Mamici si burtici de Baia Mare (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

multe pentru mihor si nikolleta...bine ati venit pe lume, sofia si rares andrei...sa cresteti mari, sanatosi si frumosi...

irlandeza...voi ii ziceti alexia sau patty fetitei voastre?

ancaurn...cumperi tarc sau nu? gata caciula?

la toata lumea...cum va petreceti duminica?

clauco...tare frumosi copii ai, sa-ti traiasca...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Felicitari Nikolleetta!Sa-ti aduca numai bucurii!

Mergi la inceput

Malinka nu voiam sa cumpar tarc. Eu ma gandeam la premergator. Da' mai vad io. Caciula nu-i gata ca m-am incurcat si trebuie sa desir putin. Am scazut asa cum mi-ai zis tu, dar am uitat sa scad si la capete si nu-mi dau seama cum vine. Las' ca poate ne intalnim, sau vorbim la telefon si-mi explici daca vrei.

Am recitit capitolul trecut si am facut modificarile de rigoare la listuta.
Cladewel te-am trecut, in sfarsit. Iarta intarzierea si mai hai pe la noi. Unde ai disparut? Sper ca nu esti suparata. Spune-mi te rog DPN-ul si data ta de nastere.
Galliciana nu te-am trecut ca n-am datele tale. Da-mi-le te rog!
Olim am completat datele lui Alex, dar n-am data nastwerii tale! Noi cand iti spunem LMA?

Melly n-ai mai zis nimic de tae-bo. Te-ai apucat pana la urma?
Ilinca unde te ascunzi? Ce face Manole? A castigat concursul?
Renata Ce mai face piscotelul? Papa bine? Doarme? Sper ca nu are colici. Si ce simte Alexandru?
Flaviaaaa te-ai pierdut? Nu ma face sa te sun! Da si tu un semn de viata.
Claudia ma uitam cat s-a schimbat Madalina de cand n-am vazut-o. De Bogdi nu mai vorbesc. Ma uitam la pozele de cand era el mic si Cezara, si nu-mi vine sa cred. pt voi toti

Se vede ca-mi doarme toata familia, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

ho ho ho si de la noi
mai da ce darnic a fost mosul anul asta FELICITARI noilor mamici mihor si nikolleta si bine ati venit pitici!!!!!!

ce sa mai zic asta cred ca este cel mai frumos cadou de mos, sa-ti vezi puiul ca e sanatos si vesel
prin zona si noi nu am avut timp tare mult de net cu vizite pe la rude si cumparaturi, mai parca trece din ce in ce mai repede timpul si nu mai apuc sa fac nimic, of of.

nu v-am zis ca i-am dat la Stefi sa pape din biberon fructe si supa ca altfel cred ca o facea mama manechin de la slabit , ieri a papat fructe dimineata si supa pe la amiaz si 100 ml lapte praf seara da asa pe narasuflate ca nu am mai vazut-o mancand bibe cu atata pofta deci clar al meu nu mai e de ajuns. Azi i-am facut avocado cu banana si suc de portocale si a papat cu lingurita URA
avem deja un dintisor si sus si inca unul jos in total 3, cred ca a trecut greul, saracuta.
vad ca vremea e din ce in ce mai de kko si nu ne lasa in pace, da facem noi o intalneala....deja mi-e dor sa ne vedem

Anca harnicuta ai fost cu listuta, trece-ma si pe mine la zile de nastere 27.09.79

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Malinka, sotului ai place mai mult Alexia, asa ai zicem, aici nu sunt fetite cu acest nume, doar romance ; cand o mai creste isi v-a alege ea numele care-i place.

MARINELA

P a t t y - la 10 luni new

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

29 oct. 2008 primul , 01 nov. 2008 al doilea (incisivi central jos)

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dflavia

ho ho ho si de la noi
mai da ce darnic a fost mosul anul asta FELICITARI noilor mamici mihor si nikolleta si bine ati venit pitici!!!!!!

ce sa mai zic asta cred ca este cel mai frumos cadou de mos, sa-ti vezi puiul ca e sanatos si vesel
prin zona si noi nu am avut timp tare mult de net cu vizite pe la rude si cumparaturi, mai parca trece din ce in ce mai repede timpul si nu mai apuc sa fac nimic, of of.

nu v-am zis ca i-am dat la Stefi sa pape din biberon fructe si supa ca altfel cred ca o facea mama manechin de la slabit , ieri a papat fructe dimineata si supa pe la amiaz si 100 ml lapte praf seara da asa pe narasuflate ca nu am mai vazut-o mancand bibe cu atata pofta deci clar al meu nu mai e de ajuns. Azi i-am facut avocado cu banana si suc de portocale si a papat cu lingurita URA
avem deja un dintisor si sus si inca unul jos in total 3, cred ca a trecut greul, saracuta.
vad ca vremea e din ce in ce mai de kko si nu ne lasa in pace, da facem noi o intalneala....deja mi-e dor sa ne vedem

Anca harnicuta ai fost cu listuta, trece-ma si pe mine la zile de nastere 27.09.79

Felicitari pt dintisori. Sa fie puternici si sa-i stapaneasca sanatoasa. Bine ca a mancat pana la urma. Poate dupa ce se obisnuieste mai bine cu gustul, o sa pape si din lingurita. De unde ai luat avocado? Si l-ai pasat pur si simplu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

ancaurn de tae bo nu m-am apucat ca am ramas cu Malinka sa mergem dupa sarbatori!!!si daca imi da Dumnezeu ambitzie si rabdare trec la o dieta drastica!!!asa ca tae bo numa dupa sarbatori!!!

[blue]flavia[/bblue] nu e cam repede cu avocado??? si felicitari pentru dintzisori!!!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Felicitari Nikolleetta !!!! si bine ai venit pe lume bebe Rares Andrei!! Sa fi sanatos, mancacios si necolicios!!!!

ce multe vesti frumoase primim zilele astea...

si la noi a venit Mosul...Estera a primit cateva jucarii zornaitoare...si niste jucarii pentru baita...pentru astea suntem deocamdata prea mici, dar crestem noi repede...am mai primit si un carusel muzical de care este foarte incantata, il urmareste cu atentie...

va pupam...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Hello, hello,
in primul rand felicitari Nikolettei si "tizei" fetei mele, Sofia lui Mihor! Hai ca Sagetatorul e o zodie super-faina!;)
Eu sunt la faza in care va recitesc episoadele trecute, sa vad care cum ati amenajat camera lui bebe si de pe unde ati luat una-alta: carucioare, patutz, scaunel de masina etc. As fi recunoscatoare sa-mi dati niste sugestii de locuri de unde le-as putea achizitiona/ firme/site-uri (pe pm, daca am inteles bine ca nu se poate direct aici, din motive de "reclama").
Anca, Manole nu a castigat nimic, i-au furat vreo 300 de voturi pe nedrept, ce sa faci, asa sunt concursurile in Ro. Si uita-te si tu, ca am reusit sa-mi pun niste poze in album, nu merita?
Cu scaunelele de masina nu-s lamurita: exista modele care pot fi intai folosite pt. varsta f. mica (gen scoica) si apoi transformate pt. cand sta in fundulica? Sau trebuie sa achizitionezi doua diferite?

20
http://community.webshots.com/album/569102492pPlZPp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

Melly de ce sa fie prea repede cu avocado? e un fruct foarte sanatos si bogat in fier, exact de ce avem noi nevoie
Anca l-am luat din Kaufland ca aratau tare bine si erau deja moi si coapte bine, am pasat cu mixerul vreo 3 buc asa cat unghia mare, o juma de banana si sucul de la o juma de portocala a fost delicios

Ilinca , ce privire inteligenta are Manole e super ar fi meritat sa castige, cu scaunele de masina exista si si, adica sunt de la 0 la 13 kg cosuletele in care nu se poate sta in fundulet si mai sunt si din alea transformabile, de la 0 la 18 Kg parca, care se rabateaza si sunt ca un cosulet la inceput si apoi cand sta in fundulet se pune mai vertical. Eu personal am luat cosulet ca era bun si numai pt stat in el de ex o scot cu tot cu scaun din masina, e mai practic si cand doarme nu o deranjez sa o iau in brate pe cand celelalte sunt mai greu de scos din masina. Tre sa ma gandesc si eu sa iau si din celelalt pentru mai tarziu cand va sta bine in fundulet.

Mergi la inceput