Nou stil de viata (238)
Raspunsuri - Pagina 11
hcclara spune:
Salut!
Crys iti tin si eu pumnii sa fie bine! pupici
Delia
lou distractie placuta acolo unde ai plecat!
Gabi m-am gandit la tine, mi-am cumparat niste papuci cu niste toace din alea cum iti plac tie, si eu inalta si cu toacele alea zici ca sunt...o barza! am mai avut eu tocuri inalte, dar intotdeauna am cadorisit-o pe sora-mea ca eu abia umblam! cred ca trebuie sa ma antrenez!!!
Ruxandra distractie placuta la petrecere!
Roxa cred ca iti poti lua adio de la papucii aia, ca nu-s de gasit!cum a fost aseara?
Tzuni de maine te asteptam, da???
Noi nu suntem bine, Luca e plin plin de bube, il mananca de nu mai poate, azi noapte a fost a 2 a nopate cand n-a dormit, nu ma lasa sa-l dau cu lotiune, se scarpina, face febra...azi a fost barbatu-meu la dr si mi-a dat niste picaturi pt mancarime si linstire! nu mai vad sa treaca zilele astea ca tare rau mai e!Azi la pranz a dormit totusi 3 ore ca a fost rupt de oboseala. De mancat, mananca insa bine si asta ma bucura!
Dimineata merg si eu cu Marc putin in oras.
va pe toate si sa aveti o seara frumoasa!
(la noi a venit mosul cu dulciuri si un joc, o carte pt incepatori de scoala, periutze noi de dinti), vine si maine runda a 2 a de la bunici!
Tzuni spune:
Buna seara!
Claudia, sunt deja aici!
Ma intorc printre voi, asa cum v-am promis. V-am citit pana acum in fiecare zi. Eu...nu stiu daca-s mai slaba sau nu, dar va pot spune ca de cand am plecat" si pana acum am mancat sanatos si corect, am baut apa si am facut si ceva miscare. Mi-e frica insa sa ma urc pe cantar. Deocamdata. Dar vreau sa continui cu stilul asta de viata si sper ca intr-o zi sa vad rezultatele.
Mephala, pe unde esti?
Tumpi, esti ok?
Mik, nu ai mai scris de mult. Esti bine?
Va pup pe toate, fara exceptie.
La noi Mos Nicolae vine maine seara, in cadru organizat. A pregatit dulciuri, carti, lenjerie de corp, pijama cu pinguini si un set de vase de jucarie. Sper sa-i placa... De Craciun a comandat un lap-top.
Revin dimineata. Noapte buna.
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
roxana1974 spune:
Salutare dragelor. Eu sunt franta. Lipsa crasa de somn si nu demult am venit de la sala unde am facut 2 clase: combat force si step&tone dupa care cu niste fete mai zalude si o antrenoare pe masura, ne-am zbantait de la 9 la 10 pe hip hop si am repetat niste coregrafie. Ne-am facut o ceata de 4 fete, dornice sa invatam pasi noi si atunci, odata pe saptamana facem o ora suplimentara
La Bamboo a fost ok, nu cine stie ce...multa lume a fost dezamagita, insa eu sunt mai toleranta. Nu-mi place zoa in care au deschis clubul, e in zona de piata agroalimentara...naspa rau...inauntru e minunat, asa ca intr-un club serios supermeserias, carismatic, culorile mele preferate...lume pestrita...si multi provinciali care nu si-au depasit conditia...sunt si oameni faini...sper sa fie ok in continuare...muzica faina...nu am stat mult caci a 2-a zi trebuia sa fiu la job. Mi-a facut Victor poze inainte sa plec, sa ma vedeti cu ce m-am imbracat, dar inca nu le-am descarcat. O sa le pun maine. M-am simtit nu stiu ce-i cu mine iar...ma cam urasc pentru cum ma simt si cum cred ca arat, si nu e ok, cred ca o sa merg la terapie, ca ceva nu e ok si nu pot sa pun degetul...
pove maine dimi la cafea
noapte buna si
multumesc tuturor de ganduri si urari, pe curand!
Roxa
roxana1974 spune:
Clau, io intru pe link aici: https://www.heine.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Heine-HeineDe-Site/de_DE/-/EUR/SH_ViewProduct-ProductRef;sid=MhUnAb_YP0kOAvbpI9EFw-qIZUFpi2pvWmg8LxWc0Bysde5GgPA8LxWc?From=Service&ProductRef=092407Z-39-1002%40Heine-HeineDe&Rebate=false
si mi-a pus papuceii in cos, daca nu i-ar avea i-ar pune? ... intreb si eu...
Sabina spune:
http://picasaweb.google.co.uk/degeticaa/Intalnire2Decembrie#5276435491168821218
am si o surpriza
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
puskin spune:
Sabina, care e surpriza? Mersi pentru poze.
Tzuni, bine ai revenit .
Delia, am mai papat niste carne pe seara si un pahar de vin rosu.
Zuzilici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina http://picasaweb.google.co.uk/degeticaa/Intalnire2Decembrie#5276435491168821218 am si o surpriza Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Sabina te-ai tuns? Multumim de poze.
