradus cu Google.

Treningul poate spori greutatea
Mia de QVIST ANDERSEN

Multe se lupta cu sudoare si de lacrimi pentru a arunca surplusul de greutate. Dar jumatate dintre noi nu se duc īn jos, īn greutate, atunci cānd am antrenor. Afla de ce -si ce puteti face.

Sunteti de lupt#259; de mai multe ori pe saptaman īn zadar īn centru de fitness pentru a obtine pe s#259;geata de pe greutatea de a muta jos? Deci tu, probabil, apartin grupului, care cercetatorii britanici apel pentru "non-r#259;spunde" - si anume oamenii care nu se duc īn jos in greutate prin trening, scrie Expressen.se. Studiul este raportate in formularul de revista.

De constatarile veni de la un studio de la Leeds, īn Marea Britanie, care a aratat ca aproximativ 50 la sut#259;. de participantii la sondaj nu vezi nici un efect asupra lor de greutate din tren. Au existat chiar si 15 de procente. Al cui greutate a crescut.

Reactii diferite
Conform British cercetatori este ca organismul compenseaza pentru formare profesionala īn diverse moduri. Pentru cei care nu se pierd atunci cand acestea le antrenor, este adesea redus metabolismului. In plus, ei au de multe ori simt mai puternic sentiment de foame si de un apetit pentru mai multe alimente grase.

Exista, totusi, permite de a descarca pentru cei care nu simt ca dau jos de formare. In primul rand, este important sa nu mananci mai multe calorii decat ai ars. Deseori puteti gasi īn sine pentru a recompensa cu ceva frumos, atunci cānd au fost la formare, dar nu este o idee buna.

Un alt sfat este de a practica īn mai putin timp, dar mai des, pentru ca organismul reduce tendinta de a economisi energie si, astfel, de ardere mai putine calorii.

la restul fetelor si o saptamana usoara

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Dragele mele,

Nu stiu cat v-am lipsit eu insa voi mi-ati lipsit mie.
Nu am reusit sa citesc din urma si nu stiu cand/daca voi reusi. Promit ca voi incerca sa recuperez. (o sun pe Roxa sa imi faca un rezumat)
De maine o sa mi se mai elibereze programul, deja a inceput o usoara relaxare si voi reusi sa intru zilnic sa vad ce mai faceti.
In ceea ce priveste dieta mea, recunosc ca am avut o perioada in care am cam lasat-o de-o parte dar o sa o reiau in zilele urmatoare.
Vestea buna e ca nu am pus nici un gram peste cele 82 de kile detinute pana acum 2 saptamani. Inca mai e posibil sa ma prinda Craciunul cu 80 de kile asa cum imi doresc.
Va las si revin mai incolo.

Mergi la inceput

Anda, foarte frumoase pozele...intr-adevar ca in povesti, iar Carina este o papusica vie.

MADELAINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare
Multumim de complimente.
Caro: are fata de ingeras, dar face muuulte prostioare. Dar e ingerasa mea.
Lou: in oras nu e zapada, doar la mine la tara (casa noastra e la iesirea din Cluj)
Roxa: azi am avut de luat ceva din Polus si m-am dus si eu sa incerc mult laudatii pushupi la Salsa. Nu imi plac: parca mi-am bagat o minge in pantaloni.
Gabi: completare la ce am zis mai devreme: depinde si de conformatie. In cazul Roxanei, ca si la mine de altfel, greutatea e plasata strategic prin partile de la talie in jos.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/

Mergi la inceput