Mamici si burtici de Baia Mare (13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

fetelor, sunt disperata..fetita mea dupa cateva zile de la terminarea tratamentului cu antibiotic, dupa o pneumonie urata,..mi-a facut febra si a varsat,..cica ii rosu gatul,..sunt terminata,iarasi antibiotic..nu a racit in 3 ani cat a racit in 2 luni,caminul asta..ce bine de voi,copilasii sunt acasa cu voi protejati, profitati din plin..vremea zboara.. toate mamicile, burticile si bebelusii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

ariana imi pare rau sa aud despre ariana ca e bolnavioara!!!tinem pumnii sa treaca cat mai repede!!!

Malinka da si tu un semn ceva !!!stim ca esti ocupata si vrem pozici!!!te pupam!!!

ancaurn pe unde hoinaresti !!!azi nu ai facut prezentza!!!

clauco vrem si de la tine pozici cu bebelasii!!!dar si cu tine!!!

mai fetele eu nu stiu ce sa ma mai joc cu Amelia!!!se plictiseste de doamne feri!!!offfff

ceva raspuns de la moderatori???s-a activat contul???

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Fetelor, inca nu stiu sa pun poze...poate ma ajutati voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Ariana draga, din pacate asa e in colectivitate. Primi doi ani de camin sunt cam grei din punctul asta de vedere. Si baietelul meu era mai mult acasa decat la camin. Acum e in al treilea an si e muuuuult mai bine.
Da-i si ceva pentru imunitate. Insanatosire grabnica !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

buna fetelor...

scuze de absenta...cam agitatie pe aici zilele astea...sunt asa de obosita c-as dormi vreo doua zile intruna... o fi si vremea asta naspa de vina si agitatia...si piticul e cam agitat...poze, un pic mai incolo...

ariana...nici nu stiu ce-as putea sa iti spun...ai incredere, mergi inainte...noi suntem alaturi de tine... cat despre ariana...imi pare rau ca e bolnavioara...tinem pumnii sa se faca bine cat mai repede...

clauco...bine ai venit...ca sa pui poze ar trebui sa iti faci un album pe un site (de ex. webshots.com) si pui acolo cate poze vrei iar linkul il adaugi la semnatura...

carlei, ameliei, stefaniei si lui dragos...speram sa ne dea voia vremea asta sa iesim, ne lipseste plimbarea....

mihor, nikolletta... bafta multa...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Clau, ce misto ca Madalina e nascuta in aceasi zi cu Carla Mi-ar placea tare mult sa o vad, fa-ti un cont pe www.webshots.com si pune niste pozici. Si pe Bogdi vreau sa-l vad, era preferatul meu cand era mititel. Acum cred ca a crescut mult. Cum se impaca cu surioara lui? Da-ne si datele pentru listuta, sa te trecem pe prima pagina.

Ariana, imi pare tare rau ca mititica ta e bolnavioara. Offff, asa e in colectivitate, nepoata mea a racit de 7 ori in primul an de gradi. Si raceli urate, viroze, tratate cu antibiotic. bolnavioara sa se face bine cat mai repede. Vin la control cat mai curand.

Malinka, lui Marc. Cum s-a inteles cu bunica?

Mihor,

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

buna dimineata!!!ce zi nasoala!!!oare mai tine mult???noi ieri am trandavit toata ziua in casa!!! am sperat ca vine sotiorul de la lucru si ne scoate afara dar...veni tarziu si n-avea chef!!!ce ma enerveaza cum pot sa se schimbe unii barbati!!!in fine nu asta e topicul!!!asta zi vine mama la noi ca cica a venit Mos Nicolae la Amelia!!!fain!!!

malinka te cred ca esti obosita!!!asa eram si eu cand o venit socrella!!io o trtebuit sa le impac pe toate!!!

clauco intra pe www.webshots.com si introdu user name-ul "baimarence" iar parola o sa ti-o trimit pe o adresa de mail daca vrei!!!sa-mi spui!!!si acolo sunt si albumele noastre si potzi sa-ti faci si tu un album!!!e usor!da-i upload , add files, create new album (aici sa fie pozele tale) si dai upload final!!!si apoi pui linkul ori la semnatura daca nu stii il pui in mesaj si iti spun eu cum sa-l pui la semnatura!!!sper ca nu te-am bagat in ceata

mihor, nikkoletta

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baimarence spune:

Avem cont comun pe DC. Multumim pentru validare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Claudia! Ce surpriza! Ma bucur ca te-ai hotarat in sfarsit sa ne si scrii. Scrie repede de 5 ori salut in 5 mesaje diferite, unul dupa altul. Apoi o sa apara instant mesajele tale. Altfel, s-ar putea ca unele sa ne scape, ca nu se vad pana nu sunt moderate. Si da-ne te rog datele pt listuta. Data nasterii tale si datele copiilor: data nasterii, greutate, cm, etc.
Craciunita-ursulet cu ochi albastri de Anca81 - o dulce, ca de obicei.
Ariana nu vreau sa te sperii, dar in primii doi ani de gradi si Cezara facea bronsita tot la doua saptamani si da-i cu antibiotic. Tin minte ca la un moment dat am vrut s-o retrag de la gradi si s-o tin acasa, dar mi-a zis doctorita ca n-are rost. Oricum in primii doi ani de colectivitate se imbolnavesc foarte des si e mai bine sa-si faca imunitatea acum, la gradi, decat cand ajung la scoala. Stiu ca e tare greu sa-ti vezi fetita bolnavioara, dar va trece. Ai incercat sa-i dai imunostimulatoare? Eu ii dau Cezarei ursuletii de la Walmark cu echinaceea. Trimitem un cu anticorpi sa-si revina repede.

Ieri n-am intrat nici nu stiu de ce. Cand a dormit Dragos si as fi putut, ba am strans putin prin casa, ba a fost Cezara calare pe calculator. Da de sapt viit o trimit la gradi, ca deja i s-au uscat bubitele, deci n-a fost nici o varicela. in rest toate bune, ne plictisim la greu.

Melly eu mai nou pun pe jos doua plapumi si-l pun pe Dragos acolo, inconjurat de jucarii. Si-i place. Trebiuie doar sa fiu pe faza ca se taraste ca un vierme si una doua e pe parchet sa-l "studieze"
Malinka asteptam poze cu nerabdare. Cum facem cu stick-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

MIHOR, NIKOLLEETTA

Mergi la inceput