Mamici si burtici de Baia Mare (13)
Raspunsuri - Pagina 21
Malinka spune:
ana banuiesc ca e mamica de alex de 5 saptamani, nu-i asa?
bine ai venit printre noi...si pe site si in gasca de plimbare...
mihor...ma bucur mult ca e totul in regula cu tine si pitica ta...si ca ai fost multumita de euromedica...
chiar ca a fost dragut cu carucioarele...am facut si eu doua poze super, o sa le pun pe site...mai vrem asa intalnire...doar ca, poate reusim sa si stam undeva odata, toata ziua umblam hai-hui, numai noi stim pe unde...![]()

si un buchet mare de 

pentru tine, nikolletta...speram ca ai petrecut frumos de ziua ta, alaturi de bebe rares...
Mami Loredana
si
Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi
Intre noi, baimarencele
clauco spune:
A fost super la plimbare, Madalina imi doarme dusa, eu sunt obosita fizic car psihic ma simt excelent.
Bune prajituri !!!
Mihor, ai o fetita foarte draguta, sa cresteti mari si sa fiti sanatoase.
Abea astept sa vad si pozele de la megaintalnire.
Ana bine ai venit pe forum.
Clau
Malinka spune:
am facut un nou album pe contul comun de pe webshots si propun sa punem acolo pozele de grup, de la plimbare, etc...
Mami Loredana
si
Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi
Intre noi, baimarencele
ancaurn spune:
Din pacate inca nu putem scrie la cap 14, pana nu e moderat, ca l-am deschis de pe user-ul comun. Sorry
ancaurn spune:
Deci mai scriem aici inca putin.
MihorBine ati ajuns acasa! Ma bucur ca ai ramas doar cu impresiile placute de la nastere. Cred ca au ajutat agitatele noastre. Micuta Sofia sa fie cuminte, sa doarma toata noaptea, sa pape bine si sa nu stie ce-s aia colici! Abia astept sa iesiti si voi cu noi.
Ana_mun bine ai venit in gasca noastra! Hai saluta-ne inca de 8 ori si scapi de moderare, apoi te vedem in timp real.
Nikolleetta Este ca anul asta ai primit cel mai frumos cadou de ziua ta? Chiar daca a sosit cu cateva zile mai devreme. Sa fi fericita alaturi de puiul tau! 

Melly hai ca-i ok filmuletul. L-as salva daca as putea.
Malinka super pozele. Mi le-am salvat.
melly23 spune:
da cat tine moderarea?
si de ce trebuie sa fie moderat???

Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele