Nou stil de viata (238)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxana1974

Clau, io intru pe link aici: https://www.heine.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Heine-HeineDe-Site/de_DE/-/EUR/SH_ViewProduct-ProductRef;sid=MhUnAb_YP0kOAvbpI9EFw-qIZUFpi2pvWmg8LxWc0Bysde5GgPA8LxWc?From=Service&ProductRef=092407Z-39-1002%40Heine-HeineDe&Rebate=false

si mi-a pus papuceii in cos, daca nu i-ar avea i-ar pune? ... intreb si eu...

It's the first day of the rest of my life!

Roxa eu intru altfel si acolo tot timpul scrie ca sunt vanduti, aici scrie ca ii livreaza mai tarziu! asa ca ti i-am comandat, dar scrie ca dureaza 6 saptamani pana vin, nu-i bai ca acuma e iarna, pana in primvara au timp sa vina!
Pai si ce nu mi-ai zis mai repede ca tu ii vezi? eu intram asa
www.heine.de/Riemchen-Ballerina/an092407Z-sh7765765sp4778557/HeineDe;sid=LFCsT8PJMRWUTIrzAOiOjZaZJxEOAyTxL4e3YWmNgsp2wZJXnrUg_nik" target="_blank">http://www.heine.de/Riemchen-Ballerina/an092407Z-sh7765765sp4778557/HeineDe;sid=LFCsT8PJMRWUTIrzAOiOjZaZJxEOAyTxL4e3YWmNgsp2wZJXnrUg_nik
si cand dadeam nr tau scria aici ca acest articol s-a vandut!

pupici si rabdare multa pana vin! marimea 39 si arginiti, ca numai asa erau!

Mergi la inceput

'Neata! nam citit numai pana la postarea lui Roxa ca s-a trezit Luca si trebuie sa-l imbrac, revin imediat insa...
vreau doar sa urez repede La multi ani Nicoletelor noastre si pt toti care azi isi serbeaza ziua numelui!

revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna dimineata,
La multi ani tuturor celor ce-si sarbatoresc onomastica de sf. Nicolae!
Sabina foarte frumoase pozele!
30+
Inimioara meaRadu Costin

A.M.R. 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Am revenit fetelor, pai de Luca se sa va spun, multumesc de gandurile bune, daca l-ati vedea, v-ar fi mila de el!acum vad ca nu se mai scarpina, dar sunt urate bubele tare, si milioane de ele peste tot! Nu stiu ce sa fac daca ii vor ramane semne, am citit eu odata aici pe forum ca crema de galbenele si biterul suedez ajuta daca raman semne, crema am, si ma gandeam in cazul ca ii raman pe fata sa incerc cu baton din acela de la Forever cu aloe poate ca e bine!

Tzuni bine ai revenit, ma bucur ca esti mai bine si optimista! distractie placuta deseara cu mosul si darurile, poate ne mai pui niste poze cu micutza dragutza ta!
Sabina tare imi plac pozele, si vreau si eu parul scurt!

Mi-am propus ca inainte de Carciun schimb blondul in castana ca parca mai bine imi sta mai inchisa!
Cami multi inainte, vroiam si ieri sa iti spun dar am uitat, eu ti-as fi dat cu 5-6 mai putin!
Delia azi chefuitzi? la multi ani si tatalui tau, parca ai zis ca si el e Nicolae, nu? pai si eu sunt cam dezechilibrata si ma simt tare ciudat fiindca sunt inalta! eu mai am cu tocuri dar nu asa inalte si subtiri ca astia, si nu vreau sa-i trimit inapoi ca oricum ar trebui sa platesc posta si asta ma scoate din sarite !
Zuzi sa stapaniti bucurosi cadourile de la mosu!
Carmen spor la cumparaturi! i-a trecut lui Teo?
Tumpi si mie imi lipsesti...si celelalte care n-ati mai trecut pe aici...

pupici la toate si o zi frumoasa, ma pregatesc si eu sa plec 2 ore in oras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna, fetelor si la multi ani, Delidana si Dordia!

Noi acum am venit de la munca. AM fost 5 min cu treaba acolo si am luat-o si pe Meri cu mine. Si ne-am intalnit cu Giulia si partenerul ei de la Dansez pentru tine. Cand i-a vazut Meri a mea a strigat "Jiuliaaaaaaaaaaaa" de' se strica aia de ras

Mephala, ma bucur ca sunteti bine! Pestele il iei congelat, nu? Si e file sau cu oase? Io n-am cumparat pana acum decat cod si merlucius. Altceva nu cunosc, dar parca as incerca....

Delidana, cat mai ai pana la vacanta?

Zuzilici, ti-am vazut banda de alergat si nu pot sa-ti spun decat ca te invidiez f tare! Sper s-o folosesti cu consecventa!

Gabrilama, astept sa vii sa ne spui ce ti-a adus Mosul!

Roxa-Boxa, io cred ca tu vrei sa te faci missa!

Hcclara, sa testezi mai intai pe o bucatica de piele solutia aia cu aloe, sa nu-i ramana D-ne feri pete pe fata!

Puskin, ce gatesti azi bun?

Sabinescu, esti taaaaare dulcica in pozele alea! Zici ca esti mama-minora!

Happy in to... a venit Mos Nicolae la voi? Ieri, cu gandul la voi, m-am uitat la The Sisterhood... simpatic filmu! Prima parte am vazut-o in intregime si am mai vazut jumatate din a doua.

Vikingo, hai la barfa! Zi-mi de Mosul tau!

Ma duc sa gatesc pt Meri si revin. Fac Spanac cu carne de pui, paste cu sos de smantana si ciorba de legume cu galusti de gris. Pam pam.

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Uitati ce-am gasit pe Net:
http://theweightinggame.ivillage.com/dietfitness/fabulous.JPG

...ca sa vezi...

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

La multi ani Delia si Diana! Sa fiti sanatoas si slabe

junioru nostru (cel de 21 de ani) a zis ca si aia slaba i se pare prea grasa, dar ca cea mai simpatica e aia masura 12

Claudia, pupam puiutu bubos. Sofia a avut o forma f ciudata de varicela, cu f putine bube, dar maaaaaari!!! extrem de mari!!
Roxa, hai sa vedem...cam ce ar fi ce te nemultumeste?
daca judeci la rece, n-ai niciun motiv. Poate s-au strans prea multe evenimente si le resimti abia acuma.

fetele, ca sa fie depresia depresie, mi-am cumparat cantar nou, nu smecher, un bosch electronic.
Am 68.7
merei cand schimb cantaru imi arata mai mult.
acu sunt si inainte de rusi, sper sa fie si asta un motiv ca ma simt efectiv umflata cu popma.
de mancat am mancat mult mai bine zilele astea, si niciun dulce.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna ziua, dragelor!

Intai La multi ani Deliei si Doinei, si tuturor celor care isi serbeaza ziua de nume astazi!

Dau mai rar pe aici pentru ca sunt intr-o continua alergatura. Sfarsitul de an totdeauna a fost foarte plin la birou, si anul asta respecta si el regula. Zilele astea am avut si musafiri, si n-am putut sa intru de acasa.

Vroiam sa va multumesc tuturor inca o data pentru aprecieri .

Eu incep sa imi fac bagajele pentru ca maine plec la Cluj. Azi am alergat dupa cadouri pentru nepoata mea, a fost ziua ei saptamana asta si de abia azi ajung sa o vad. Daca tot am fost la cumparaturi, mi-am cumparat (de Mos) o geanta de laptop de la Samsonite, redusa la mai mult de jumatate de pret.

De mancat nu mananc neaparat mult dar foarte haotic. Si nu beau apa.

Sabina, am vazut pozele si iti sta foarte bine asa tunsa! Eu nu ti-as fi dat varsta pe care o ai nici sa ma fi picat cu ceara!

Cris, iti tin pumnii sa nu fie nimic rau! Sa intri sa ne spui cum esti.

Claudia, sper sa ii treaca repede lui Luca. Inca nu l-ai scos din casa, nu?

Carmen, spor la cumparaturi. Te invidiez pentru atata peste mancat, mie imi place foarte tare.

Tzuni, bine ai revenit.

Va pup pe toate, inclusiv pe cele pe care nu le-am nominalizat. Trebuie sa fug sa fac ceva de mancare pana plecam.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

dragelor! no sa va zic...pana la urma m-am dus la sala, mi-a trecut si durerea de , am facut si o sauna buna, ce mi-a tihnit si vreo 10 min de exercitii pe un aparat de tonifiat si de-acu incolo inainte sa plec acasa o sa ma mai urc pe dracia aia care seamana cu un stepper...tot vreau sa-mi ridic bucile, sa vedem daca reusesc.

Editez!! Cu asta trebuia sa incep! LMA sarbatoritelor, Nicoletelor si ce harnica am fost eu azi, am spalat si haine...

Clau vai, nu stii ce bucurie mi-ai facut cu comanda aia. Am rabdare oricata, atata vreme cat stiu ca o sa am balerinii argintii, deja si stiu cu ce-i iau . Ramane sa ne intelegem cum facem cu argintzii (banutzii) si cand o fi sa vedem cum ajung papuceii la mine, dar la faza asta chiar mai avem vreme. Pup si eu bubaciosu si stai linistita ca asa o sa-i treaca bubele alea multe, bine ca a facut acum, e frig,nici nu iese afara, el e mic, cand o fi mare nici nu va sti ca a facut asta si va fi ok!

Carmen, nici nu stiu ce sa zic...nu e ca tre s-o iau incet ci ca tre sa fiu si consecventa...nici cum nu pot sa renunt la blestemata aia de ciocolata...si ma oftic rau cand vad ca asa nu se urneste nimic de pe mine daca nu am grija...

Sabina, daca incep si pun lista cu nemultumiri, cred ca-mi ia o pagina intreaga...prima si cea mai mare e ca nu pot sa renunt la cioco, asa cum ii spuneam lui Carmen, apoi ca decand merg la sala, in loc sa slabesc, am pus pe mine si nu mai arat slaba ci cumva asa...intremata, iar eu urasc sa arat solida...nu vreau ...apoi sunt cumva dezorganizata, mi se scurg banii printre degete si nu fac ceva ok cu ei, traiesc de la un salariu la altul si nu e ca ccc castig putin dar sunt prastie, ceva ma macina, unele apasari le pot spune, altele nu...altele nu le pot/stiu identifica si vorba Deliei, tre sa-i dau vacanta piticului de pe creier, cred ca imi complic existenta de una singura si nu stiu cum sa ma opresc...hiii cred ca e criza de la middle age...teama de batranetze, riduri si prostii, asta o fi?

Tzuni, io sigur nu vreau sa fiu missa; o viata intreaga am vrut sa fiu Miss si cred ca de aici pleaca tot necazul meu! Pupici la Meri e cevaaaa...Oh, era sa uit, peste...neaparat sa iei file de pangasius, e foarte bun, asa cum zice si Carmen. Seamana la gust cu salaul, e minunat si acela, insa pangasius e putin mai slab. Eu il fac in faina si ou si apoi prajit iar azi l-am facut si in fulgi de porumb, insa am bombanit reteta, cateva bucati nu le-am prajit suficient si au ramas usor crude...totusi, e foarte bun la gust! Si pun pe el condimente pt peste de la Kamis sau de la Fuchs...foarte bun!! Si se face repede...

Chiar asa Vikingoooo, vino sa ne zici lucruri traznite!

Happy tks de ganduri si urari. Haide, vino la barfa, zi-ne noutati! Ai fost cuminte?

gagici, viu si mai tarziu...pana una alta mai beau o cafea...

Roxa

Editez a doua oara!!! Owhhh, my Goood! Tzuni, jur pe ce vrei tu, io am size 8, si frecvent, la bluze am marimea 6! dar eu, nu arat asa! Poza aia e trucata rau, da rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Daniela, neaparat sa-mi dai de stire, o sa-ti las nr meu de mobil pe PM, poate ne putem intalni te chem cu mine la sala daca vrei, pe Delia am dus-o la Pilates

Mergi la inceput