Tzuni bine-ai revenit si multa bafta cu noul stil.
Claudia sanatate multa piticului. Micutul de el sa sufere atat.
Roxana nu-i a buna. Sper sa fie ceva trecator starea asta a ta de "blue". Te si sper sa fie mai bien maine.
Si la noi a venit mosul cu multe cadouri jucarii/dulciuri pentru Isabella si cosmeticale Rimmel pentru mami.
Dragelor va pup pe toate fara exceptie si plec la nani ca numai rezist.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
roxana1974 spune:
Buna dimineata! Va invit la
Azi m-am trezit cu o mica durere de cap si o mica lene in freza...nu stiu inca daca merg de la 10 la Pilates...as sta acasa la leneveala cu baietii...mai vedem...
Zuzi, nu, nu sunt blue, mi-am dat seama mai demult, am avut asa o ... revelatie, ca oricat sunt de blue, le un moment dat imi trece, dar ami niste stari ciudate care ma mai macina din cand in cand si nu e ok sa trec rapid de la agonie la extaz, cum fac eu de obicei, iar nervii mei nu sunt din elastic . Per total, ma simt bine, sunt chiar ok, comparandu-ma cu perioada de asta vara si tot timpul cat am lipsit de pe topic...numai ca am momente cand ma chinui rau sa ascund sau sa ignor niste frustrari care pleaca de undeva, poate am nevoie sa-l gasesc pe "undeva" asta sa stiu sa le gestionez mai bine.
Tzuni aseara cand am intrat nu ti-am vazut postarea, eram prea obosita si nu ma concentram...ce ma bucutr ca esti bine! Salutari calduroase mosului generos! Ai fost cuminte si meriti cadourile din plin! Iar noi aici te iubim si ne bucuram ca ne scrii iar.
Sabina, chiar iti sade bine cu noua tunsoare mai scurta asa, te arata asa cum esti, tanara si dragalasa si copilaroasai frumoase pozele, mi-s dragi toate fetele de acolo
Va las un pic, viu si mai incolo!
Roxa
mephala30 spune:
Neata, dragelor.
urez celor care-si serbeaza azi ziua numelui si in special Nicoletei (Deliei) noastre. O zi minunata iti doresc!
edit: si pentru Dordia (Nicoleta).
cu putina intarziere, spun celor doua frumusele: Yasmina si Adela.
Roxa, multam pentru , am servit putin si eu. In privinta gandurilor tale, sa fim serioase: ti-ai faurit un adevarat cult al trupului. Ia-o incetisor, nu mai pune asa mult patos, zau ca nu e prioritar si-ti faci tie rau!
Tzuni draga, bine-ai revenit, . Imi pare bine ca sunteti ok amandoua.
Sabina, multumim de poze, sunteti tare frumusele! Iti sta bine tunsa scurt, se aranjeaza mai fain.
Gusta, nu te-am citit de mult timp. Sper ca ai fost doar ocupata si ca sunteti bine in rest.
Cris, tin pumnii sa nu fie vorba de hepatita.
Puskin, sper ca v-ati simtit bine la petrecere!
Clau, cum se mai simte Luca? Tot plin de bube? Hai ca mai e un pic si scapati.
Vio, bafta si tie, sa fie cum va doriti!
Anda, un special pentru o super-femeie.
Reusesti sa te odihnesti putin in week?
Daniela, tot prinsa cu munca? Te-ai "instrainat" putin de noi, .
Zuzi, imi place ca ti-ai facut prieteni noi. S-a vindecat basica?
Tumpi, ati inceput sa va mutati cu lucrurile? Ce parfum ti-ai mai cumparat?
Yubiiiii, hai sa ne spui cum se simte fetita ta. Sper c-a trecut greul si ca v-ati linistit.
multumesc celor care au intrebat de mine, suntem bine cu totii.
Ne pregatim sa iesim putin la cumparaturi, caci s-au terminat proviziile. N-am mancat in viata mea atat de mult peste (pangasius si rechin) cat am mancat acum, in post. Si ma simt minunat!
tuturor fetelor: sa aveti o zi frumoasa!
Carmen cu Iustin si Teodor
Delidana spune:
celor ce-si serbeaza ziua numelui astazi!
Dordia (Nicoleta)!
Carmen, ce surpriza placuta! Te dadusem disparuta, zau asa. Ma bucur ca tu si ai tai sinteti bine. Multumesc pentru urari.
Roxa, da-i o vacanta piticului aluia de pe creier, sa se duca in tari straine undeva sa se mai relaxeze si tie sa-ti mai dea o pauza.
Sabina, multumim pentru poze, cum pot sa le salvez? Iti sta bine cu noua freza.
Gusta, sper ca esti ok...
Tzuni, bine ai revenit! Ce Mos darnic, inseamna ca ai fost copil cuminte.
Claudia, spor la antrenament! Eu n-am purtat niciodata pantofi cu toc inalt, doar asa, mediu, si nu foarte subtire. Cred ca mi-ar trebui cineva de care sa ma sprijin sa nu cad in nas pe strada.
Dragelor, o zi minunata va doresc!
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan