Mamici si burtici de Baia Mare (13)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Malinka Va salut data viitoare...ne cunoastem si noi la o viitoare intalnire...
Ziua mea de nastere e 10.04.86

Multumesc pentru galerie...Mititica mea inca e in burtica dar mai am din cand in cand contractii care ma duc cu gandul la nastere....totusi nu e nimic regulat asa ca inca nu imi fac sperante....Sper sa apuc sa va trimit un mesaj inainte de a merge la spital

Burtica de 40 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Camelia.t si Mihor am completat datele voastre.

Am ajuns in casa la 5. Copilul meu cel mic a dormit afara de la 1 si la 5 l-am trezit eu, sa venim in casa, ca deja se facuse frig. M-am speriat putin, sa nu aiba fevra sau ceva, ca n-a facut niciodata asa. Fetele stiu ce concerte da el de obicei. N-are nimic. Am intrat in casa, a papat tot cu pofta, s-a jucat si a povestit cu Cezara si la 18:30 a adormit. Asa copil sa tot am!

Mai fetelor! Stiu ca Renantaozana a nascut si n-am mai trecut-o in listuta de gravidute. Dar nu mai stiu nici cand exact s-a intamplat asta si nici celelalte date. Vad ca ea intra mai rar acum, si e noormal, dar as vrea sa o trec in listuta. Va rog daca stiti careva datele, sau gasiti mesajul ei, va rog spuneti-mi si mie. Sau, Renata, poate intri pe la noi!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ce vorbarete.....Abia mai tin pasul cu voi.

MARINELA

P a t t y - la 10 luni new

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

29 oct. 2008 primul , 01 nov. 2008 al doilea (incisivi central jos)

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Ce faceti gagici? E innorat azi dar daca nu ploua eu ies in jur de 13.30 - 14, iarasi i s-a decalat Carlei programul si pe la 13 ar trebui sa manance. Veniti in parc la Dacia daca va intalniti mai devreme.

Mihor si Nikolleetta

Flavia, multi Stefaniei, sper ca e mai bine azi.

Carla se trezeste iarasi noaptea sa pape, la 3.30 azi noapte. Si nu pot spune ca mananca nu stiu cat dar scanceste si trebuie sa-i dau sa pape. Seara e tare maraita si nu prea mananca, ieri ultima masa a fost la 18 asa ca normal ca i se face foame peste noapte. Dupa ce ii fac baita nu mai vrea sa manance nik, vrea numai in brate si isi suge manutele intr-o veselie. Daca incerc sa-i dau lapte plange de mama focului. Oare ce poate fi?

Va pun aici un documentar misto despre apa, mie imi plac mult chestiile de genul acesta.

Edit: contul de pe desprecopii.ro nu merge inca, n-a fost confirmat. Ar fi misto sa ne punem toate cate un album cu piticii pe webshots, vad ca eu si Melly am fost harnice

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

buna dimineata!!!ce mai fac fetele si bebei???

flavia cum mai esti cu somnul???ai putut dormi???uite la ce m-am gandit eu!!!roaga-l pe sotzul tau sa stea el intr-o noapte de garda!!!si daca ii e foame la Stefania doar atunci sa te trezeasca!!!ca sa fi tu impacata cu mintea ca nu tre sa te trezesti!!!poate asa reusesti sa adormi!!!

anca81 vazut documentarul , lung dar fascinant!!!

eu nu stiu daca sa ies ori ba ca e tare innorat si eu sunt cam departe de voi!!!ma mai gandi!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

buna dimineata...cam tarziu dar na, noi aproape de 10 ne trezim...

nici eu nu stiu ce sa fac...e asa intunecat afara...dar probabil, daca nu ploua iesim un pic...daca ies, pe la 13 si ceva sunt la mara...
ancaurn...ma bucur ca e ok dragos...si marc a mancat tare bine dupa ce l-am tinut asa mult afara...
flavia...speram ca esti mai odihnita...
anca81...imi pare tare rau...poate e doar o toana a carlei si o sa treaca...mi se pare foarte mult de la 18 sa nu mai manance..marc daca mananca la 18, mai mananca inainte de 21 si inca o data inainte de 24....e de inteles de ce i-a fost foame pe la 3 noaptea...

marc a raspuns prezent pe contul de pe webshots...

tuturor...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

'Neataaaa!
Eu ies doar pana la farmacie si atat. Ca tare sta sa ploua.
Malinka deseara, dupa ce-mi vine omu' acasa si-l culc pe Dragos, trag o fuga pana la tine sa-ti aduc stickul, daca nu reusim sa ne intalnim altfel.
Mi-e un somn... Si-i musai sa fac macar un pic de curatenie, ca altfel trebuie sa-i chem pe aia de la Curat-Murdar de la Prima sa ma ajute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

deci azi stam in casa si facem curatenie!!!no bun!!!deja so intunecat prea tare!!!nici gand sa ies afara!!!

eu as face ceva de mancare dar habar nu am ce anume!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Malinka, a mai mancat doar 40 ml pe la 21 si aia cu circ. Nu stiu de ce nu mananca seara, peste zi a fost chiar OK. Sa vedem cum va fi azi. Am vazut pozele cu Marc de pe contul comun. Intr-o zi cand venim la tine te rog sa-i faci si Carlei niste poze cu aparatul tau, e mult mai profi decat al meu si ies niste poze superbe.

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

Ancaurn...e perfect asa...vb mai incolo...

Melly...eu o sa fac azi cartofi frantuzesti la cuptor...cu smantana si mulllltttt cascaval... ne place tare mult si tre' sa-i astept si pe ai mei cu masa pusa...
ieri am facut chiftele si spaghete bologneze...

deci cred ca nu ies nici eu...e si frig rau afara, adica e un vantttt...

anca81, iesi totusi?

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Mergi la inceput