Mamici si burtici de Baia Mare (13)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Super Clau Cheam-o si pe prietena ta, vom fi 7 carucioare Un comando adevarat!

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

si noi, si noi

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui AdrianaSM

Fetelor voi ai dat suc de fructe (mere, portocale)la copilasi dupa 3 luni? Mie pediatra mi-a recomandat, cu toate ca alaptez exculsiv...dar nu stiu ce sa fac...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence

Adriana daca zici ca alaptezi exclusiv, sfatul meu ar fi sa nu incepi cu sucurile.Ai putea merge linistita numai cu lapte pana la 5 chiar 6 luni.Stiu ca nu asta e abordarea medicilor de la noi, dar ultimele recomandari inclina greu spre varianta aceasta.Te va scuti de multe probleme in viitor.Din experienta mea iti spun ca beneficiul pt copil este ENORM!!! Din cauze foarte obiective eu nu am putut alapta nici unul din copii nici macar o zi.Si ambii sunt alergici la ff multe chestii, cel mic a facut complicatii pana la astm bronsic.Tine-te de laptic cat de mult poti, exclusiv.Acuma nu e musai sa ma asculti pe mine, e doar un sfat dat in urma experientei proprii.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157607860891037/" target="_blank">Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Multumesc pt urari fetelor! E asa de fain sentimentul de mamicaE adevarat ca acum avem mai multa activitate in familie...dar ne place

Nikolleetta felicitari si tie pt bebe

Legat de sala, si eu vreau sa incep neaparat de anul viitor...eu vreau sau aerobic sau tae bo...Daca ma duc la aparate nu fac pentru ca sunt lenesa si nu imi plac :)) Vreau sa fie ceva dinamic. Am pus 12 kg si ceva in sarcina, am dat jos cu nasterea ~4 kg si mai am inca 8 de dat jos(sau poate un pic mai multe n-ar fi rau sa le pierd)...burtica mi-a ramas putina dar nu ma plang mai ales ca sunt numai 5 zile de cand am nascut.

Am pus cateva poze aici http://picasaweb.google.com/mihasabou/Sofia# si o sa mai pun pe parcurs.

Legat e euromedica...am numai cuvinte de lauda...va povestesc pe scurt cum a fost:
Vineri la 7 dim m-au luat contractiile dar nu erau prea regulate desi ma dureau...sambata noaptea nu prea am mai dormit de durere si pe la 5 dim am hotarat sa-l sun pe medic crezand ca am contractii la 5 minute...Mi-a zis ca nu e in localitate si ca pot sa merg la clinica unde o sa fie Dr Roman...Pt mine nu a fost nicio preoblema...ideea era sa nasc la euromedica. Am facut dusul, pe la 6 am ajuns cu un taxi acolo...m-au primit, m-au pus la monitorizare...stupoare...contractiile mele dureroase de fapt nu erau de travaliuaveam dilatatie 2si pe mine ma dureeaaaa...Sotul a fost tot timpul alaturi de mine...m-a mangaiat pe spate pt ca pe mine tot travaliul m-a durut spatele jos si nu burta...
In fine, l-am intrebat pe medic daca nu ma dilat se poate cezariana(l-am intrebat si de peridurala dar din cauza contractiilor mele ciudate nu putea sa riste). Mi-a zis ca mai trebuie sa trecem prin niste pasi pana acolo si ca bazinul meu e excelent pt nastere naturala...In fine dupa dureri si monitorizari...pe la ora 15 a hotarat sa imi dea perfuzia cu oxitocina(mi-a facut inainte si calciu dar nimic)...La 15.50 s-a nascut minunea mea :x ...A trecut extrem de repede...sincer cand m-am pus pe masa nu imi venea sa cred ca nasc...am crezut tot timpul ca am numai contractii din alea care pe mine ma dureau dar nu erau bune pt travaliu...Pitica s-a nascut cu cordonul in jurul gatului si pozitia in care a fost nu a fost cea buna(a fost cu capul in jos dar nu s-a rasucit bine). Avantajul meu a fost ca am bazinul lat si nasterea nu s-a complicat mai mult. Pt echipa care a fost tot timpul langa mine...dau nota 10 cu 10 stelute...Si medicul si asistentele au fost extrem de dragute...M-am simtit cu adevarat sprijinita moral si am avut nevoie de asta...Stiu ca nu am fost pacienta ideala dar pt mine ei au fost echipa cu care am visat sa nasc...Drept urmare...nu am ramas cu traume legate de nastere si peste cativa anisori ne gandim sa mai trecem pe acolo sa aducem un fratior sau o surioara.

Burtica de 40 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Mihor, ma bucur mult ca sunteti bine! Refacere rapida, cat mai mult laptic si un bebe sanatos si cuminte. Te asteptam la plimbare, avem nevoie de cat mai multe carucioare in comando-ul nostru. Azi am fost 7 , se uita lumea de pe strada la noi ca la urs.

Pun www.wholesomebabyfood.com/" target="_blank">aici un site foarte util legat de diversificare. Cuprinde informatii, retete etc.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Fetelor, multumesc de vizita!!! Aratati super toate 7 cu carucioarele.Pacat ca nu a fost si Renata in zona...pt poza de familie.

Plimbarici placute in continuare si bebei sanatosi!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157607860891037/" target="_blank">Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

salutare fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

plimbarea de azi a fost super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

hello gasca!!!noi acu de 10 min am intrat in casa!!!brrr se facu si rece!!!am mers la mami si am papat ne-am jucat si gata acasa!!!ce tare am fost noi azi!!!cum se uita lumea la noi!!!fain!!!si o pupam si pe camelia caruia i-am facut o vizita!!!speram ca nu am deranjat!!!ne-am distrat nu gluma!!!abia astept sa vina vara!!!va dati seama om fi cam 10 carucioare!!!pun si filmuletul !!!nu e cine stie ce!!!am vazut ca flavia nu era abia acuma cand m-am uitat peste el!!!

mihor ai o fetitza superba !!!sa creasca mare si sanatoasa si necolicoasa!!!abia asteptam sa te vedem si pe tine asa in gasca noastra!!!

postez mesajul ca vad ca se incarca mai greu filmulrtzul pe tube si il trimit apoi!!!

si asteptam si pozele celorlalti ca io nu prea am facut!!!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

ana_mun bine ai venit!!!scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare si sa te vedem in timp real!!!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput