Nou stil de viata (238)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne frumoase!

sunt trista, tocmai am citit ca a murit Anca Parghel... of of cum se duce lumea. Dumnezeu sa o odihneasca!

Aseara am impachetat cadouri pana la 1 noaptea; bineinteles ca dimineata Mara iar s-a trezit cu noaptea in cap si acum imi vine sa dorm cu capul pe birou.

Revin.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carolinah

Am citit www.culinar.ro/forum/continut/Cura-de-slabire/11077/Sfaturile-lui-AlexP-colectie-de-posturi-foarte-UTILE/" target="_blank">lucruri extrem de interesante despre slabit.

Daca nu merge linkul, ca se mai intampla, sa mergeti pas cu pas pe el, pana ajungeti la continut.

Eu mi le-am printat si citit si recitit si mi-au placut mult. Sa vedem acum cat pot si aplica.

Succes!

Caro

Caro, multumim, super

MADELAINE

Mergi la inceput

Am citit si am revenit sa va scriu pareri.
Legat de intalnire si de poze: sunteti minunate. Credeam ca va fi in dupa amiaza asta, sincer uitasem ca pana la urma a ramas pt marti. Oricum nu aveam cum sa ajung, dar la urmatoarea sper sa fiu prezenta.
Cami, si mie imi pare teribil de rau ca nu te-am cunoscut, dar am vazut poze si esti superba...
Puskin, ai ramas la fel de frumoasa cum te stiu
Zuzi, felicitari pentru banda....si sa o folosesti cu drag si sa iti aduca rezultatele dorite.
Delidana, ai niste ochi... si arati impecabil...

Inainte sa ma apuc de treaba: LA MULTI ANI SARBATORITILOR! Am ratat cativa cat nu am avut net..asadar..La Multi ani si retroactiv.

MADELAINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata fetele!

Puskin multumim de ceai...bine ca ai facut paranteza cu galbenusul ca eu deja ma intrebam...

Eu ieri am papat crap la cuptor la pranz...dar putin ca era de crescatorie si era obez saracu`...nu ne-a placut...mai bine luam tot salau...ca pangasius nu-i place sotului ca nu e autohton!
Seara am papat ceva varza murata cu cimbru ulei si bulion ca aveam pofta...varza era din aia de la acrituriunguresti...chiar nu mi-a placut! Pana si asta are E

Azi pap ceva conserva rio mare cu busuioc si seara ceva porc la cuptor tot cu cimbu si bulion si ulei de masline...Am si niste masline light...si astea cu E

Pana acum am papat o felie de paine cu cabridoux, 2 biscuiti bio si un iaurt cu fructe light.

Am vazut aseara emisiunea de la Nasu cu M Bilic, o sa printez si ce e pe culinar si sper sa reusesc sa pap 100% sanatos!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabrielama

sunt trista, tocmai am citit ca a murit Anca Parghel... of of cum se duce lumea. Dumnezeu sa o odihneasca!

Gabi

Da saraca a murit chiar la spitalul din TM...cred ca asta era orasul care i se potrivea ei cel mai bine...sper sa o ingroape pe Aleea Artistilor la Belu...ca merita!
Oricum a lasat ceva in urma ei...si profesional, dar si 2 baieti de isprava! Bravo Anca! Dumnezeu sa te odihneasca!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabrielama

Buna dimineata, doamne frumoase!

Gabi

Dumnezeu sa o odihneasca in pace.Si pe mine m-a intristat vestea.

MADELAINE

Mergi la inceput

Fetelor,

Ma duc sa iau si eu ultimele cadouri si apoi fuguta acasa.
Ne revedem luni si pana atunci sa primiti cadouri multe si frumoase.

MADELAINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara,

intru repede ca sunt in viteza. Ma duc la un party in seara asta si inainte sa plec vreau sa ii fac mosului niste praline, ca nu i-am cumparat nimic .

Meniul de azi:

08.00 - 40g paine integrala secara, 35g ficat de cod, 1 iaurt de capra (120g)
12.00 - 30g migdale crude
12.45- 13.30 antrenament
14.00 - 100g carne de vita, 150g salata iceberg, 1 lingura ulei de masline
18.30 - 140g macrou afumat, 15g amestec de seminte

Total 1304 calorii.

Pup fetele,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Buna fetele! Scuze pemtru absenta, dar nu-s deloc in apele mele. Stiti ca v-am scris ca mi-am facut analizele...mi-au iesit transaminazele marite si luni ma duc sa fac alte analize. Doctora mi-a zis sa nu fie vreo hepatita. Imi este frica, numai la asta ma gandesc. Of...parca nu se mai termina problemele. Imi trec prin cap o mie de ganduri si nu ma pot linisti.

Raport nu pot da, nu m-am cantarit, nu mi-a ars de asta. Scuze sherifa, poti sa ma treci cu stagnare, asa si cred ca este
Va pup pe toate si sper sa revin cu vesti bune

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Crys, , tinem pumnii sa iasa bine urmatoarele analize.

Puskin, ma uitam pe meniul tau de azi si mi s-a facut foame. Mi se pare cam putin dar deh, probabil ca maninc eu (prea) mult. Distractie placuta la petrecere.

Zuzi, cum e, te mai dor picioarele sau te-ai obisnuit cu banda?

Roxa, cum a fost in club?

Madelaine, .

Sa mai zimbim....

Dlaga Mosule, te log mult sa-mi aduci un tlenulet electlic, o masinuta si o ciocolata". Se duce copilul la posta si duce scrisoarea. Postaritele deschid scrisoarea, o citesc si li se face mila de copil. Hotarasc ele sa puna mina de la mina si sa-i cumpere copilului darurile. String ele banii, cumpara trenuletul, cumpara masinuta, dar de ciocolata nu le mai ajung banii. Trimit cadoul copilului. La cateva zile de la Craciun copilul duce la posta o alta scrisoare cu multumirile pt Mos Craciun: "Dlaga Mosule, iti multumesc pentlu cadouli, tlenuletul este magnific, masinuta este supel. Eu sunt convins ca mi-ai tlimis si ciocolata, da cled ca nehalitele alea de la posta au mancat-o."

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput