Mamici si burtici de Baia Mare (13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

'neata fetele!!! mai da io scriu ultima si tot eu scriu si prima???
ce va adus mosu???

la noi ne-a adus un trenuletz misto ce se agata pe patutz si canta si are vreo trei jucarii in vagoane!!!foarte frumos!!!s[er ca si voi atzi primit numa lucruri frumoase!!!

bai deci azi noapte eu am adormit la 2 deci nu stiu ce e cu mine dar nu am putut dormi!!!offffffff si vremea asta ma termina!!!abia astept vara
[size=3]

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

La multi ani de Sf Nicolae...si multe cadouri...

Noi am primit multe...alaltaieri o tura de la bunica...mai mare (jucarii si hainute multeee)..si azi...de la Mosul Tati...cizmulite de bebe, ursulet Winnie si ratusca Donald de plus pentru marc si cosulet cu perle de baie, gel de dus si sapun cu miere pentru mami...si multa ciocolata sa ne-ajunga jumate de an ca oricum nu mancam prea multa... dragut mos...

pupici si o duminica minunata sa aveti...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

La Multi Ani cu intarziere tuturor celor ce poarta numele Sf. Nicolae!
Mai ales Nikolleettei! Unde esti? Ai nascut?
Mihor nici o veste! Inca mai sta piticutza la caldurica?
Pt voi

Da' unde sunteti? Inca ingropate in cadouri? La noi in fam e obiceiul ca Mos Nicolae sa aduca mai mult dulciuri, da' tot i-a adus Cezarei si un parfum Barbie. Nu va spun ce reactie a avut. Lui Dragos i-a adus laptic si cereale, ca dulciurile nu-s inca de nasul lui.
Eu nu mai am timp deloc. Dragos a inceput s-o ia incet in 4 labute. Face un pas-doi, se mai arunca pe burta, se mai taraste, da' nu sta o clipa locului. Si escaladeaza toate pernele si plapumile puse in jurul lui. Asa ca trebuie sa stau non-stop cu el. Gata cu domnia. Noroc ca mai si doarme!
pt toata lumea

EDIT: Ca acum am vazut, chioara cum sunt!

Mesaj primit azi noapte, de la MIHOR
Mos Nicolae s-a hotarat sa vina la spital anul asta si nu in ghetute. Ne-a adus-o pe Sofia la ora 15.50 si are 3380gr, 55cm. E o papacioasa.

Felicitari Mihor! Sa ai parte de o fetita sanatoasa, papacioasa si necolicioasa! Te asteptam acasa, pe forum cu detalii picante si poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Felicitari Mihor!!!!! Bine ai venit pe lume SOFIA !!!!sa ai parte numai de bucurii !!!

Te asteptam sa ne povestesti cum a fost nasterea...
multi pentru mamaica curajoasa si pentru bebelina...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

felicitari Mihor si bine ai venit Sofia

abia asteptam sa va vedem!!!sa creasca mare, sanatoasa si cel mai important papacioasa si necolicoasa!!!Felicitari!!!

eu sunt tot prin zona mai ancaurn dar nu scrie nimeni!!!cum zici tu!!!is ingropate in cadouri!!!

nikoletta cu intarziere ca am un neuron lipsa La Multi Ani!!!pe unde esti!!!ai nascut!!!da-ne un semn!!!

noi suntem bine!!!ne mai jucam, mai papam, mai maraim dar suntem cuminti mai mult!!!

Malinka si tu tot cu cadourile???!!!gras Niculas ati avut voi!!!

anca81 voua ce va adus mosu???ca fetitza cu fustitza am vazut!!!ia placut mosului???

dflavia voi???

tuturor

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Mihor, tie ti-a adus Mos Nicolae cel mai frumos cadou ! Sa creasca mare si sa fie sanatoasa Sofia !

Nikolleta, cu intarziere, La Multi Ani !

Noi am primit o zornaitoare cam grea si isi da cate una in cap si peste fatuca si plange de numa. Iar Bogdi, tone de dulciuri.

Clau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Nu ma mai satur sa ma uit la pozele voastre. In special ce le cu toti piticii impreuna. Sunt super dragalasi.
Ancaurn, iti sta foarte bine cu freza asta. Super.

Of, nu se mai opreste ploaia asta. Ma dispera.

Va pup, duminica placuta.

Clau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolleetta spune:

fetelor

Si la noi a venit mosul, ne-a adus acasa din spital.
Bebe Rares Andrei a venit pe lume in data de 28.11., prin cezariana (ca altfel nu a vrut sa iasa).

multumesc de sustinere. Cand pot o sa revin cu mai multe detalii. Deocamdata incercam sa ne obisnuim unii cu ceilalti.

noi 2 si "o burtica"
mai avem atat de putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui camelia.t

Fetelor, pentru cine vrea niste colinde frumoase cantate de copii...am facut un cont pe www.4shared.com , usser : baimarence@gmail.com, aceeasi parola... Gasiti cantecelele uplodate si le puteti descarca de-acolo. Succes!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157607860891037/" target="_blank">Andrei

Vreau si eu parola. te rog.

Eu nu prea am timp de net, serviciul imi ocupa aproapte toata ziua, seara stau cu Alexia, iar dupa ce adoarme imi petrec putintel timp si cu sotul, cand e acasa.Ca ne vedem destul de putin , asta-i viata, trebe si bani ...........

MARINELA

P a t t y - la 10 luni new

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

29 oct. 2008 primul , 01 nov. 2008 al doilea (incisivi central jos)

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Felicitari mamicilor MIhor si Nikolletta si bine ati venit pe lume Sofia si Rares Andrei.

MARINELA

P a t t y - la 10 luni new

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

29 oct. 2008 primul , 01 nov. 2008 al doilea (incisivi central jos)

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput